• "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • فیلم بر اساس داستان واقعیِ یک مخالف جنگ و پزشک ارتش آمریکا به نام دزموند داس (اندرو گارفیلد) است که حاضر نمی شود سلاحی حمل کند، اما طی نبرد اوکیناوا در جنگ جهانی دوم با وجود شلیک های بی وقفه ی دشمن، یک تنه جان بیش از ۷۵ نفر از هم رزمانش را نجات می دهد...

  • کانر (لویس مک دوگان) پسربچه ای است که مشکلات زیادی را تحمل می کند. مادر او (فلیسیتی جونز) در حال دست و پنجه نرم کردن با سرطان است و در مدرسه نیز قلدرها دست از سرش بر نمی دارند. با اینحال یک شب هیولای درختی غول پیکری نزد او می آید و معامله ای را با کانر انجام می دهد که...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      29
      نوشته ها
      201
      نام واقعی
      حسام
      محل زندگی
      Karaj
      فیلم مورد علاقه
      forrest Gump
      سریال مورد علاقه
      Friends - Arrow
      پسندیده : 3
      مورد پسند : 154 بار در 99 پست

      بیوگرافی Tracy Morgan بازیگر نقش Tracy Jordan در سریال 30 Rock




      نام: Tracy Morgan

      تاریخ تولد: November 10, 1968

      محل تولد: The Bronx, New York City, New York, USA




      Tracy Morgan بازیگر آمریکایی است و بیشترین شهرتش به خاطر بازی در سریال های Saturday Night Live و 30 Rock می باشد.


      او فرزند Alicia که خانه دار است و Jimmy Morgan که موسیقی دان است می باشد. او همیشه هدف بچه های قلدر و گردن کلفت بود. او دبیرستان را در مدرسه DeWitt Clinton گذراند. در سال 1985 در سال دوم دبیرستان هنگامی که 17 ساله بود متوجه شد که پدرش AIDS ( HIV) دارد. پدرش Jimmy Morgan در سال 1987 در سن 39 سالگی درگذشت. Tracy در آن سال با دوست دخترش به نام Sabrina ازدواج کرد و دبیرستان را ترک کرد در حالی مه هنوز 4 مقطع تا دیپلم فاصله داشت.



      اولین نقش او در سریال Martin در نقش Hustle Man بود. او همچنین یکی از اعضای کمدی What's happ'n, chief نیز بود. در سال 1996 بازی در سریال Saturday Night Live را آغاز کرد و تا سال 2003 آن را ادامه داد.



      او از سابرینا که در دوران دبیرستان با او ازدواج کرد سه فرزند به نام های Tracy و Malcom و Gitrid دارد. در تاریخ August 7, 2009 طلاق گرفت.




      Filmography[edit]

      A Thin Line Between Love and Hate (1996)
      Half Baked (1998)
      How High (2001)
      Jay and Silent Bob Strike Back (2001)
      30 Years to Life (2001)
      Head of State (2003)
      The Longest Yard (2005)
      Are We There Yet? (2005)
      Little Man (2006)
      The Wild (2006)
      VH1's Totally Awesome (2006)
      Farce of the Penguins (2006)
      First Sunday (2008)
      Superhero Movie (2008)
      Beer for My Horses (2008)
      Scare Tactics (2008)
      G-Force (2009)
      Deep in the Valley (2009)
      Nailed (2010)
      Cop Out (2010)
      Death at a Funeral (2010)
      The Other Guys (2010)
      Rio (2011)
      Son of No One (2011)
      Chick Magnet (2011)
      Why Stop Now (2012)
      The Boxtrolls (2014)
      Rio 2 (2014)




      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۲:۲۱ قبل از ظهر