• در این قسمت جک ریچر (تام کروز) متوجه می شود که دوست قدیمی اش سوزان (کوبی اسمالدرز) متهم به جاسوسی شده و در واقع برای او پاپوشی دوخته شده است. از این رو برای پی بردن حقیقت، پس از یافتن سوزان با او همراه شده و متوجه می شود که هم او و هم سوزان در یک توطئه پیچیده گرفتار شده اند که ...

  • در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Jaimie Alexander بازیگر نقش Reva Kline در سریال Covert Affairs

      Jaimie Alexander
      001-1-jpg


      متولد : 12 مارچ 1984
      در Greenville , South Carolina ,US
      حرفه : بازیگر
      فعالیت از سال 2004

      Jaimie Alexander بازیگر آمریکایی که بازی اش در سریال Kyle XY نقش Jessi و فیلم Thor مورد توجه است.
      او در Greenville به دنیا آمد و در 4 سالگی به Grapevine ,Texas رفت. او تنها دختر خانواده بوده و 4 برادر دارد. اولین گام های او به سوی بازیگری وقتی بود که در مدرسه تنها برای تفریح به بازی در تئاتر پرداخت.او گفته که در اون دوران از گروه تئاتر مدرسه اخراج شد به خاطره اینکه نمیتونست بخونه. به همین خاطر به سمت ورزش رفت.او بعد از فارغ التحصیلی به لوس آنجلس رفت تا بازیگر شود. بازیگری اش در سال 2003 شروع شد وقتی در فیلم The Other Side بازی کرد. او به سرعت نقشی را در سریال نام آشنای It's Always Sunny in Philadelphia به دست گرفت و بعد از آن در Standoff بازی کرد. برای این بازی آخر او برای نقش های زیادی انتخاب شد. نقش Hannah Sompthon را در The other Side و بعد در سریال Watch over me بازی کرد. او در سال 2006 در فیلم ترسناک Rest Stop بازی کرد. در سپتامبر سال 2009 او در فیلم Thor به کارگردانی Kenneth Branagh بازی کرد که در سال 2011 اکران شد. در سال 2012 او در فیلم Savannah به کارگردانی Annete Haywood حاضر شد . در سپتامبر 2009 او در موزیک ویدئو Matthew Perryman Jones به نام Save Me نیز بازی کرده است.
      او از سال 2012 او با Peter Fecinelli در ارتباط است.

      013-jpg



      Filmography[edit]

      Year Title Role Notes
      2004 Squirrel Trap Sara
      2006 Rest Stop Nicole Carrow
      2006 The Other Side Hanna Thompson
      2007 Hallowed Ground Liz Chambers
      2010 Love and Other Drugs Carol Uncredited[13]
      2011 Thor Sif
      2012 Loosies Lucy
      2012 Savannah Lucy Stubbs
      2013 The Last Stand Sarah Torrance
      2013 Intersection Taylor Dolan
      2013 Thor: The Dark World Sif Post-production
      Film
      [edit]


      Television[edit]

      Year Title Role Notes
      2005 It's Always Sunny in Philadelphia Tammy
      2006 Standoff Barrista
      2007-2009 Kyle XY Jessi
      2007 Watch Over Me Caitlin Porter
      2009 Bones Molly Briggs
      2009 CSI: Miami Jenna York
      2011 Nurse Jackie Tunie Peyton
      2011 Covert Affairs Reva Kline
      2011 The Birds of Anger Short
      2012 Perception Nikki
      Video game[edit]

      Year Title Role Notes
      2011 Thor: God of Thunder Sif[14] Voice
      Awards and nominations[edit]

      Year Award Category Work Result
      2008 Saturn Awards Best Supporting Actress in a Television Series[15] Kyle XY Nominated
      2011 Scream Awards Best Supporting Actress[16] Thor Nominated
      2011 Scream Awards Breakout Performance-Female[16] Thor Nominated

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۳:۳۴ قبل از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................