• داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Eric Balfour بازیگر نقش Duke Crocker در سریال Haven

      Eric Balfour
      02-jpg


      نام کامل: Eric Salter Balfour
      متولد: 24 آپریل 1977
      در Los anjeles , California , US
      حرفه: خواننده - بازیگر
      فعالیت از سال 1991

      اریک سالتر بالفور بازیگر و خوانندهٔ آمریکایی سریال های تلویزیونی می باشد. او به خاطر بازی در نقش Mile Pressman در سریال 24 و نقش Duke Crocker در سریال Haven مشهور شده است.
      بالفور در لوس آنجلس کالیفرنیا به دنیا آمد. مادر او sharon مشاور ازدواج و پدرش David کایروپرکتیک (شاخه ای در پزشکی است که به مطالعه ی مشکلات ستون فقرات می پردازد )است.او یک خواهر کوچک تر به نام Tory دارد. او و خانواده اش یهودی هستند.


      او در سال 1991 برای اولین بار در یک فصل از یک برنامه کودک ظاهر شد. سپس در سال 1997 در سریال Buffy the vampire Slayer به عنوان یکی از قربانی ها در سریال بازی کرد. او در سه سریال کوتاه در نقش های اصلی ظاهر شد. سریال Hawaii که از شبکه NBC پخش می شد، پس از پخش 7 اپیزود متوقف شد. سریال UPN و سریال S*E*X ,Love and Secrets پس از پخش 4 اپیزود متوقف شد. در سال 2005 در فیلم Lie with me در نقش مقابل Lauren Lee Smith بازی کرد. در سال 2006 در سریال جنایی و درامای شبکه NBC به نام Conviction بازی کرد. این سریال هم نیمه تمام ماند.
      بالفور در سال 2001 ، در سریال 24 هفت اپیزود در نقش Mile Pressman تکنسین کامپیوتر بازی کرد. پنج سال بعد دوباره در فصل ششم این سریال 19 اپیزود بازی کرد و به درخواست خودش از این مجموعه خارج شد.
      در سال 2009 او به همراه Louise Lombardi در یک اپیزود از سریال monk بازی کرد. لوئیس لومباردی هم یکی از نقش آفرینان سریال 24 می باشد.
      هم اکنون او در نقش دوک کراکر در سریال پناهگاه به ایفای نقش می پردازد.

      Filmography

      Year Title Role Notes
      1996 Shattered Image Greg
      1997 Trojan War Kyle
      1998 Can't Hardly Wait Hippie Guy
      1999 Scrapbook Andy Martin
      2000 What Women Want Cameron
      2001 America's Sweethearts Security Guard
      2003 Rain Pvt. Morris
      2003 Secondhand Lions Sheik's Grandson
      2003 The Texas Chainsaw Massacre Kemper
      2004 Face of Terror Saleem Haddad
      2005 Be Cool Derek Scenes deleted
      2005 Rx Andrew
      2005 Lie with Me David
      2005 In Her Shoes Grant
      2006 The Elder Son Skip
      2008 Hell Ride Comanche / Bix
      2008 What We Take from Each Other Thief of Hands Short film
      2008 The Spirit Mahmoud
      2009 Spread Sean
      2009 Horsemen Taylor
      2010 Cell 213 Michael Grey
      2010 Do Not Disturb Frank Segment: "Rocketman"
      2010 Beatdown Victor
      2010 Skyline Jarrod
      2011 The Legend of Hell's Gate: An American Conspiracy Will Edwards
      2013 Manson Girls Bobby Beausoleil Filming
      2013 Jesus Hates Zombies Jesus Pre-production
      2013 Paradi$e Chris Valenti Pre-production
      2014 Tao of Surfing Dayne Filming
      Film
      [edit]


      Television[edit]

      Year Title Role Notes
      1991 Kids Incorporated Eric Regular role
      1992 Arresting Behavior Billy Ruskin Recurring role (5 episodes)
      1993 Bloodlines: Murder in the Family Matt TV film
      1993 Danger Theatre Teenager #2 Episode: "An Old Friend for Dinner"
      1993 Step by Step Michael Fielder Episode: "Never on Sunday"
      1993 Dr. Quinn, Medicine Woman Benjamin Avery Episode: "The Incident"
      1994 Dr. Quinn, Medicine Woman Benjamin Avery Episode: "Just One Lullaby"
      1994 Animaniacs Jared (voice) 2 episodes
      1995 Boy Meets World Tommy Episode: "Pop Quiz"
      1995 Kirk Zack Episode: "The Crush"
      1996 Champs Danny Episode: "For Art's Sake"
      1996 No One Would Tell Vince Fortner TV film
      1996 Townies Adam Episode: "The Good Job"
      1997 Ink Danny Episode: "Devil in a Blue Dress"
      1997 Buffy the Vampire Slayer Jesse Episodes: "Welcome to the Hellmouth", "The Harvest"
      1997 Clueless Pizza Boy Episode: "Salsa, Chlorine & Tears"
      1998 Dawson's Creek Warren Goering Episode: "Road Trip"
      1999 Nash Bridges Cliff Morehouse Episode: "Shoot the Moon"
      1999 The West Wing Frat Boy #3 Episode: "Mr. Willis of Ohio"
      2000 Chicago Hope Jason Kerns Episode: "Hanlon's Choice"
      2001 FreakyLinks Chapin Demetrius Episode: "Subject: Live Fast, Die Young"
      2001 The Chronicle Mark Griffin Episode: "Only the Young Die Good"
      2001 NYPD Blue Charles 'Spyder' Price / Eli Beardsley Episodes: "Peeping Tommy", "Two Clarks in a Bar"
      2001-2002 24 Milo Pressman Recurring role (8 episodes)
      2001-2003 Six Feet Under Gabe Dimas (12 episodes)
      2003-2004 Veritas: The Quest Calvin Banks (13 episodes)
      2004 Fearless Ryan TV pilot
      2004 The O.C. Eddie Episodes: "The Telenovela", "The Goodbye Girl", "The Nana"
      2005 Sex, Love & Secrets Charlie Tibideaux (8 episodes)
      2006 Conviction A.D.A. Brian Peluso (13 episodes)
      2007 24 Milo Pressman (20 episodes)
      2008 The Ex List Johnny Diamont Episode: "Pilot"
      2009 Fear Itself Maxwell Episode: "Echoes"
      2009 Life on Mars Eddie Carling Episode: "The Dark Side of the Mook"
      2009 Rise of the Gargoyles Prof. Jack Randall TV film
      2009 Law & Order: Criminal Intent Max Goodwin Episode: "Salome in Manhattan"
      2009 Monk Lenny Barlowe Episode: "Mr. Monk Is Someone Else"
      2009 Valemont Eric Gracen Main role (23 episodes)
      2010 Dinoshark Trace McGraw TV film
      2010 Saving Grace Jesus Episode: "Loose Men in Tight Jeans"
      2010-Present Haven Duke Crocker (39 episodes)
      2011 No Ordinary Family Lucas Winnick Episodes: "No Ordinary Love", "No Ordinary Animal"
      2012 Christine Daniel Episodes: "Daniel", "Matthew", "Max", "Boy Magnet"
      2012 Untitled Eric Balfour Project Bluffys TV series, pre-production


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.

      03-jpg
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۵۷ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................