• "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • فیلم بر اساس داستان واقعیِ یک مخالف جنگ و پزشک ارتش آمریکا به نام دزموند داس (اندرو گارفیلد) است که حاضر نمی شود سلاحی حمل کند، اما طی نبرد اوکیناوا در جنگ جهانی دوم با وجود شلیک های بی وقفه ی دشمن، یک تنه جان بیش از ۷۵ نفر از هم رزمانش را نجات می دهد...

  • کانر (لویس مک دوگان) پسربچه ای است که مشکلات زیادی را تحمل می کند. مادر او (فلیسیتی جونز) در حال دست و پنجه نرم کردن با سرطان است و در مدرسه نیز قلدرها دست از سرش بر نمی دارند. با اینحال یک شب هیولای درختی غول پیکری نزد او می آید و معامله ای را با کانر انجام می دهد که...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Kaley Cuoco بازیگر نقش Penny در سریال The Big Bang Theory

      بیوگرافی Kaley Cuoco

      set-037_004-jpg


      نام کامل : kaley christine Cuoco

      متولد : 30 نوامبر 1385

      در: Camarillo ,California . USA

      رنگ مو : بلوند

      رنگ چشم : سبز

      قد : 170

      والدین : Gary Carmine Cuoco and Layne Ann Wingate

      فعالیت در مدلینگ ،ورزش تنیس

      یک بازیگر و مدل از سن 6 سالگی. اولین نقش مهم او در فیلم تلویزیونی Quicksand : No Scape به همراه Donald Sutherland و Tim Mathson بود.
      حضور بعدیش به عنوان ستاره مهمان در سریال Ellen و سپس Northern Exposure و Don't forget your toothbrush .
      او برای بازی در سریال eight simple rules و the big bang theory شهرت زیادی کسب کرد.

      شدرش یک دلال ماملات ملکی ست و مادرش خانه دار ست .او یک خواهر کوچکتر هم دارد.
      در 16 سالگی دیپلم خود را گرفت.
      او تعداد زیادی حیوون خونگی هم دارد.


      در سپتامبر 2007 او در نقش دختر زیبا و پرانرژی به نام پنی در سریال تلویزیونی The Big Bang Theory ظاهر شد.
      هم چنین او در نقش کوتاهی در سریال معروف Prison Break بازی کرد.

      اخیرا او برای زندگی به دره San fernando رفته. او عشق اسب سواری ، کیک بوکسینگ ،بولینگ و طبل زدنه.

      set-029_010-jpg



      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۱:۴۵ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................

    2. #2

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست
      Filmography

      Year Title Role Notes
      1992 Quicksand: No Escape Connie Reinhardt Television film
      1995 Virtuosity Karin Carter
      1997 Picture Perfect Little Girl
      1997 Toothless Lori Television film
      1998 Mr. Murder Charlotte Stillwater Television film
      2000 Alley Cats Strike Elisa Bowers Disney Channel Original Movie
      2000 Growing Up Brady Maureen McCormick Television film
      2000 Can't Be Heaven Teresa Powers Credited as Kaley Cuaco
      2003 A Merry Mickey Celebration Herself
      2004 Debating Robert Lee Maralee Rodgers
      2004 10.5 Amanda Williams Television film
      2004 Crimes of Fashion Brooke Television film
      2004 The Hollow Karen
      2005 Lucky 13 Sarah Baker
      2006 Separated at Worth Gabby Television film
      2006 Wasted Katie Cooning
      2006 Bratz: Passion 4 Fashion — Diamondz Kirstee Smith
      2007 To Be Fat Like Me Alyson Schmidt Television film
      2007 Cougar Club Amanda
      2008 Killer Movie Blanca Champion
      2010 The Penthouse Erica Roc
      2011 Hop Samantha O'Hare
      2011 The Last Ride Wanda
      2012 Drew Peterson: Untouchable Stacy Peterson Television film
      2013 Scribble Hannah Rinaldi Filming alongside Jonathan Bennett
      Year Title Role Notes
      1994 My So-Called Life Young Angela Chase Episode: "Father Figures"
      1994 Northern Exposure Miranda (Randi) Episode: "Hello, I Love You"
      1996 Ellen Little Ellen Morgan Episode: "The Bubble Gum Incident"
      2000 Homewood PI Lauren Crane Episode: "Pilot"
      2000 Don't Forget Your Toothbrush Ashley
      2000–
      2001
      Ladies Man Bonnie Stiles 8 episodes
      2001 7th Heaven Lynn Episode: "Relationships"
      2002 First Monday Alyssa 1 episode
      2002 The Ellen Show Vanessa Episode: "Shallow Gal"
      2002 The Nightmare Room Kristin Ferris Episode: "My Name Is Evil"
      2003 CSI: Crime Scene Investigation Zoe Young Episode: "Feeling The Heat"
      2004 The Help Carly Michaels Episode: "Pilot"
      2004 Complete Savages Erin Episode: "For Whom the Cell Tolls"
      2004 Punk'd Herself Season 3 Episode 3
      2002–
      2005
      8 Simple Rules Bridget Hennessy Main role
      2005–
      2007
      Loonatics Unleashed Paula Hayes/Weather Vane Episode: "Weathering Heights"
      Episode: "Acmegeddon: Part 1"
      Episode: "Acmegeddon: Part 2"
      2006 Secrets of a Small Town Misty Anders Episode: "Pilot"
      2004–
      2006
      Brandy and Mr. Whiskers Brandy Harrington Voice; main role
      2004–
      2009
      6teen Chrissie Baldwin Voice; supporting character
      2005–
      2006
      Bratz Kirstee Smith Voice
      2005–
      2006
      Charmed Billie Jenkins Main role (Season 8)
      22 episodes
      2007 Prison Break Sasha Episode: "The Message" and "Chicago"
      2007–
      present
      The Big Bang Theory Penny Main role
      [edit]Awards

      Awards
      Year Result Award Category Nominated work
      1993 Nominated Young Artist Awards Best Young Actress in a Cable movie Quicksand: No Escape
      2000 Nominated YoungStar Awards Best Young Actress/Performance in a Miniseries/Made-For-TV Film Growing Up Brady
      2003 Nominated Young Artist Awards Best Performance in a TV Series (Comedy or Drama): Leading Young Actress 8 Simple Rules
      Nominated Teen Choice Awards Choice TV Actress: Comedy
      Won Choice TV Breakout Star: Female
      2004 Nominated Teen Choice Awards Choice TV Actress: Comedy
      Nominated Young Artist Awards Best Young Adult Performer in a Teenage Role
      2006 Won Method Fest[26] Best Ensemble Cast Debating Robert Lee
      2009 Won 2nd EWwy Awards Best Lead Actress in a Comedy Series The Big Bang Theory
      2010 Nominated Teen Choice Awards Choice TV Actress: Comedy
      2011 Nominated Teen Choice Awards Choice TV Actress: Comedy
      2012 Nominated People's Choice Awards Favorite TV Comedy Actress
      Nominated Teen Choice Awards Choice TV Actress: Comedy
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................