• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      13
      نوشته ها
      920
      محل زندگی
      IRAN
      پسندیده : 216
      مورد پسند : 396 بار در 100 پست

      بیوگرافی Billie Piper بازیگر نقش Rose Tyler در سریال Doctor Who

      بیوگرافی Billie Piper بازیگر نقش Rose Tyler در سریال Doctor Who





      پل بیلی پایپر (متولد 22 سپتامبر سال 1982، در سویندون، ویلتشایر) خواننده و بازیگر انگلیسی است. پایپر انجام در نمایشنامه و رقص آغاز


      شد، به عنوان او می خواست برای رفتن به بازیگری. او شروع به کار خود را با این حال به عنوان یک خواننده پاپ در اواخر 1990s، پس از او بود

      که استعداد در مدرسه سیلویا مرحله جوان با سر و صدا مجله بازدیدها خال خال، او که از طریق آن یک قرارداد ضبط داده شد. او بعدا تصمیم


      گرفت تا از آواز بازنشسته و تمرکز بر جاه طلبی های اصلی خود را به عنوان یک بازیگر.



      پایپر در سویندون، ویلتشایر انگلستان، پل پیپر و مندی کنت متولد شد. پیپر دارای یک برادر جوانتر چارلی، و دو خواهر جوانتر، هارلی و ال


      او، DJ و مجری تلویزیون کریس ایوانز در مراسم مخفی در سال 2001 در لاس وگاس پس از شش ماه از آشنایی ازدواج کرد. ازدواج خود جلب
      نظر به خاطر ایوانز 16 سال مسن تر است. این زوج در سال 2004 از هم جدا شده و بعد از طلاق در ماه مه 2007. آنها باقی مانده دوستان

      Filmography

      Year Film Role Notes
      1996 Evita uncredited bit-part
      1996 The Leading Man uncredited bit-part
      2004 The Calcium Kid Angel
      2005 Things To Do Before You're 30 Vicky
      2005 Spirit Trap Jenny
      2010 Animals United Bonnie the Meerkat
      2010 The Raven[46] Raven UK Short Film
      [edit]Television

      Year TV series Role Notes
      1999 Billie Wants You Herself One-off documentary special.
      2003 The Canterbury Tales: The Miller's Tale Alison Crosby
      2004 Bella and the Boys Bella
      2005–06, 2008, 2010 Doctor Who Rose Tyler[16] Regular until 2006. Recurring character until 2010.
      BBC's Best Actress of 2005, 2006
      BBC's Most Desirable Star of 2005
      National Television Award for Most Popular Actress (2005, 2006)
      SFX Award for Best TV Actress (2005, 2007)
      TV Quick Award for Best Actress (2006)
      TRIC Award for New TV Talent (2006, also for ShakespeaRe-Told)
      Nominated—BAFTA Cymru Award for Best Actress (2005, 2006)
      Nominated—Broadcasting Press Guild Award for Best Actress (2006, also for ShakespeaRe-Told)
      2005 ShakespeaRe-Told: Much Ado About Nothing Hero TRIC Award for New TV Talent (2006, also for Doctor Who)
      Nominated—Broadcasting Press Guild Award for Best Actress (2006, also for Doctor Who)
      2006 The Ruby in the Smoke Sally Lockhart From the Sally Lockhart mysteries.
      2007 Mansfield Park Fanny Price Nominated for a TV Quick Award for Best Actress
      2007 The Shadow in the North Sally Lockhart From the Sally Lockhart mysteries.
      2007–11 Secret Diary of a Call Girl Hannah Baxter Principal character until 2011.
      Nominated for an Ewwy Award for Best Actress
      2010 A Passionate Woman Betty Two-part TV mini-series.
      2012 True Love[47] Holly One episode


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۳:۴۵ قبل از ظهر