• در این قسمت جک ریچر (تام کروز) متوجه می شود که دوست قدیمی اش سوزان (کوبی اسمالدرز) متهم به جاسوسی شده و در واقع برای او پاپوشی دوخته شده است. از این رو برای پی بردن حقیقت، پس از یافتن سوزان با او همراه شده و متوجه می شود که هم او و هم سوزان در یک توطئه پیچیده گرفتار شده اند که ...

  • در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      13
      نوشته ها
      920
      محل زندگی
      IRAN
      پسندیده : 216
      مورد پسند : 397 بار در 100 پست

      بیوگرافی Billie Piper بازیگر نقش Rose Tyler در سریال Doctor Who

      بیوگرافی Billie Piper بازیگر نقش Rose Tyler در سریال Doctor Who





      پل بیلی پایپر (متولد 22 سپتامبر سال 1982، در سویندون، ویلتشایر) خواننده و بازیگر انگلیسی است. پایپر انجام در نمایشنامه و رقص آغاز


      شد، به عنوان او می خواست برای رفتن به بازیگری. او شروع به کار خود را با این حال به عنوان یک خواننده پاپ در اواخر 1990s، پس از او بود

      که استعداد در مدرسه سیلویا مرحله جوان با سر و صدا مجله بازدیدها خال خال، او که از طریق آن یک قرارداد ضبط داده شد. او بعدا تصمیم


      گرفت تا از آواز بازنشسته و تمرکز بر جاه طلبی های اصلی خود را به عنوان یک بازیگر.



      پایپر در سویندون، ویلتشایر انگلستان، پل پیپر و مندی کنت متولد شد. پیپر دارای یک برادر جوانتر چارلی، و دو خواهر جوانتر، هارلی و ال


      او، DJ و مجری تلویزیون کریس ایوانز در مراسم مخفی در سال 2001 در لاس وگاس پس از شش ماه از آشنایی ازدواج کرد. ازدواج خود جلب
      نظر به خاطر ایوانز 16 سال مسن تر است. این زوج در سال 2004 از هم جدا شده و بعد از طلاق در ماه مه 2007. آنها باقی مانده دوستان

      Filmography

      Year Film Role Notes
      1996 Evita uncredited bit-part
      1996 The Leading Man uncredited bit-part
      2004 The Calcium Kid Angel
      2005 Things To Do Before You're 30 Vicky
      2005 Spirit Trap Jenny
      2010 Animals United Bonnie the Meerkat
      2010 The Raven[46] Raven UK Short Film
      [edit]Television

      Year TV series Role Notes
      1999 Billie Wants You Herself One-off documentary special.
      2003 The Canterbury Tales: The Miller's Tale Alison Crosby
      2004 Bella and the Boys Bella
      2005–06, 2008, 2010 Doctor Who Rose Tyler[16] Regular until 2006. Recurring character until 2010.
      BBC's Best Actress of 2005, 2006
      BBC's Most Desirable Star of 2005
      National Television Award for Most Popular Actress (2005, 2006)
      SFX Award for Best TV Actress (2005, 2007)
      TV Quick Award for Best Actress (2006)
      TRIC Award for New TV Talent (2006, also for ShakespeaRe-Told)
      Nominated—BAFTA Cymru Award for Best Actress (2005, 2006)
      Nominated—Broadcasting Press Guild Award for Best Actress (2006, also for ShakespeaRe-Told)
      2005 ShakespeaRe-Told: Much Ado About Nothing Hero TRIC Award for New TV Talent (2006, also for Doctor Who)
      Nominated—Broadcasting Press Guild Award for Best Actress (2006, also for Doctor Who)
      2006 The Ruby in the Smoke Sally Lockhart From the Sally Lockhart mysteries.
      2007 Mansfield Park Fanny Price Nominated for a TV Quick Award for Best Actress
      2007 The Shadow in the North Sally Lockhart From the Sally Lockhart mysteries.
      2007–11 Secret Diary of a Call Girl Hannah Baxter Principal character until 2011.
      Nominated for an Ewwy Award for Best Actress
      2010 A Passionate Woman Betty Two-part TV mini-series.
      2012 True Love[47] Holly One episode


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۳:۴۵ قبل از ظهر