• "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • فیلم بر اساس داستان واقعیِ یک مخالف جنگ و پزشک ارتش آمریکا به نام دزموند داس (اندرو گارفیلد) است که حاضر نمی شود سلاحی حمل کند، اما طی نبرد اوکیناوا در جنگ جهانی دوم با وجود شلیک های بی وقفه ی دشمن، یک تنه جان بیش از ۷۵ نفر از هم رزمانش را نجات می دهد...

  • کانر (لویس مک دوگان) پسربچه ای است که مشکلات زیادی را تحمل می کند. مادر او (فلیسیتی جونز) در حال دست و پنجه نرم کردن با سرطان است و در مدرسه نیز قلدرها دست از سرش بر نمی دارند. با اینحال یک شب هیولای درختی غول پیکری نزد او می آید و معامله ای را با کانر انجام می دهد که...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Portia De Rossi بازیگر نقش Lindsay Bluth در سریال Arrested Development

      Portia De Ross



      Portia Lee James DeGeneres
      متولد:31 ژانویه 1973
      در Horsham , Victoria , Australlia
      حرفه: بازیگر
      فعالیت از سال 1994

      Amanda Lee Rogers بازیگر امریکا-استرلیایی ست که در امور خیریه و در زمینه مدلینگ هم فعالیت دارد.
      او برای بازی در نقش یک وکیل به نام Nelle Porter در سریال Ally McBeal و هم چنین نقش Lindsay در سریال Arrested Development شهرت پیدا کرده.
      او در Horsham به دنیا آمد. مادرش Margaret ، مسئول پذیرش یک شاختمان پزشکی ست و پدرش Barry ، وقتی او 9 ساله بود از دنیا رفت. او در Grovedale شهری در حومه ی Geelong ,Victoria بزرگ شد.در دوران کودکی در آگهی های تبلیغاتی و گاهی مدل های تلویزونی حاضر می شد.او در سال 2005 نام خود را به Potia De Rossi تغییر داد ، نام خانوادگیش را از نام های ایتالیایی برگزید و نام یکی از شخصیت های رمان های شکسپیر را به عنوان اسم خودش انتخاب کرد.

      او در سال 1996 با Mel Metcalfe ازدواج کرد . البته این ازدواج تنها تا سال 1999 دوام آورد او علت این رابطه را گرفتن گرین کارت اعلام کرد که البته تحقق نیافت.در سال 2010 در مجله ی Good morning America ، هم*جنس*گرابودنش را علنی کرد.در طی سال های 2000 تا 2004 او با Francesca Gregorini رابطه داشت. Francesca خواننده ست ، مادرش باربارا باخ و پدر ناتنی اش Ringo Star ست. Portia اعلام کرد که خانواده اش از این رابطه و هم*جنس*گرایی او اطلاع نداشته اند اما با انتشار عکس هایی این رابطه فاش شد.
      رابطه ی این دو در سال 2004 تمام شد و علت آن این بود که Portia رابطه ی تازه ای را با Ellen DeGeneres آغاز کرده بود . این در حالی بود که Ellen با یک حلقه ی صورتی به او پیشنهاد ازدواج داد.آنها به طور رسمی در 17 آگوست 2008 در بورلی هیلز ازدواج کردند. بعد از این ازدواج نام خانوادگی او به Degeneres تغییر یافت و او شهروند ایالات متحده شد.

      او از چند سازمان خیریه حمایت می کند، از جمله Locks of Love . این سازمان برای کودکان مبتلا به بیماری هایی مثل سرطان یا سایر بیماری هایی که باعث ریزش مو می شود ، موی مصنوعی می سازد.او هم چنین برای سازمان امداد بیماران مبتلا به ایدز در آفریقا و بیماری های علاج ناپذیر کمک های نقدی جمع آوری می کند.




      Filmography[edit source]

      Year Title Role Notes
      1994 Sirens Giddy
      1995 The Woman in the Moon Shauna
      1995–
      1996
      Too Something Maria Hunter TV series (22 episodes)
      1996–
      1997
      Nick Freno: Licensed Teacher Elana Lewis TV series (22 episodes)
      1997 Veronica's Closet Carolyn TV series (1 episode: Veronica's First Date)
      1997 Scream 2 Sorority Sister Murphy
      1998 Astoria TV movie
      1998 Girl Carla Sparrow
      1998 A Breed Apart Lana Collins TV movie
      1998–
      2002
      Ally McBeal Nelle Porter TV series (89 episodes)
      Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series (1999)
      Nominated—Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series(2000—2001)
      1999 The Invisibles Joy
      1999 American Intellectuals Sarah
      1999 Stigmata Jennifer Kelliho
      1999 Ally Nelle Porter TV series (12 episodes)
      Ally McBeal spin-off
      2001 Women in Film Gina
      2001 Who Is Cletis Tout? Tess Donnelly
      2002 The Glow Jackie Lawrence TV movie
      2002 The Twilight Zone Laurel Janus TV series (1 episode: Dead Man's Eyes)
      2003 Two Girls from Leemore
      2003 America's Prince: The John F. Kennedy Jr. Story Carolyn Bessette-Kennedy TV movie
      2003 Mister Sterling Lauren Barnes TV series (2 episodes)
      2003 I Witness Emily Thompson
      2003 The Night We Called It a Day Hilary Hunter
      2003–
      2006, 2013
      Arrested Development Lindsay Bluth Fünke TV series (53 episodes)
      TV Land Award for Future Classic (2003)
      Satellite Award for Best Actress – Television Series Musical or Comedy (2005)
      Nominated—Satellite Award for Best Performance by an Actress in a Supporting Role in a Series, Comedy or Musical (2004)
      Nominated—Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series(2005—2006)
      2004 Dead & Breakfast Kelly
      2005 Cursed Zela
      2007–
      2009
      Nip/Tuck Olivia Lord TV series (10 episodes)
      2009 The Shift Denise Moore [32]
      2009–
      2010
      Better off Ted Veronica Palmer TV series (26 episodes)
      2012 Mockingbird Lane Lily Munster TV pilot




      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۶-۲۰ در ساعت ۱۲:۳۵ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................