• در این قسمت جک ریچر (تام کروز) متوجه می شود که دوست قدیمی اش سوزان (کوبی اسمالدرز) متهم به جاسوسی شده و در واقع برای او پاپوشی دوخته شده است. از این رو برای پی بردن حقیقت، پس از یافتن سوزان با او همراه شده و متوجه می شود که هم او و هم سوزان در یک توطئه پیچیده گرفتار شده اند که ...

  • در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Matt Passmore بازیگر نقش Jim Longworth در سریال The Glades

      Matt Passmore متولد 24 دسامبر 1973 بازیگر استرالیایی است که بیشتر شهرتش به خاطر بازی در سریال McLeod's Daughters ، فیلم Blue Heelers و اولین سریال تلویزیونی آمریکایی اش The Glades است

      مت در Wynnum-Manly, Brisbane بزرگ شده است. او در اوایل دهه ی 1990 در ارتش خدمتمیکرد و پس از آن در چندین شغل مختلف کار کرد و قبل از اینکه به Sydney برود در National Institute of Dramatic Art (NIDA) تحصیل کرد و در سال 2001 فارغ التحصیل شد.

      او در سال 1997 با Jacqui ازدواج کرد. مدت کوتاهی پس از تمام شدن ازدواج 8 ساله اش در سال 2009 او با Rachael Carpani در هنگام بازی در سریال McLeod's Daughters دوست شد و در سال 2011 از هم جدا شدند.
      مت یک برادر بزرگتر و یک خواهر کوچکتر از خودش دارد.
      او بازیگری را با سریال تلویزیونی استرالیایی Play School آغاز کرد. مت در برنامه های استرالیایی گوناگونی از جمله Always Greener, Blue Heelers, The Cooks, Last Man Standing, McLeod's Daughters, و Underbelly: Tale of Two Citiesحضور داشته است
      او از سال 2010 مشغول بازی در سریال The Glades میباشد.


      Filmography[edit]

      Year Title Role Notes
      2003 Tuck and Cover Pete
      2003 Always Greener Pete 'The Love Professor' Jones
      2003 Blue Heelers Brad Fingleton
      2004 to 2005 The Cooks Jake
      2005 Son of the Mask Network Executive
      2005 Last Man Standing Cameron Kennedy
      2005 The Alice Tom
      2008 Noir Drive Reilly
      2006 to 2009 McLeod's Daughters Marcus Turner as Alex Ryan's half-brother and Stevie Hall (Stephanie Hall) Ryan's best friend and later his love interest.
      2009 The Cut Andrew Telford
      2009 Underbelly: A Tale of Two Cities Warwick Mobbs
      2009 Masterwork [1] FBI agent Marcus Vanderwold with Natalie Dormer
      2010 - The Glades Jim Longworth
      2011 Play School presenter


      این مطلب بصورت اختصاصی برای
      " انجمن تخصصی رسانه کوچک "
      به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.

      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۱:۳۶ بعد از ظهر