• داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Portia De Rossi بازیگر نقش Lindsay Bluth در سریال Arrested Development

      Portia De Ross



      Portia Lee James DeGeneres
      متولد:31 ژانویه 1973
      در Horsham , Victoria , Australlia
      حرفه: بازیگر
      فعالیت از سال 1994

      Amanda Lee Rogers بازیگر امریکا-استرلیایی ست که در امور خیریه و در زمینه مدلینگ هم فعالیت دارد.
      او برای بازی در نقش یک وکیل به نام Nelle Porter در سریال Ally McBeal و هم چنین نقش Lindsay در سریال Arrested Development شهرت پیدا کرده.
      او در Horsham به دنیا آمد. مادرش Margaret ، مسئول پذیرش یک شاختمان پزشکی ست و پدرش Barry ، وقتی او 9 ساله بود از دنیا رفت. او در Grovedale شهری در حومه ی Geelong ,Victoria بزرگ شد.در دوران کودکی در آگهی های تبلیغاتی و گاهی مدل های تلویزونی حاضر می شد.او در سال 2005 نام خود را به Potia De Rossi تغییر داد ، نام خانوادگیش را از نام های ایتالیایی برگزید و نام یکی از شخصیت های رمان های شکسپیر را به عنوان اسم خودش انتخاب کرد.

      او در سال 1996 با Mel Metcalfe ازدواج کرد . البته این ازدواج تنها تا سال 1999 دوام آورد او علت این رابطه را گرفتن گرین کارت اعلام کرد که البته تحقق نیافت.در سال 2010 در مجله ی Good morning America ، هم*جنس*گرابودنش را علنی کرد.در طی سال های 2000 تا 2004 او با Francesca Gregorini رابطه داشت. Francesca خواننده ست ، مادرش باربارا باخ و پدر ناتنی اش Ringo Star ست. Portia اعلام کرد که خانواده اش از این رابطه و هم*جنس*گرایی او اطلاع نداشته اند اما با انتشار عکس هایی این رابطه فاش شد.
      رابطه ی این دو در سال 2004 تمام شد و علت آن این بود که Portia رابطه ی تازه ای را با Ellen DeGeneres آغاز کرده بود . این در حالی بود که Ellen با یک حلقه ی صورتی به او پیشنهاد ازدواج داد.آنها به طور رسمی در 17 آگوست 2008 در بورلی هیلز ازدواج کردند. بعد از این ازدواج نام خانوادگی او به Degeneres تغییر یافت و او شهروند ایالات متحده شد.

      او از چند سازمان خیریه حمایت می کند، از جمله Locks of Love . این سازمان برای کودکان مبتلا به بیماری هایی مثل سرطان یا سایر بیماری هایی که باعث ریزش مو می شود ، موی مصنوعی می سازد.او هم چنین برای سازمان امداد بیماران مبتلا به ایدز در آفریقا و بیماری های علاج ناپذیر کمک های نقدی جمع آوری می کند.




      Filmography[edit source]

      Year Title Role Notes
      1994 Sirens Giddy
      1995 The Woman in the Moon Shauna
      1995–
      1996
      Too Something Maria Hunter TV series (22 episodes)
      1996–
      1997
      Nick Freno: Licensed Teacher Elana Lewis TV series (22 episodes)
      1997 Veronica's Closet Carolyn TV series (1 episode: Veronica's First Date)
      1997 Scream 2 Sorority Sister Murphy
      1998 Astoria TV movie
      1998 Girl Carla Sparrow
      1998 A Breed Apart Lana Collins TV movie
      1998–
      2002
      Ally McBeal Nelle Porter TV series (89 episodes)
      Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series (1999)
      Nominated—Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series(2000—2001)
      1999 The Invisibles Joy
      1999 American Intellectuals Sarah
      1999 Stigmata Jennifer Kelliho
      1999 Ally Nelle Porter TV series (12 episodes)
      Ally McBeal spin-off
      2001 Women in Film Gina
      2001 Who Is Cletis Tout? Tess Donnelly
      2002 The Glow Jackie Lawrence TV movie
      2002 The Twilight Zone Laurel Janus TV series (1 episode: Dead Man's Eyes)
      2003 Two Girls from Leemore
      2003 America's Prince: The John F. Kennedy Jr. Story Carolyn Bessette-Kennedy TV movie
      2003 Mister Sterling Lauren Barnes TV series (2 episodes)
      2003 I Witness Emily Thompson
      2003 The Night We Called It a Day Hilary Hunter
      2003–
      2006, 2013
      Arrested Development Lindsay Bluth Fünke TV series (53 episodes)
      TV Land Award for Future Classic (2003)
      Satellite Award for Best Actress – Television Series Musical or Comedy (2005)
      Nominated—Satellite Award for Best Performance by an Actress in a Supporting Role in a Series, Comedy or Musical (2004)
      Nominated—Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series(2005—2006)
      2004 Dead & Breakfast Kelly
      2005 Cursed Zela
      2007–
      2009
      Nip/Tuck Olivia Lord TV series (10 episodes)
      2009 The Shift Denise Moore [32]
      2009–
      2010
      Better off Ted Veronica Palmer TV series (26 episodes)
      2012 Mockingbird Lane Lily Munster TV pilot




      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۶-۲۰ در ساعت ۱۲:۳۵ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................