• در این قسمت جک ریچر (تام کروز) متوجه می شود که دوست قدیمی اش سوزان (کوبی اسمالدرز) متهم به جاسوسی شده و در واقع برای او پاپوشی دوخته شده است. از این رو برای پی بردن حقیقت، پس از یافتن سوزان با او همراه شده و متوجه می شود که هم او و هم سوزان در یک توطئه پیچیده گرفتار شده اند که ...

  • در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      29
      نوشته ها
      201
      نام واقعی
      حسام
      محل زندگی
      Karaj
      فیلم مورد علاقه
      forrest Gump
      سریال مورد علاقه
      Friends - Arrow
      پسندیده : 3
      مورد پسند : 154 بار در 99 پست

      بیوگرافی Tracy Morgan بازیگر نقش Tracy Jordan در سریال 30 Rock




      نام: Tracy Morgan

      تاریخ تولد: November 10, 1968

      محل تولد: The Bronx, New York City, New York, USA




      Tracy Morgan بازیگر آمریکایی است و بیشترین شهرتش به خاطر بازی در سریال های Saturday Night Live و 30 Rock می باشد.


      او فرزند Alicia که خانه دار است و Jimmy Morgan که موسیقی دان است می باشد. او همیشه هدف بچه های قلدر و گردن کلفت بود. او دبیرستان را در مدرسه DeWitt Clinton گذراند. در سال 1985 در سال دوم دبیرستان هنگامی که 17 ساله بود متوجه شد که پدرش AIDS ( HIV) دارد. پدرش Jimmy Morgan در سال 1987 در سن 39 سالگی درگذشت. Tracy در آن سال با دوست دخترش به نام Sabrina ازدواج کرد و دبیرستان را ترک کرد در حالی مه هنوز 4 مقطع تا دیپلم فاصله داشت.



      اولین نقش او در سریال Martin در نقش Hustle Man بود. او همچنین یکی از اعضای کمدی What's happ'n, chief نیز بود. در سال 1996 بازی در سریال Saturday Night Live را آغاز کرد و تا سال 2003 آن را ادامه داد.



      او از سابرینا که در دوران دبیرستان با او ازدواج کرد سه فرزند به نام های Tracy و Malcom و Gitrid دارد. در تاریخ August 7, 2009 طلاق گرفت.




      Filmography[edit]

      A Thin Line Between Love and Hate (1996)
      Half Baked (1998)
      How High (2001)
      Jay and Silent Bob Strike Back (2001)
      30 Years to Life (2001)
      Head of State (2003)
      The Longest Yard (2005)
      Are We There Yet? (2005)
      Little Man (2006)
      The Wild (2006)
      VH1's Totally Awesome (2006)
      Farce of the Penguins (2006)
      First Sunday (2008)
      Superhero Movie (2008)
      Beer for My Horses (2008)
      Scare Tactics (2008)
      G-Force (2009)
      Deep in the Valley (2009)
      Nailed (2010)
      Cop Out (2010)
      Death at a Funeral (2010)
      The Other Guys (2010)
      Rio (2011)
      Son of No One (2011)
      Chick Magnet (2011)
      Why Stop Now (2012)
      The Boxtrolls (2014)
      Rio 2 (2014)




      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۲:۲۱ قبل از ظهر