• در این قسمت جک ریچر (تام کروز) متوجه می شود که دوست قدیمی اش سوزان (کوبی اسمالدرز) متهم به جاسوسی شده و در واقع برای او پاپوشی دوخته شده است. از این رو برای پی بردن حقیقت، پس از یافتن سوزان با او همراه شده و متوجه می شود که هم او و هم سوزان در یک توطئه پیچیده گرفتار شده اند که ...

  • در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Victor Webster بازیگر نقش Carlos Fonnegra در سریال Continuum

      ویکتور وبستر متولد 7 فوریه 1973 بازیگر کانادایی که برای نقش Brennan Mulwray در سریال Mutant X و نقش Coop در سریال Charmed و نقش کارآگاه Carlos Fonnegra در سریال Continuum مشهور شده است.

      ویکتور در Calgary, Alberta متولد شده است. مادرش Roswitha آرایشگر مو و پدرش John ("Jack") Webster افسر پلیس است. شیطنت های ویکتور در نوجوانی معمولاً باعث به دردسر انداختن پدرش میشد.
      برای درآمد بیشتر او به کلاس های هنرهای رزمی رفت و کمربند مشکی گرفت و کم کم معلم کیک بوکسر شد. در همین هنگام علاقه اش به بازیگری نیز باعث شرکت کردنش در چندین نمایش مدرسه ای و تئاتر شد.

      ویکتور در مقاله ی "همه چیز درباره ی مردان" در مجله ی Cosmopolitan Magazine در سال 1998 ظاهر شد . او شروع به دنبال کردن فرصت های بازیگری در اواخر دهه ی 1990 کرد. در سال 1999 او در سریال Days of our Lives نقش بازی کرد. پس از Days of our Lives او در سریال سه فصلی علمی تخیلی Mutant X در یکی از نقش های اصلی در سال 2001 بازی کرد.
      وبستر در هنگامی که مشغول بازی در Mutant X بود در فیلم Bringing Down the House و برنامه های تلویزیونی دیگری در نقش مهمان بازی کرد. یک نقش پررنگ دیگر او دوست پسر Samantha در سریال Sex and the City بود. در سال 2006 او در آخرین قسمت Charmed در نقش Coop که با Phoebe Halliwell ازدواج کزده بود بازی کرد.
      در سال 2009 وبستر نقش های Caleb Brewer در سریال Melrose Place ، یک اپیزود از فصل 5 سریال Criminal Minds و سریال Harper's Island را بازی کرد. او همچنین نقش کوچکی در فیلم Why Did I Get Married Too در سال 2010 را ایفا کرد.

      Filmography

      Year Title Role Notes
      1997 Sunset Beach Roger 3 episodes
      1999 The Lot Victor Mansfield
      1999–2000 Days of our Lives Nicholas Alamain #2
      2000 Gangland Joey
      2000 The Chippendales Murder Marco Carolo
      2001 Baywatch Lyle Garrett
      2001 Becker Craig
      2001 V.I.P. Dean McGee
      2001–2004 Mutant X Brennan Mulwray 66 episodes
      2002 Wishmaster 4: The Prophecy Fulfilled Hunter
      2003 Bringing Down the House Glen
      2003 Sex and the City Chip Kil-Kinney Episode: "To Market, to Market"
      2005 Dirty Love Richard
      2005 Las Vegas Estefan
      2005 Must Love Dogs Eric
      2005 Inconceivable Sam Marrak
      2005 Noah's Arc Brett
      2006 Man vs. Monday Paul
      2006 Emily's Reasons Why Not Stan
      2006 Related Marco 4 episodes
      2006 Life Happens Chuck
      2006 Charmed Coop 7 episodes
      2006 Reba Jordan
      2007 CSI: Miami Roberto Chavez
      2007 NCIS Dane Hogan
      2007 Sands of Oblivion Mark Tevis
      2007 Lincoln Heights Dr. Christian Mario 6 episodes
      2007 Moonlight Owen Haggans
      2007 Primal Scream Jesse
      2008 Heart of a Dragon Rick Hansen
      2009 Killer Hair Vic Donovan
      2009 Hostile Makeover Vic Donovan
      2009 Harper's Island Hunter Jennings 3 episodes
      2009 Melrose Place Caleb 8 episodes
      2010 Criminal Minds UnSub 1 episode
      2010 Burning Palms Paulo
      2010 Bones Brad Benson 1 episode
      2010 Castle Josh Davidson 4 episodes
      2011 Drop Dead Diva Gary Rice 1 episode
      2011 NCIS: Los Angeles Stanley King 1 episode
      2011 CSI: Crime Scene Investigation Bill Pernin 1 episode
      2012-present Continuum Carlos Fonnegra
      2012 The Scorpion King 3: Battle for Redemption Mathayus
      2012 White Collar Eric Dunham 1 episode
      2012 Puppy Love Ben TV movie


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۳:۲۸ قبل از ظهر