• یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • فیلم داستان واقعی دو مرد جوان به نام های دیوید و افریم است که برنده ی یک قرارداد 300 میلیون دلاری می شوند تا مهمات جنگی آمریکا را در افغانستان تامین کنند و...

  • مکس یک سگ خانگی است که به تازگی مجبور شده سگی دیگر به نام دوک را در کنار خود تحمل کند. اما جدال این دو و اشتباهاتشان باعث می شود به دام ماموران کنترل حیوانات بیافتند و...

  • "دوری" به یاد دارد که در گذشته یِ دور خانواده ای داشته و از همین رو جستجو را برای پیدا کردن خانواده خود آغاز می کند. "نمو" و "مارلین" هم از آنجا که حافظه کوتاه مدت دوری مشکل دارد، او را همراهی می کنند تا گم نشود. این جستجو آنها را به یک موسسه زیر دریایی می کشاند و...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Joel Kinnaman بازیگر نقش Stephen Holder در سریال The Killing

      Joel Kinnaman یا Charles Joel Nordström متولد 25 نوامبر 1979بازیگر سوئدی-آمریکایی از Stockholm است. او بیشتر شهرتش به خاطر نقش اصلی در فیلم سوئدی Easy Money و نقش Frank Wagner در سری فیلم های Johan Falk ( که برای این نقشش نامزد جایزه ی Guldbagge Award - بهترین بازیگر مکمل شد ). از سال 2011 او مشغول بازی در سریال The Killing میباشد.


      جوئل در Stockholm, Sweden متولد شده است . مادرش Bitte سوئدی و پدرش Steve Kinnaman آمریکایی است و هنگام جنگ ویتنام آمریکا را ترک کرده است. او 5 خواهر دارد که یکی از آن ها Melinda Kinnaman بازیگر است.
      او هم اکنون با بازیگر آمریکایی Olivia Munn در رابطه است.


      جوئل بازیگری را در سال 2002 شروع کرد. موفقیت او در فیلم، با بازی در I skuggan av värmen آغاز شد و با 6 سری فیلم Johan Falk ادامه یافت. او بعداً در فیلم Easy Money که در ژانویه ی 2010 اکران شد بازی کرد که باعث شد توجه همه را به خودش جلب کند. او برای گسترده تر کردن بازیگری اش در یک آژانس بازیگری( که جانی دپ هم آنجا بوده ) در آمریکا استخدام شد. در بهار 2010 اعلام شد که او در فیلم هیجانی The Darkest Hour بازی خواهد کرد. در اوریل 2011 جوئل بازی در نقش کارآگاه Stephen Holder را در سریال The Killing از شبکه ی AMC آغاز کرد.

      جوئل گفته است که خیلی نزدیک بود که من نقش اصلی فیلم Mad Max 4. را بگیرم. رقابت بین من و دو نفر دیگر بود و کارگردان از اجرای من خیلی راضی بود ولی تنها مشکل این بود که آن ها با بازیگر مسن تری برای اجرای این نقش احتیاج داشتند و Tom Hardy این نقش را گرفت.
      در مارچ 2012 تائید شد که جوئل نقش اصلی Alex James Murphy/Robocop را در دوباره سازی فیلم RoboCop که در سال 2014 اکران خواهد شد بازی میکند


      Filmography

      Year Title Role Notes
      2002 Den osynlige Kalle
      2003 Hannah med H Andreas
      2005 Storm The Bartender
      Tjenare kungen Dickan
      2006 Vinnarskallar Gurra
      2007 Arn - Tempelriddaren Sverker Karlsson
      2008 Arn - Riket vid vägens slut Sverker Karlsson
      2009 In Your Veins Erik
      183 dagar Byron
      Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser Frank Wagner Nominated – Guldbagge Award for the Best Supporting Actor [4]
      Johan Falk - Vapenbröder Frank Wagner
      Johan Falk - National Target Frank Wagner
      Johan Falk - Leo Gaut Frank Wagner
      Johan Falk - Operation Näktergal Frank Wagner
      Johan Falk - De fredlösa Frank Wagner
      Simon & Malou Stefan
      2010 Easy Money Johan "JW" Westlund Winner – Guldbagge Award for the Best Actor
      2011 The Darkest Hour Skyler
      The Girl with the Dragon Tattoo Christer Malm
      2012 Safe House Keller
      Lola Versus Luke
      Easy Money II Johan "JW" Westlund
      Johan Falk - Spelets regler Frank Wagner
      Johan Falk - De 107 patrioterna Frank Wagner
      Johan Falk - Alla råns moder Frank Wagner
      Johan Falk - Organizatsija Karayan Frank Wagner
      Johan Falk - Barninfiltratören Frank Wagner
      2013 Johan Falk - Kodnamn Lisa Frank Wagner
      Easy Money III Johan "JW" Westlund
      2014 RoboCop Alex James Murphy/RoboCop
      2014 Child 44 Filming

      Year Title Role Notes
      2008 Andra Avenyn Gustav Swedish TV Series
      2011–Present The Killing Stephen Holder U.S. TV series


      این مطلب بصورت اختصاصی برای
      " انجمن تخصصی رسانه کوچک "
      به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.

      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۱:۳۳ بعد از ظهر