• ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Liam James بازیگر نقش Jack Linden در سریال The Killing


      Liam James متولد 7 آگوست 1996 در Vancouver ، بازیگر نقش کودک که بیشتر به خاطر نقش های Noah Curtis در فیلم 2012 در سال 2009 و young Shawn Spencer در سریال Psych از شبکه ی تلویزیونی USA Network و نقش اصلی Duncan در فیلم The Way, Way Back در سال 2013 مشهور شده است.

      جیمز دچار بیماری نا هم رنگی عنبیه با یک چشم سبز و یک چشم آبی است.
      پدرش کشتی گیر المپیک بوده است.

      او یک برادر بزرگتر به نام Sterling دارد و از شنا و کشتی و موسیقی لذت میبرد.

      Filmography

      Year Title Role Notes
      2006–2010 Psych Young Shawn 60 episodes
      2007 Good Luck Chuck Boy in Penguin Habitat
      2007 Things We Lost in the Fire Cousin Dave
      2007 Fred Claus Fred Claus (age 12)
      2007 Aliens vs. Predator: Requiem Sam Benson
      2008 Fear Itself Young Harry Episode: "Spooked"
      2009 Horsemen Sean Breslin
      2009 2012 Noah Curtis
      2010 Fringe Teddy Falls Episode: "Johari Window"
      2011–2013 The Killing Jack Linden Season 1-Recurring
      Season 2-Main
      Season 3-Recurring
      2011–2013 R.L. Stine's The Haunting Hour Scott and Jared Episodes: "Pumpkinhead", and "Uncle Howes".
      2011 Christmas Comes Home to Canaan Bobber Burtion
      2012 The Way, Way Back Duncan Sundance Film Festival 2013



      این مطلب بصورت اختصاصی برای
      " انجمن تخصصی رسانه کوچک "
      به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.

      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۱۲:۳۳ بعد از ظهر