• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیو گرافی Maggie Q بازیگر نقش Nikita در سریال Nikita

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.

      بیوگرافی Maggie Q


      maggie-q-jpg
      نام کامل : Margaret Denise Quingley

      متولد :22 می 1979

      در هاوایی



      مارگارت دنیس کویگلی (به انگلیسی: Margaret Denise Quigley) (زاده ۲۲ مه ۱۹۷۹) که در حرفه*اش با نام مگی کیو (به انگلیسی: Maggie Q) شناخته می*شود، بازیگر و مدل سابق لباس آمریکایی می*باشد.


      او به خاطر بازی در فیلم جان سخت ۴ (۲۰۰۷) و سریال نیکیتا (تاکنون-۲۰۱۰) مشهور می باشد.
      ،

      او در هاوایی به دنیا آمد و بزرگ شد.پدرش از کارمندان دولت و ایرلندی - لهستانی ست. مادرش هم در رشته ورزشی گلف فعالیت میکند و یک مهاجر ویتنامی بوده ست.
      پدرو مادرش زمانی با هم آشنا شدن که پدرش به خاطر جنگ در ویتنام مستقر شده بود.مگی با 4 برادر و خواهر ناتنی اش زندگی کرده ست.
      او در Mililani Waena Elementary School و Wheeler Intermediate School تحصیل کرده است.
      او حامی حقوق حیوانات ست ،




      Filmography

      Film
      Year Title Role Notes
      2000 Model from Hell (鬼名模) Anna
      Gen-Y Cops (特警新人類2) Jane Quigley
      2001 Manhattan Midnight Susan & Hope (twins)
      Rush Hour 2 Girl in Car
      2002 Naked Weapon (赤裸特工) Charlene Ching
      2003 The Trouble-Makers (一屋两火) Clary
      2004 Rice Rhapsody (海南雞飯) Gigi
      Around the World in 80 Days Female Agent
      Magic Kitchen (魔幻廚房) May
      2005 House of Harmony Harmony
      Dragon Squad (猛龍) Yuet
      Taped Maggie
      Earthlings Co-Producer Film Documentary
      2006 Mission: Impossible III Zhen Lei Asian Excellence Award for Supporting Film Actress
      The Counting House Jade
      2007 Live Free or Die Hard Mai Linh ("Die Hard 4.0" outside North America)
      Balls of Fury Maggie Wong
      The Counting House Jade
      2008 Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon (三國之見龍卸甲) Cao Ying
      Deception Tina
      Need for Speed: Undercover Chase Linh Video Game
      2009 The Warrior and the Wolf (狼災記) Harran Woman
      New York, I Love You Janice Taylor On segment "Yvan Attal"
      Operation: Endgame High Priestess
      2010 The King of Fighters (拳皇) Mai Shiranui
      2011 Priest (獵魔教士) Priestess
      Television
      Year Title Role Notes
      1998 House of Dragon Devine
      2010–present Nikita Nikita Nominated – Teen Choice Award for Choice TV Actress: Action[20]
      2012 Young Justice Wonder Woman Voice role


      maggieq-jpg
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۵۶ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................