• "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • فیلم بر اساس داستان واقعیِ یک مخالف جنگ و پزشک ارتش آمریکا به نام دزموند داس (اندرو گارفیلد) است که حاضر نمی شود سلاحی حمل کند، اما طی نبرد اوکیناوا در جنگ جهانی دوم با وجود شلیک های بی وقفه ی دشمن، یک تنه جان بیش از ۷۵ نفر از هم رزمانش را نجات می دهد...

  • کانر (لویس مک دوگان) پسربچه ای است که مشکلات زیادی را تحمل می کند. مادر او (فلیسیتی جونز) در حال دست و پنجه نرم کردن با سرطان است و در مدرسه نیز قلدرها دست از سرش بر نمی دارند. با اینحال یک شب هیولای درختی غول پیکری نزد او می آید و معامله ای را با کانر انجام می دهد که...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Matt Passmore بازیگر نقش Jim Longworth در سریال The Glades

      Matt Passmore متولد 24 دسامبر 1973 بازیگر استرالیایی است که بیشتر شهرتش به خاطر بازی در سریال McLeod's Daughters ، فیلم Blue Heelers و اولین سریال تلویزیونی آمریکایی اش The Glades است

      مت در Wynnum-Manly, Brisbane بزرگ شده است. او در اوایل دهه ی 1990 در ارتش خدمتمیکرد و پس از آن در چندین شغل مختلف کار کرد و قبل از اینکه به Sydney برود در National Institute of Dramatic Art (NIDA) تحصیل کرد و در سال 2001 فارغ التحصیل شد.

      او در سال 1997 با Jacqui ازدواج کرد. مدت کوتاهی پس از تمام شدن ازدواج 8 ساله اش در سال 2009 او با Rachael Carpani در هنگام بازی در سریال McLeod's Daughters دوست شد و در سال 2011 از هم جدا شدند.
      مت یک برادر بزرگتر و یک خواهر کوچکتر از خودش دارد.
      او بازیگری را با سریال تلویزیونی استرالیایی Play School آغاز کرد. مت در برنامه های استرالیایی گوناگونی از جمله Always Greener, Blue Heelers, The Cooks, Last Man Standing, McLeod's Daughters, و Underbelly: Tale of Two Citiesحضور داشته است
      او از سال 2010 مشغول بازی در سریال The Glades میباشد.


      Filmography[edit]

      Year Title Role Notes
      2003 Tuck and Cover Pete
      2003 Always Greener Pete 'The Love Professor' Jones
      2003 Blue Heelers Brad Fingleton
      2004 to 2005 The Cooks Jake
      2005 Son of the Mask Network Executive
      2005 Last Man Standing Cameron Kennedy
      2005 The Alice Tom
      2008 Noir Drive Reilly
      2006 to 2009 McLeod's Daughters Marcus Turner as Alex Ryan's half-brother and Stevie Hall (Stephanie Hall) Ryan's best friend and later his love interest.
      2009 The Cut Andrew Telford
      2009 Underbelly: A Tale of Two Cities Warwick Mobbs
      2009 Masterwork [1] FBI agent Marcus Vanderwold with Natalie Dormer
      2010 - The Glades Jim Longworth
      2011 Play School presenter


      این مطلب بصورت اختصاصی برای
      " انجمن تخصصی رسانه کوچک "
      به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.

      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۱:۳۶ بعد از ظهر