• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Alyson Hannigan بازیگر نقش Lily Aldrin در سریال How I Met Your mother

      بیوگرافی Alyson Hannigan



      متولد : 24 مارچ 1974

      در Washington , D.C , US

      سال های قعالیت: 1986 تاحالا

      او در واشینگتون به دنیا امد و تنها فرزند امیلی و ال ست.پدرش در اصل یک ایرلندی و مادرش هم یک یهودی ست. وقتی که دوساله بود والدینش از هم جداشدند و او با مادرش و در آتلانتا بزرگ شد.

      او از 4سالگی در آگهی های تبلیغاتی دیده می شد و در 11 سالگی وارد هالیوود شد.با مادرش زندگی می کرد و به North Hollywood high school رفت.
      بعد از اتمام دبیرستان او وارد California state university شد و با مدرک زیست شناسی فارغ التحصیل شد.
      اولین حضور جدی او در فیلم my stepmorher in an Alien (نامادریه من یک بیگانست) بود . این فیلم در واقع یک کمدی تخیلی بود.
      در سال 1989 درسریال تلویزیونی Free Spirit محصول شبکه ABC بازی کرد.
      در اواسط 2004 او نقش مقابلLUKE Perry را در when harry met sally بازی کرد و در سال 2005 او به تلویزیون بازگشت و در نقش Lily در کمدی تلویزیونی How I met your mother ایفای نقش کرد.در 2006 نقش julia jones را در Date MOVIE بازی کرد
      در 2012 جایگزینی برای نقش Michelle در American Reunion بود.


      در اکتبر 2003 او با بازیگری به نام Alexis Denisof ازدواج کرد.انها دو دختر دارند.


      Filmography

      Year Title Role Notes
      1986 افکار کثیف Patty Stubbs As Alyson Hannigan
      1988 نامادریه من یک غریبست Jessie Mills
      1991 جابه جایی در روز تولد Gina Twigg, Age 13–16 TV movie
      1995 بیگانه ای نزدیک من Dana TV movie
      1996 سوژه ای برای زندگی Iris TV movie
      1996 برای احترام دخترم Kelly TV movie
      1998 مرده ای روی زمین Lucy
      1999 Hayley Wagner, Star Jenna Jakes TV movie
      1999 American Pie Michelle Flaherty
      2000 پسرا و دخترا Betty
      2001 American Pie 2 Michelle Flaherty
      2001 خارج از محدودیت شهر Lexi
      2003 ازدواج آمریکایی Michelle Flaherty
      2004 حقایق مربوط به امریکا Andrea TV movie
      2005 در بازی Unknown TV series
      2006 Date Movie Julia Jones
      2011 عشق،عروسی،ازدواج Courtney Co-starred with real-life husband Alexis Denisof
      2012 پیوند آمریکایی Michelle Flaherty-Levenstein

      Year Title Role Notes
      1989–1990 Free Spirit Jessie Harper Main role; 14 episodes
      1990 Roseanne Jan Episode: "Like, a New Job"
      1993 Almost Home Samantha Episode: "The Dance"
      Episode: "Hot Ticket"
      1994 Touched by an Angel Cassie Peters Episode: "Cassie's Choice"
      1996 Picket Fences Peggy Patterson Episode: "To Forgive Is Devine"
      1996 Friends for Life Emma Daniels Unaired TV Pilot
      1997–2003 Buffy the Vampire Slayer Willow Rosenberg Main role; 144 episodes
      1999–2000 100 Deeds for Eddie McDowd Gigi Episode: "Dogs Day Out"
      Episode: "The Return of Gigi"
      2000 The Wild Thornberrys Gerda Episode: "Every Little Bit Alps"
      2001–2003 Angel Willow Rosenberg Episode: "Disharmony"
      Episode: "There's No Place Like Plrtz Glrb"
      Episode: "Orpheus"
      2004 That '70s Show Suzy Simpson Episode: "Sally Simpson"
      Episode: "Won't Get Fooled Again"
      2004 King of the Hill Stacey Gibson Episode: "Talking Shop"
      2005 Veronica Mars Trina Echolls Episode: "Ruskie Business"
      Episode: "Hot Dogs"
      Episode: "My Mother, the Fiend"
      2005–Present How I Met Your Mother Lily Aldrin Main role; 153 episodes
      2009 The Goode Family Michelle Episode: "Graffiti in Greenville"
      2011 The Simpsons Melody Season 22: Episode 11: "Flaming Moe"
      2011 American Dad Chelsea Season 7: Episode 5: "Virtual In-Stanity"

      [edit]Awards and nominations

      Year Award Category Role Result
      1998 Saturn Awards Best Network TV Series Buffy the Vampire Slayer Cast and Crew Won
      2001 Won
      2001 Best Supporting Actress in a Series Willow Rosenberg Nominated
      2002 Nominated
      2002 Best Network TV Series Buffy the Vampire Slayer Cast and Crew Won
      2003 Best Supporting Actress in a Series Willow Rosenberg Won
      2003 Golden Satellite Awards Best Performance by a Supporting Actress in a Series Willow Rosenberg Nominated
      2003 Television Critics Association Awards Heritage Award Buffy the Vampire Slayer Cast and Crew Won
      2008 Teen Choice Awards Choice TV show: Comedy How I Met Your Mother Cast and Crew Nominated
      2010 People's Choice Awards Favorite TV Comedy Actress Lily Aldrin Won
      2011 People's Choice Awards Favorite TV Comedy How I Met Your Mother Cast and Crew Nominated
      2011 People's Choice Awards Favorite TV Comedy Actress Lily Aldrin Nominated
      2012 Favorite TV Comedy How I Met Your Mother Cast and Crew Won
      2012 Teen Choice Awards Choice Movie Actress: Comedy Michelle Flaherty-Levenstein inAmerican Reunion Nominat


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۷:۱۳ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................