• داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Billy Burke بازیگر نقش Miles Matheson در سریال Revolution

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.


      William Albert "Billy" Burke
      متولد 25 نوامبر 1966 بازیگر آمریکایی است که به خاطر نقش Charlie Swan در سری فیلم های Twilight و همچنین نقش Gary Matheson در فصل دوم سریال 24 مشهور شده است.

      در سال 2012 او به عنوان نقش اصلی Miles Matheson در سریال علمی تخیلی Revolution از شبکه ی NBC انتخاب شد.


      بیلی در Bellingham, Washington متولد شد و با Pollyanna Rose ( بازیگر ) ازدواج کرد. آن ها یک دختر به نام Bluesy LaRue Burke دارند.
      از جمله فیلم و سریال و برنامه هایی که بیلی در آن ها نقش داشته است میتوان Star Trek: Deep Space Nine Party of Five,Gilmore Girls, Karen Sisco, Fringe, Monk The Closer Power of Attorney Untraceable. Jane Austen's Mafia!, Along Came a Spider, Final Jeopardy, Flashpoint Ladder 49. The Fallen, Forfeit, Fracture Retirement. Feast of Love (2007 Drive Angry Rizzoli & Isles و My Boys را نام برد.


      او یکی از شخصیت های معروف در وبسایت بازی پوکر آنلاین Hollywood Poker است.


      Filmography
      Actor

      Year Film Role Notes
      1990 Daredreamer
      1991 To Cross the Rubicon James Bird
      1994 Party of Five Guy in Club Television, 1 episode
      1994 Star Trek: Deep Space Nine Ari Television, 1 episode ("Second Skin")
      1995 Strange Luck Television, 1 episode
      1995 Vanishing Son Spider McKeun Television, 1 episode
      1995 All-American Girl Cody Television, 1 episode
      1996 Marshal Law Monk Television film
      1996 The Ultimate Lie Television film
      1996 Gone in the Night Rob Kinney Television film
      1996 Party of Five Gil Television, 1 episode
      1997 VR.5 Marco Television, 1 episode
      1998 Don't Look Down Mark Engel
      1998 Without Limits Kenny Moore
      1998 Mafia! Joey Cortino
      1999 Komodo Oates
      1999 Dill Scallion Dill Scallion
      2000 The Independent Dwayne
      2000 Wonderland Dr. Abe Matthews Television, 5 episodes
      2001 Final Jeopardy Mike Chapman Television film
      2001 Along Came a Spider Ben Devine
      2001 After Image Sammy
      2002 Flashpoint Shaw Television film
      2002–03 24 Gary Matheson Television, 7 episodes
      2003 Karen Sisco Merle Salchek Television, 1 episode
      2003 Lost Junction Jimmy McGee
      2003 Gilmore Girls Alex Lesman Television, 3 episodes
      2003 Something More Peter
      2004 Ladder 49 Dennis Gauquin
      2004 The Jury John Ranguso Television, 2 episodes
      2004 Monk Brad Terry Television, 1 episode
      2005 World Poker Tour Himself Hollywood Home Game VIII
      2007 Feast of Love David Watson
      2007 Fracture Lt. Robert 'Rob' Nunally
      2007 Forfeit Frank
      2007 Law & Order Attorney Farmer Television, 1 episode
      2007 Three Days to Vegas Billy Simpson
      2007 Backyards & Bullets Television film
      2007 HBO First Look Himself The Making of 'Fracture'
      2008 Twilight Charlie Swan
      2008 Fringe Lucas Vogel Television, 1 episode
      2008 My Boys Jack Newman Television, 4 episodes
      2008 The Grift Wade Buchanan
      2008 Untraceable Detective Eric Box
      2009 The Twilight Saga: New Moon Charlie Swan
      2009 Luster Tito
      2009 Ticket Out Dennis
      2009 Baby O Sergio
      2009-12 The Closer Phillip Stroh Television, 3 episodes
      2010 The Twilight Saga: Eclipse Charlie Swan
      2010 Removal Eric Kirsche
      2010-12 Rizzoli & Isles Gabriel Dean Television, 4 episodes
      2011 Drive Angry Jonah King
      2011 Red Riding Hood Cesaire
      2011 The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 Charlie Swan
      2012 "Freaky Deaky" Chris Mankowski
      2012 The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 Charlie Swan
      2012-present Revolution Miles Matheson Main character
      2013 Angels in Stardust The Cowboy
      2013 Highland Park Lloyd Howard


      Writer

      Year Film Notes
      2003 Something More
      2004 Dead & Breakfast story

      Producer

      Year Film Notes
      2003 Something More co-producer

      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۳۸ بعد از ظهر