• داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      29
      نوشته ها
      201
      نام واقعی
      حسام
      محل زندگی
      Karaj
      فیلم مورد علاقه
      forrest Gump
      سریال مورد علاقه
      Friends - Arrow
      پسندیده : 3
      مورد پسند : 154 بار در 99 پست

      بیوگرافی Tracy Morgan بازیگر نقش Tracy Jordan در سریال 30 Rock




      نام: Tracy Morgan

      تاریخ تولد: November 10, 1968

      محل تولد: The Bronx, New York City, New York, USA




      Tracy Morgan بازیگر آمریکایی است و بیشترین شهرتش به خاطر بازی در سریال های Saturday Night Live و 30 Rock می باشد.


      او فرزند Alicia که خانه دار است و Jimmy Morgan که موسیقی دان است می باشد. او همیشه هدف بچه های قلدر و گردن کلفت بود. او دبیرستان را در مدرسه DeWitt Clinton گذراند. در سال 1985 در سال دوم دبیرستان هنگامی که 17 ساله بود متوجه شد که پدرش AIDS ( HIV) دارد. پدرش Jimmy Morgan در سال 1987 در سن 39 سالگی درگذشت. Tracy در آن سال با دوست دخترش به نام Sabrina ازدواج کرد و دبیرستان را ترک کرد در حالی مه هنوز 4 مقطع تا دیپلم فاصله داشت.



      اولین نقش او در سریال Martin در نقش Hustle Man بود. او همچنین یکی از اعضای کمدی What's happ'n, chief نیز بود. در سال 1996 بازی در سریال Saturday Night Live را آغاز کرد و تا سال 2003 آن را ادامه داد.



      او از سابرینا که در دوران دبیرستان با او ازدواج کرد سه فرزند به نام های Tracy و Malcom و Gitrid دارد. در تاریخ August 7, 2009 طلاق گرفت.




      Filmography[edit]

      A Thin Line Between Love and Hate (1996)
      Half Baked (1998)
      How High (2001)
      Jay and Silent Bob Strike Back (2001)
      30 Years to Life (2001)
      Head of State (2003)
      The Longest Yard (2005)
      Are We There Yet? (2005)
      Little Man (2006)
      The Wild (2006)
      VH1's Totally Awesome (2006)
      Farce of the Penguins (2006)
      First Sunday (2008)
      Superhero Movie (2008)
      Beer for My Horses (2008)
      Scare Tactics (2008)
      G-Force (2009)
      Deep in the Valley (2009)
      Nailed (2010)
      Cop Out (2010)
      Death at a Funeral (2010)
      The Other Guys (2010)
      Rio (2011)
      Son of No One (2011)
      Chick Magnet (2011)
      Why Stop Now (2012)
      The Boxtrolls (2014)
      Rio 2 (2014)




      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۱:۲۱ قبل از ظهر