• داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Daniela Bobadilla بازیگر نقش Sam Goodson در سریال Anger Management

      Daniela Bobadilla متولد 4 آوریل 1993 بازیگر کانادایی متولد مکزیک است که به تازگی در سریال Mr. Troop Mom به همراهی George Lopez در نقش دخترش Naomi بازی کرده. او همچنین در یک اپیزود سریال Smallville ظاهر شده است.

      او هم اکنون مشغول ایفای بزرگترین نقشی که تا کنون داشته یعنی نقش Sam Goodson در سریال Anger Managementاست

      دنیلا در سال 1993 در مکزیک متولد شد و سپس به همراه خانواده اش به کانادا نقل مکان کردند. او علاقه اش به بازیگری را در همان کودکی نشان داد. او در هنگام تحصیل در مدرسه ی Summit Middle School در تئاتر مدرسه بازی میکرد.
      او در فیلم های متعددی مثل Fiddler on the Roof در نقش Chava ، High School Musical در نقش Gabriella Montez و The Wizard of Oz در نقش Dorothy بازی کرده است. در چندین سال بعد از آن او برای بازیگری و خوانندگی و رقاصی تمرین میکرد
      او کار حرفه ای اش را با بازی در سریال های Smallville و Supernatural آغاز کرد.

      بعد ار موفقیتش در Mr.Troop Mom او تلاش بسیاری برای جلب اعتماد خانواده اش برای آینده ای موفق کرد و به هالیوود راه یافت.
      دنیلا برای کار کردن به صورت تمام وقت به همراه پدر مادرش به لس آنجلس نقل مکان کرد. او در 16 سالگی از California High School دیپلم گرفت.

      او فوراً نقش اصلی در فیلم Lies in Plain Sight را گرفت. در این فیلم او نقش مارتای جوان تر ( یک نوجوان 13 ساله ی نابینا ) را بازی میکند.
      او در یک قسمت از سریال Lie to Me از شبکه ی 20th Century Fox در نقش مقابل Tim Roth بازی کرده است.
      او اخیراً در نقش دختر خانواده ی McCaffrey در فیلم Oliver's Ghost بازی کرده است. در 15 فوریه ی 2012 اعلام شد که او نقش دختر 13 ساله ی Shawnee Smith را در سریال Anger Management بازی خواهد کرد
      Filmography

      Year Title Role Notes
      2009 Mr. Troop Mom Naomi Serrano TV film
      2010 Lies in Plain Sight Young Sofia TV film
      2011 Oliver's Ghost Jenny McCaffrey TV film
      2012 Tomorrow Maybe Jessica Short film

      Year Title Role Notes
      2009 Smallville Fanatic Teenager "Infamous" (season 8: episode 15)
      2010 Supernatural Sydney Frankle "Swap Meat" (season 5: episode 12)
      2010 Lie to Me Deedee Fletcher "The Royal We" (season 3: episode 2)
      2012 Desperate Housewives Marisa Sanchez "Who Can Say What's True?" (season 8: episode 11)
      "What's the Good of Being Good" (season 8: episode 12)
      2012 Awake Emma Recurring role; 6 episodes
      2012–present Anger Management Sam Goodson Main role
      2012 Emily Owens, M.D. Payson Sorriano "Emily and... the Outbreak" (season 1: episode 3)
      2013 Big Time Rush Dara Laramie "Big Time Cameo" (season 4: episode 5)

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۱:۳۹ قبل از ظهر