• ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Rachel Nichols بازیگر نقش Kiera Cameron در سریال Continuum

      Rachel Emily Nichols متولد 8 ژانویه 1980 بازیگر و مدل آمریکایی است. ریچل مدلینگ را در دانشگاه Columbia University در نیویورک در اواخر دهه ی 1990 آغاز کرد او در فیلم درام رمانتیک Autumn in New York نقش بزرگی داشت.

      اولین موفقیت او بازی در فیلم کمدی Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd بود و در سریال تلویزیونی جنایی The Inside یک نقش اصلی را بازی کرد که البته بعد از پخش یک فصل ، کنسل شد. او برای نقش Rachel Gibson در فصل آخر سریال Alias و نقشش در فیلم ترسناک The Amityville Horror به شهرت رسید . او هم اکنون مشغول ایفای نقش Kiera Cameron در سریال علمی تخیلی Continuum است.
      ریچل نیکولز در Augusta, Maine متولد شد. مادرش Alison Nichols و پدرش Jim ( معلم ) است. او از دانشگاه Columbia University در نیویورک فارغ التحصیل شد. او ابتدا یک تحلیلگر وال استریت بود و سپس مورد توجه یک آژانس مدلینگ قرار گرفت و کم کم مدل شد.
      او در کنار بازیگری و مدلینگ ، اقتصاد و روان شناسی را هم فراگرفته است.

      ریچل دریک قسمت سریال Sex and the City بازی کرده است و گفته که این نقش من باعث شد که بازیگری را به طور جدی دنبال کنم.
      او همچنین در فیلم های های Autumn in New York ، Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd( ، Debating Robert Lee ، The Amityville Horror ، The Woods ، Shopgirl ، Resurrecting the Champ ، Charlie Wilson's War ، Star Trek The Amityville Horror ، Conan the Barbarian و ... و سریال هایی همچون Line of Fire ، بازی کرده است.

      داستان سریال Continuum که نیکولز یکی از نقش های اصلی آن را بازی میکند متمرکز روی یک درگیری بین یک افسر پلیس و یک گروه شورشی است که از سال 2077 به سال 2012 سفر کرده اند .
      نیکولز با Scott Stuber ( تهیه کننده ) در سال 2008 در Aspen, Colorado ازدواج کرد و در فوریه ی 2009 به دلیل اختلاف زیاد از هم جدا شدند.

      Filmography[edit]


      Year Title Role Notes
      2000 Autumn in New York Model at Bar
      2002 Sex and the City Alexa Episode: "A 'Vogue' Idea"
      2003 Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd Jessica
      2004 Debating Robert Lee Trilby Moffat
      2004 A Funny Thing Happened at the Quick Mart Jennifer Short film
      2004 Line of Fire Alex Myer Episode: "Eminence Front", Part 1 & 2
      2005 The Amityville Horror Lisa Nominated — MTV Movie Award for Best Frightened Performance
      Nominated — Teen Choice Award for Choice Movie Scream Scene
      2005 Mr. Dramatic Girl at Bar
      2005 The Inside Special Agent Rebecca Locke Television series
      2005 Shopgirl Trey's Girlfriend
      2005–2006 Alias Rachel Gibson
      2006 The Woods Samantha Wise Direct-to-video
      2007 Them Donna Shaw Television pilot
      2007 Resurrecting the Champ Polly
      2007 P2 Angela Bridges
      2007 Charlie Wilson's War Suzanne
      2008 The Sisterhood of the Traveling Pants 2 Julia Beckwith
      2009 Star Trek Gaila Orion "Green Girl"
      2009 U.S. Attorney Eve Chase Television pilot[60]
      2009 G.I. Joe: The Rise of Cobra Shana "Scarlett" O'Hara
      2009 For Sale by Owner Anna Farrier
      2010 Meskada Leslie Spencer
      2010 Ollie Klubershturf vs the Nazis Daniella Short film
      2010–2011 Criminal Minds Ashley Seaver Season 6: episodes 10-12; recurring, episodes 15-24; series regular
      2011 Conan the Barbarian Tamara
      2011 A Bird of the Air Fiona
      2012 Alex Cross Monica Ashe
      2012 Raze Jamie
      2012–present Continuum Kiera Cameron Television series
      2013 Becoming Lisa
      2014 Tokarev Filming

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۲:۲۷ قبل از ظهر