• داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیو گرافی Maggie Q بازیگر نقش Nikita در سریال Nikita

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.

      بیوگرافی Maggie Q


      maggie-q-jpg
      نام کامل : Margaret Denise Quingley

      متولد :22 می 1979

      در هاوایی



      مارگارت دنیس کویگلی (به انگلیسی: Margaret Denise Quigley) (زاده ۲۲ مه ۱۹۷۹) که در حرفه*اش با نام مگی کیو (به انگلیسی: Maggie Q) شناخته می*شود، بازیگر و مدل سابق لباس آمریکایی می*باشد.


      او به خاطر بازی در فیلم جان سخت ۴ (۲۰۰۷) و سریال نیکیتا (تاکنون-۲۰۱۰) مشهور می باشد.
      ،

      او در هاوایی به دنیا آمد و بزرگ شد.پدرش از کارمندان دولت و ایرلندی - لهستانی ست. مادرش هم در رشته ورزشی گلف فعالیت میکند و یک مهاجر ویتنامی بوده ست.
      پدرو مادرش زمانی با هم آشنا شدن که پدرش به خاطر جنگ در ویتنام مستقر شده بود.مگی با 4 برادر و خواهر ناتنی اش زندگی کرده ست.
      او در Mililani Waena Elementary School و Wheeler Intermediate School تحصیل کرده است.
      او حامی حقوق حیوانات ست ،




      Filmography

      Film
      Year Title Role Notes
      2000 Model from Hell (鬼名模) Anna
      Gen-Y Cops (特警新人類2) Jane Quigley
      2001 Manhattan Midnight Susan & Hope (twins)
      Rush Hour 2 Girl in Car
      2002 Naked Weapon (赤裸特工) Charlene Ching
      2003 The Trouble-Makers (一屋两火) Clary
      2004 Rice Rhapsody (海南雞飯) Gigi
      Around the World in 80 Days Female Agent
      Magic Kitchen (魔幻廚房) May
      2005 House of Harmony Harmony
      Dragon Squad (猛龍) Yuet
      Taped Maggie
      Earthlings Co-Producer Film Documentary
      2006 Mission: Impossible III Zhen Lei Asian Excellence Award for Supporting Film Actress
      The Counting House Jade
      2007 Live Free or Die Hard Mai Linh ("Die Hard 4.0" outside North America)
      Balls of Fury Maggie Wong
      The Counting House Jade
      2008 Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon (三國之見龍卸甲) Cao Ying
      Deception Tina
      Need for Speed: Undercover Chase Linh Video Game
      2009 The Warrior and the Wolf (狼災記) Harran Woman
      New York, I Love You Janice Taylor On segment "Yvan Attal"
      Operation: Endgame High Priestess
      2010 The King of Fighters (拳皇) Mai Shiranui
      2011 Priest (獵魔教士) Priestess
      Television
      Year Title Role Notes
      1998 House of Dragon Devine
      2010–present Nikita Nikita Nominated – Teen Choice Award for Choice TV Actress: Action[20]
      2012 Young Justice Wonder Woman Voice role


      maggieq-jpg
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۵۶ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................