• در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Portia De Rossi بازیگر نقش Lindsay Bluth در سریال Arrested Development

      Portia De Ross



      Portia Lee James DeGeneres
      متولد:31 ژانویه 1973
      در Horsham , Victoria , Australlia
      حرفه: بازیگر
      فعالیت از سال 1994

      Amanda Lee Rogers بازیگر امریکا-استرلیایی ست که در امور خیریه و در زمینه مدلینگ هم فعالیت دارد.
      او برای بازی در نقش یک وکیل به نام Nelle Porter در سریال Ally McBeal و هم چنین نقش Lindsay در سریال Arrested Development شهرت پیدا کرده.
      او در Horsham به دنیا آمد. مادرش Margaret ، مسئول پذیرش یک شاختمان پزشکی ست و پدرش Barry ، وقتی او 9 ساله بود از دنیا رفت. او در Grovedale شهری در حومه ی Geelong ,Victoria بزرگ شد.در دوران کودکی در آگهی های تبلیغاتی و گاهی مدل های تلویزونی حاضر می شد.او در سال 2005 نام خود را به Potia De Rossi تغییر داد ، نام خانوادگیش را از نام های ایتالیایی برگزید و نام یکی از شخصیت های رمان های شکسپیر را به عنوان اسم خودش انتخاب کرد.

      او در سال 1996 با Mel Metcalfe ازدواج کرد . البته این ازدواج تنها تا سال 1999 دوام آورد او علت این رابطه را گرفتن گرین کارت اعلام کرد که البته تحقق نیافت.در سال 2010 در مجله ی Good morning America ، هم*جنس*گرابودنش را علنی کرد.در طی سال های 2000 تا 2004 او با Francesca Gregorini رابطه داشت. Francesca خواننده ست ، مادرش باربارا باخ و پدر ناتنی اش Ringo Star ست. Portia اعلام کرد که خانواده اش از این رابطه و هم*جنس*گرایی او اطلاع نداشته اند اما با انتشار عکس هایی این رابطه فاش شد.
      رابطه ی این دو در سال 2004 تمام شد و علت آن این بود که Portia رابطه ی تازه ای را با Ellen DeGeneres آغاز کرده بود . این در حالی بود که Ellen با یک حلقه ی صورتی به او پیشنهاد ازدواج داد.آنها به طور رسمی در 17 آگوست 2008 در بورلی هیلز ازدواج کردند. بعد از این ازدواج نام خانوادگی او به Degeneres تغییر یافت و او شهروند ایالات متحده شد.

      او از چند سازمان خیریه حمایت می کند، از جمله Locks of Love . این سازمان برای کودکان مبتلا به بیماری هایی مثل سرطان یا سایر بیماری هایی که باعث ریزش مو می شود ، موی مصنوعی می سازد.او هم چنین برای سازمان امداد بیماران مبتلا به ایدز در آفریقا و بیماری های علاج ناپذیر کمک های نقدی جمع آوری می کند.




      Filmography[edit source]

      Year Title Role Notes
      1994 Sirens Giddy
      1995 The Woman in the Moon Shauna
      1995–
      1996
      Too Something Maria Hunter TV series (22 episodes)
      1996–
      1997
      Nick Freno: Licensed Teacher Elana Lewis TV series (22 episodes)
      1997 Veronica's Closet Carolyn TV series (1 episode: Veronica's First Date)
      1997 Scream 2 Sorority Sister Murphy
      1998 Astoria TV movie
      1998 Girl Carla Sparrow
      1998 A Breed Apart Lana Collins TV movie
      1998–
      2002
      Ally McBeal Nelle Porter TV series (89 episodes)
      Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series (1999)
      Nominated—Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series(2000—2001)
      1999 The Invisibles Joy
      1999 American Intellectuals Sarah
      1999 Stigmata Jennifer Kelliho
      1999 Ally Nelle Porter TV series (12 episodes)
      Ally McBeal spin-off
      2001 Women in Film Gina
      2001 Who Is Cletis Tout? Tess Donnelly
      2002 The Glow Jackie Lawrence TV movie
      2002 The Twilight Zone Laurel Janus TV series (1 episode: Dead Man's Eyes)
      2003 Two Girls from Leemore
      2003 America's Prince: The John F. Kennedy Jr. Story Carolyn Bessette-Kennedy TV movie
      2003 Mister Sterling Lauren Barnes TV series (2 episodes)
      2003 I Witness Emily Thompson
      2003 The Night We Called It a Day Hilary Hunter
      2003–
      2006, 2013
      Arrested Development Lindsay Bluth Fünke TV series (53 episodes)
      TV Land Award for Future Classic (2003)
      Satellite Award for Best Actress – Television Series Musical or Comedy (2005)
      Nominated—Satellite Award for Best Performance by an Actress in a Supporting Role in a Series, Comedy or Musical (2004)
      Nominated—Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series(2005—2006)
      2004 Dead & Breakfast Kelly
      2005 Cursed Zela
      2007–
      2009
      Nip/Tuck Olivia Lord TV series (10 episodes)
      2009 The Shift Denise Moore [32]
      2009–
      2010
      Better off Ted Veronica Palmer TV series (26 episodes)
      2012 Mockingbird Lane Lily Munster TV pilot




      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۶-۲۰ در ساعت ۱۲:۳۵ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................