• ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 185 بار در 103 پست

      بیوگرافی Alyson Hannigan بازیگر نقش Lily Aldrin در سریال How I Met Your mother

      بیوگرافی Alyson Hannigan



      متولد : 24 مارچ 1974

      در Washington , D.C , US

      سال های قعالیت: 1986 تاحالا

      او در واشینگتون به دنیا امد و تنها فرزند امیلی و ال ست.پدرش در اصل یک ایرلندی و مادرش هم یک یهودی ست. وقتی که دوساله بود والدینش از هم جداشدند و او با مادرش و در آتلانتا بزرگ شد.

      او از 4سالگی در آگهی های تبلیغاتی دیده می شد و در 11 سالگی وارد هالیوود شد.با مادرش زندگی می کرد و به North Hollywood high school رفت.
      بعد از اتمام دبیرستان او وارد California state university شد و با مدرک زیست شناسی فارغ التحصیل شد.
      اولین حضور جدی او در فیلم my stepmorher in an Alien (نامادریه من یک بیگانست) بود . این فیلم در واقع یک کمدی تخیلی بود.
      در سال 1989 درسریال تلویزیونی Free Spirit محصول شبکه ABC بازی کرد.
      در اواسط 2004 او نقش مقابلLUKE Perry را در when harry met sally بازی کرد و در سال 2005 او به تلویزیون بازگشت و در نقش Lily در کمدی تلویزیونی How I met your mother ایفای نقش کرد.در 2006 نقش julia jones را در Date MOVIE بازی کرد
      در 2012 جایگزینی برای نقش Michelle در American Reunion بود.


      در اکتبر 2003 او با بازیگری به نام Alexis Denisof ازدواج کرد.انها دو دختر دارند.


      Filmography

      Year Title Role Notes
      1986 افکار کثیف Patty Stubbs As Alyson Hannigan
      1988 نامادریه من یک غریبست Jessie Mills
      1991 جابه جایی در روز تولد Gina Twigg, Age 13–16 TV movie
      1995 بیگانه ای نزدیک من Dana TV movie
      1996 سوژه ای برای زندگی Iris TV movie
      1996 برای احترام دخترم Kelly TV movie
      1998 مرده ای روی زمین Lucy
      1999 Hayley Wagner, Star Jenna Jakes TV movie
      1999 American Pie Michelle Flaherty
      2000 پسرا و دخترا Betty
      2001 American Pie 2 Michelle Flaherty
      2001 خارج از محدودیت شهر Lexi
      2003 ازدواج آمریکایی Michelle Flaherty
      2004 حقایق مربوط به امریکا Andrea TV movie
      2005 در بازی Unknown TV series
      2006 Date Movie Julia Jones
      2011 عشق،عروسی،ازدواج Courtney Co-starred with real-life husband Alexis Denisof
      2012 پیوند آمریکایی Michelle Flaherty-Levenstein

      Year Title Role Notes
      1989–1990 Free Spirit Jessie Harper Main role; 14 episodes
      1990 Roseanne Jan Episode: "Like, a New Job"
      1993 Almost Home Samantha Episode: "The Dance"
      Episode: "Hot Ticket"
      1994 Touched by an Angel Cassie Peters Episode: "Cassie's Choice"
      1996 Picket Fences Peggy Patterson Episode: "To Forgive Is Devine"
      1996 Friends for Life Emma Daniels Unaired TV Pilot
      1997–2003 Buffy the Vampire Slayer Willow Rosenberg Main role; 144 episodes
      1999–2000 100 Deeds for Eddie McDowd Gigi Episode: "Dogs Day Out"
      Episode: "The Return of Gigi"
      2000 The Wild Thornberrys Gerda Episode: "Every Little Bit Alps"
      2001–2003 Angel Willow Rosenberg Episode: "Disharmony"
      Episode: "There's No Place Like Plrtz Glrb"
      Episode: "Orpheus"
      2004 That '70s Show Suzy Simpson Episode: "Sally Simpson"
      Episode: "Won't Get Fooled Again"
      2004 King of the Hill Stacey Gibson Episode: "Talking Shop"
      2005 Veronica Mars Trina Echolls Episode: "Ruskie Business"
      Episode: "Hot Dogs"
      Episode: "My Mother, the Fiend"
      2005–Present How I Met Your Mother Lily Aldrin Main role; 153 episodes
      2009 The Goode Family Michelle Episode: "Graffiti in Greenville"
      2011 The Simpsons Melody Season 22: Episode 11: "Flaming Moe"
      2011 American Dad Chelsea Season 7: Episode 5: "Virtual In-Stanity"

      [edit]Awards and nominations

      Year Award Category Role Result
      1998 Saturn Awards Best Network TV Series Buffy the Vampire Slayer Cast and Crew Won
      2001 Won
      2001 Best Supporting Actress in a Series Willow Rosenberg Nominated
      2002 Nominated
      2002 Best Network TV Series Buffy the Vampire Slayer Cast and Crew Won
      2003 Best Supporting Actress in a Series Willow Rosenberg Won
      2003 Golden Satellite Awards Best Performance by a Supporting Actress in a Series Willow Rosenberg Nominated
      2003 Television Critics Association Awards Heritage Award Buffy the Vampire Slayer Cast and Crew Won
      2008 Teen Choice Awards Choice TV show: Comedy How I Met Your Mother Cast and Crew Nominated
      2010 People's Choice Awards Favorite TV Comedy Actress Lily Aldrin Won
      2011 People's Choice Awards Favorite TV Comedy How I Met Your Mother Cast and Crew Nominated
      2011 People's Choice Awards Favorite TV Comedy Actress Lily Aldrin Nominated
      2012 Favorite TV Comedy How I Met Your Mother Cast and Crew Won
      2012 Teen Choice Awards Choice Movie Actress: Comedy Michelle Flaherty-Levenstein inAmerican Reunion Nominat


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۱۳ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................