• در این قسمت جک ریچر (تام کروز) متوجه می شود که دوست قدیمی اش سوزان (کوبی اسمالدرز) متهم به جاسوسی شده و در واقع برای او پاپوشی دوخته شده است. از این رو برای پی بردن حقیقت، پس از یافتن سوزان با او همراه شده و متوجه می شود که هم او و هم سوزان در یک توطئه پیچیده گرفتار شده اند که ...

  • در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیو گرافی Maggie Q بازیگر نقش Nikita در سریال Nikita

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.

      بیوگرافی Maggie Q


      maggie-q-jpg
      نام کامل : Margaret Denise Quingley

      متولد :22 می 1979

      در هاوایی



      مارگارت دنیس کویگلی (به انگلیسی: Margaret Denise Quigley) (زاده ۲۲ مه ۱۹۷۹) که در حرفه*اش با نام مگی کیو (به انگلیسی: Maggie Q) شناخته می*شود، بازیگر و مدل سابق لباس آمریکایی می*باشد.


      او به خاطر بازی در فیلم جان سخت ۴ (۲۰۰۷) و سریال نیکیتا (تاکنون-۲۰۱۰) مشهور می باشد.
      ،

      او در هاوایی به دنیا آمد و بزرگ شد.پدرش از کارمندان دولت و ایرلندی - لهستانی ست. مادرش هم در رشته ورزشی گلف فعالیت میکند و یک مهاجر ویتنامی بوده ست.
      پدرو مادرش زمانی با هم آشنا شدن که پدرش به خاطر جنگ در ویتنام مستقر شده بود.مگی با 4 برادر و خواهر ناتنی اش زندگی کرده ست.
      او در Mililani Waena Elementary School و Wheeler Intermediate School تحصیل کرده است.
      او حامی حقوق حیوانات ست ،




      Filmography

      Film
      Year Title Role Notes
      2000 Model from Hell (鬼名模) Anna
      Gen-Y Cops (特警新人類2) Jane Quigley
      2001 Manhattan Midnight Susan & Hope (twins)
      Rush Hour 2 Girl in Car
      2002 Naked Weapon (赤裸特工) Charlene Ching
      2003 The Trouble-Makers (一屋两火) Clary
      2004 Rice Rhapsody (海南雞飯) Gigi
      Around the World in 80 Days Female Agent
      Magic Kitchen (魔幻廚房) May
      2005 House of Harmony Harmony
      Dragon Squad (猛龍) Yuet
      Taped Maggie
      Earthlings Co-Producer Film Documentary
      2006 Mission: Impossible III Zhen Lei Asian Excellence Award for Supporting Film Actress
      The Counting House Jade
      2007 Live Free or Die Hard Mai Linh ("Die Hard 4.0" outside North America)
      Balls of Fury Maggie Wong
      The Counting House Jade
      2008 Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon (三國之見龍卸甲) Cao Ying
      Deception Tina
      Need for Speed: Undercover Chase Linh Video Game
      2009 The Warrior and the Wolf (狼災記) Harran Woman
      New York, I Love You Janice Taylor On segment "Yvan Attal"
      Operation: Endgame High Priestess
      2010 The King of Fighters (拳皇) Mai Shiranui
      2011 Priest (獵魔教士) Priestess
      Television
      Year Title Role Notes
      1998 House of Dragon Devine
      2010–present Nikita Nikita Nominated – Teen Choice Award for Choice TV Actress: Action[20]
      2012 Young Justice Wonder Woman Voice role


      maggieq-jpg
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۵۶ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................