• "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • فیلم بر اساس داستان واقعیِ یک مخالف جنگ و پزشک ارتش آمریکا به نام دزموند داس (اندرو گارفیلد) است که حاضر نمی شود سلاحی حمل کند، اما طی نبرد اوکیناوا در جنگ جهانی دوم با وجود شلیک های بی وقفه ی دشمن، یک تنه جان بیش از ۷۵ نفر از هم رزمانش را نجات می دهد...

  • کانر (لویس مک دوگان) پسربچه ای است که مشکلات زیادی را تحمل می کند. مادر او (فلیسیتی جونز) در حال دست و پنجه نرم کردن با سرطان است و در مدرسه نیز قلدرها دست از سرش بر نمی دارند. با اینحال یک شب هیولای درختی غول پیکری نزد او می آید و معامله ای را با کانر انجام می دهد که...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Jaimie Alexander بازیگر نقش Reva Kline در سریال Covert Affairs

      Jaimie Alexander
      001-1-jpg


      متولد : 12 مارچ 1984
      در Greenville , South Carolina ,US
      حرفه : بازیگر
      فعالیت از سال 2004

      Jaimie Alexander بازیگر آمریکایی که بازی اش در سریال Kyle XY نقش Jessi و فیلم Thor مورد توجه است.
      او در Greenville به دنیا آمد و در 4 سالگی به Grapevine ,Texas رفت. او تنها دختر خانواده بوده و 4 برادر دارد. اولین گام های او به سوی بازیگری وقتی بود که در مدرسه تنها برای تفریح به بازی در تئاتر پرداخت.او گفته که در اون دوران از گروه تئاتر مدرسه اخراج شد به خاطره اینکه نمیتونست بخونه. به همین خاطر به سمت ورزش رفت.او بعد از فارغ التحصیلی به لوس آنجلس رفت تا بازیگر شود. بازیگری اش در سال 2003 شروع شد وقتی در فیلم The Other Side بازی کرد. او به سرعت نقشی را در سریال نام آشنای It's Always Sunny in Philadelphia به دست گرفت و بعد از آن در Standoff بازی کرد. برای این بازی آخر او برای نقش های زیادی انتخاب شد. نقش Hannah Sompthon را در The other Side و بعد در سریال Watch over me بازی کرد. او در سال 2006 در فیلم ترسناک Rest Stop بازی کرد. در سپتامبر سال 2009 او در فیلم Thor به کارگردانی Kenneth Branagh بازی کرد که در سال 2011 اکران شد. در سال 2012 او در فیلم Savannah به کارگردانی Annete Haywood حاضر شد . در سپتامبر 2009 او در موزیک ویدئو Matthew Perryman Jones به نام Save Me نیز بازی کرده است.
      او از سال 2012 او با Peter Fecinelli در ارتباط است.

      013-jpg



      Filmography[edit]

      Year Title Role Notes
      2004 Squirrel Trap Sara
      2006 Rest Stop Nicole Carrow
      2006 The Other Side Hanna Thompson
      2007 Hallowed Ground Liz Chambers
      2010 Love and Other Drugs Carol Uncredited[13]
      2011 Thor Sif
      2012 Loosies Lucy
      2012 Savannah Lucy Stubbs
      2013 The Last Stand Sarah Torrance
      2013 Intersection Taylor Dolan
      2013 Thor: The Dark World Sif Post-production
      Film
      [edit]


      Television[edit]

      Year Title Role Notes
      2005 It's Always Sunny in Philadelphia Tammy
      2006 Standoff Barrista
      2007-2009 Kyle XY Jessi
      2007 Watch Over Me Caitlin Porter
      2009 Bones Molly Briggs
      2009 CSI: Miami Jenna York
      2011 Nurse Jackie Tunie Peyton
      2011 Covert Affairs Reva Kline
      2011 The Birds of Anger Short
      2012 Perception Nikki
      Video game[edit]

      Year Title Role Notes
      2011 Thor: God of Thunder Sif[14] Voice
      Awards and nominations[edit]

      Year Award Category Work Result
      2008 Saturn Awards Best Supporting Actress in a Television Series[15] Kyle XY Nominated
      2011 Scream Awards Best Supporting Actress[16] Thor Nominated
      2011 Scream Awards Breakout Performance-Female[16] Thor Nominated

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۳:۳۴ قبل از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................