• "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • فیلم بر اساس داستان واقعیِ یک مخالف جنگ و پزشک ارتش آمریکا به نام دزموند داس (اندرو گارفیلد) است که حاضر نمی شود سلاحی حمل کند، اما طی نبرد اوکیناوا در جنگ جهانی دوم با وجود شلیک های بی وقفه ی دشمن، یک تنه جان بیش از ۷۵ نفر از هم رزمانش را نجات می دهد...

  • کانر (لویس مک دوگان) پسربچه ای است که مشکلات زیادی را تحمل می کند. مادر او (فلیسیتی جونز) در حال دست و پنجه نرم کردن با سرطان است و در مدرسه نیز قلدرها دست از سرش بر نمی دارند. با اینحال یک شب هیولای درختی غول پیکری نزد او می آید و معامله ای را با کانر انجام می دهد که...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Daniela Bobadilla بازیگر نقش Sam Goodson در سریال Anger Management

      Daniela Bobadilla متولد 4 آوریل 1993 بازیگر کانادایی متولد مکزیک است که به تازگی در سریال Mr. Troop Mom به همراهی George Lopez در نقش دخترش Naomi بازی کرده. او همچنین در یک اپیزود سریال Smallville ظاهر شده است.

      او هم اکنون مشغول ایفای بزرگترین نقشی که تا کنون داشته یعنی نقش Sam Goodson در سریال Anger Managementاست

      دنیلا در سال 1993 در مکزیک متولد شد و سپس به همراه خانواده اش به کانادا نقل مکان کردند. او علاقه اش به بازیگری را در همان کودکی نشان داد. او در هنگام تحصیل در مدرسه ی Summit Middle School در تئاتر مدرسه بازی میکرد.
      او در فیلم های متعددی مثل Fiddler on the Roof در نقش Chava ، High School Musical در نقش Gabriella Montez و The Wizard of Oz در نقش Dorothy بازی کرده است. در چندین سال بعد از آن او برای بازیگری و خوانندگی و رقاصی تمرین میکرد
      او کار حرفه ای اش را با بازی در سریال های Smallville و Supernatural آغاز کرد.

      بعد ار موفقیتش در Mr.Troop Mom او تلاش بسیاری برای جلب اعتماد خانواده اش برای آینده ای موفق کرد و به هالیوود راه یافت.
      دنیلا برای کار کردن به صورت تمام وقت به همراه پدر مادرش به لس آنجلس نقل مکان کرد. او در 16 سالگی از California High School دیپلم گرفت.

      او فوراً نقش اصلی در فیلم Lies in Plain Sight را گرفت. در این فیلم او نقش مارتای جوان تر ( یک نوجوان 13 ساله ی نابینا ) را بازی میکند.
      او در یک قسمت از سریال Lie to Me از شبکه ی 20th Century Fox در نقش مقابل Tim Roth بازی کرده است.
      او اخیراً در نقش دختر خانواده ی McCaffrey در فیلم Oliver's Ghost بازی کرده است. در 15 فوریه ی 2012 اعلام شد که او نقش دختر 13 ساله ی Shawnee Smith را در سریال Anger Management بازی خواهد کرد
      Filmography

      Year Title Role Notes
      2009 Mr. Troop Mom Naomi Serrano TV film
      2010 Lies in Plain Sight Young Sofia TV film
      2011 Oliver's Ghost Jenny McCaffrey TV film
      2012 Tomorrow Maybe Jessica Short film

      Year Title Role Notes
      2009 Smallville Fanatic Teenager "Infamous" (season 8: episode 15)
      2010 Supernatural Sydney Frankle "Swap Meat" (season 5: episode 12)
      2010 Lie to Me Deedee Fletcher "The Royal We" (season 3: episode 2)
      2012 Desperate Housewives Marisa Sanchez "Who Can Say What's True?" (season 8: episode 11)
      "What's the Good of Being Good" (season 8: episode 12)
      2012 Awake Emma Recurring role; 6 episodes
      2012–present Anger Management Sam Goodson Main role
      2012 Emily Owens, M.D. Payson Sorriano "Emily and... the Outbreak" (season 1: episode 3)
      2013 Big Time Rush Dara Laramie "Big Time Cameo" (season 4: episode 5)

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۲:۳۹ قبل از ظهر