• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Matt Passmore بازیگر نقش Jim Longworth در سریال The Glades

      Matt Passmore متولد 24 دسامبر 1973 بازیگر استرالیایی است که بیشتر شهرتش به خاطر بازی در سریال McLeod's Daughters ، فیلم Blue Heelers و اولین سریال تلویزیونی آمریکایی اش The Glades است

      مت در Wynnum-Manly, Brisbane بزرگ شده است. او در اوایل دهه ی 1990 در ارتش خدمتمیکرد و پس از آن در چندین شغل مختلف کار کرد و قبل از اینکه به Sydney برود در National Institute of Dramatic Art (NIDA) تحصیل کرد و در سال 2001 فارغ التحصیل شد.

      او در سال 1997 با Jacqui ازدواج کرد. مدت کوتاهی پس از تمام شدن ازدواج 8 ساله اش در سال 2009 او با Rachael Carpani در هنگام بازی در سریال McLeod's Daughters دوست شد و در سال 2011 از هم جدا شدند.
      مت یک برادر بزرگتر و یک خواهر کوچکتر از خودش دارد.
      او بازیگری را با سریال تلویزیونی استرالیایی Play School آغاز کرد. مت در برنامه های استرالیایی گوناگونی از جمله Always Greener, Blue Heelers, The Cooks, Last Man Standing, McLeod's Daughters, و Underbelly: Tale of Two Citiesحضور داشته است
      او از سال 2010 مشغول بازی در سریال The Glades میباشد.


      Filmography[edit]

      Year Title Role Notes
      2003 Tuck and Cover Pete
      2003 Always Greener Pete 'The Love Professor' Jones
      2003 Blue Heelers Brad Fingleton
      2004 to 2005 The Cooks Jake
      2005 Son of the Mask Network Executive
      2005 Last Man Standing Cameron Kennedy
      2005 The Alice Tom
      2008 Noir Drive Reilly
      2006 to 2009 McLeod's Daughters Marcus Turner as Alex Ryan's half-brother and Stevie Hall (Stephanie Hall) Ryan's best friend and later his love interest.
      2009 The Cut Andrew Telford
      2009 Underbelly: A Tale of Two Cities Warwick Mobbs
      2009 Masterwork [1] FBI agent Marcus Vanderwold with Natalie Dormer
      2010 - The Glades Jim Longworth
      2011 Play School presenter


      این مطلب بصورت اختصاصی برای
      " انجمن تخصصی رسانه کوچک "
      به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.

      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۱:۳۶ بعد از ظهر