• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Victor Webster بازیگر نقش Carlos Fonnegra در سریال Continuum

      ویکتور وبستر متولد 7 فوریه 1973 بازیگر کانادایی که برای نقش Brennan Mulwray در سریال Mutant X و نقش Coop در سریال Charmed و نقش کارآگاه Carlos Fonnegra در سریال Continuum مشهور شده است.

      ویکتور در Calgary, Alberta متولد شده است. مادرش Roswitha آرایشگر مو و پدرش John ("Jack") Webster افسر پلیس است. شیطنت های ویکتور در نوجوانی معمولاً باعث به دردسر انداختن پدرش میشد.
      برای درآمد بیشتر او به کلاس های هنرهای رزمی رفت و کمربند مشکی گرفت و کم کم معلم کیک بوکسر شد. در همین هنگام علاقه اش به بازیگری نیز باعث شرکت کردنش در چندین نمایش مدرسه ای و تئاتر شد.

      ویکتور در مقاله ی "همه چیز درباره ی مردان" در مجله ی Cosmopolitan Magazine در سال 1998 ظاهر شد . او شروع به دنبال کردن فرصت های بازیگری در اواخر دهه ی 1990 کرد. در سال 1999 او در سریال Days of our Lives نقش بازی کرد. پس از Days of our Lives او در سریال سه فصلی علمی تخیلی Mutant X در یکی از نقش های اصلی در سال 2001 بازی کرد.
      وبستر در هنگامی که مشغول بازی در Mutant X بود در فیلم Bringing Down the House و برنامه های تلویزیونی دیگری در نقش مهمان بازی کرد. یک نقش پررنگ دیگر او دوست پسر Samantha در سریال Sex and the City بود. در سال 2006 او در آخرین قسمت Charmed در نقش Coop که با Phoebe Halliwell ازدواج کزده بود بازی کرد.
      در سال 2009 وبستر نقش های Caleb Brewer در سریال Melrose Place ، یک اپیزود از فصل 5 سریال Criminal Minds و سریال Harper's Island را بازی کرد. او همچنین نقش کوچکی در فیلم Why Did I Get Married Too در سال 2010 را ایفا کرد.

      Filmography

      Year Title Role Notes
      1997 Sunset Beach Roger 3 episodes
      1999 The Lot Victor Mansfield
      1999–2000 Days of our Lives Nicholas Alamain #2
      2000 Gangland Joey
      2000 The Chippendales Murder Marco Carolo
      2001 Baywatch Lyle Garrett
      2001 Becker Craig
      2001 V.I.P. Dean McGee
      2001–2004 Mutant X Brennan Mulwray 66 episodes
      2002 Wishmaster 4: The Prophecy Fulfilled Hunter
      2003 Bringing Down the House Glen
      2003 Sex and the City Chip Kil-Kinney Episode: "To Market, to Market"
      2005 Dirty Love Richard
      2005 Las Vegas Estefan
      2005 Must Love Dogs Eric
      2005 Inconceivable Sam Marrak
      2005 Noah's Arc Brett
      2006 Man vs. Monday Paul
      2006 Emily's Reasons Why Not Stan
      2006 Related Marco 4 episodes
      2006 Life Happens Chuck
      2006 Charmed Coop 7 episodes
      2006 Reba Jordan
      2007 CSI: Miami Roberto Chavez
      2007 NCIS Dane Hogan
      2007 Sands of Oblivion Mark Tevis
      2007 Lincoln Heights Dr. Christian Mario 6 episodes
      2007 Moonlight Owen Haggans
      2007 Primal Scream Jesse
      2008 Heart of a Dragon Rick Hansen
      2009 Killer Hair Vic Donovan
      2009 Hostile Makeover Vic Donovan
      2009 Harper's Island Hunter Jennings 3 episodes
      2009 Melrose Place Caleb 8 episodes
      2010 Criminal Minds UnSub 1 episode
      2010 Burning Palms Paulo
      2010 Bones Brad Benson 1 episode
      2010 Castle Josh Davidson 4 episodes
      2011 Drop Dead Diva Gary Rice 1 episode
      2011 NCIS: Los Angeles Stanley King 1 episode
      2011 CSI: Crime Scene Investigation Bill Pernin 1 episode
      2012-present Continuum Carlos Fonnegra
      2012 The Scorpion King 3: Battle for Redemption Mathayus
      2012 White Collar Eric Dunham 1 episode
      2012 Puppy Love Ben TV movie


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۳:۲۸ قبل از ظهر