• فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • فیلم بر اساس داستان واقعیِ یک مخالف جنگ و پزشک ارتش آمریکا به نام دزموند داس (اندرو گارفیلد) است که حاضر نمی شود سلاحی حمل کند، اما طی نبرد اوکیناوا در جنگ جهانی دوم با وجود شلیک های بی وقفه ی دشمن، یک تنه جان بیش از ۷۵ نفر از هم رزمانش را نجات می دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      13
      نوشته ها
      920
      محل زندگی
      IRAN
      پسندیده : 216
      مورد پسند : 397 بار در 100 پست

      بیوگرافی Billie Piper بازیگر نقش Rose Tyler در سریال Doctor Who

      بیوگرافی Billie Piper بازیگر نقش Rose Tyler در سریال Doctor Who





      پل بیلی پایپر (متولد 22 سپتامبر سال 1982، در سویندون، ویلتشایر) خواننده و بازیگر انگلیسی است. پایپر انجام در نمایشنامه و رقص آغاز


      شد، به عنوان او می خواست برای رفتن به بازیگری. او شروع به کار خود را با این حال به عنوان یک خواننده پاپ در اواخر 1990s، پس از او بود

      که استعداد در مدرسه سیلویا مرحله جوان با سر و صدا مجله بازدیدها خال خال، او که از طریق آن یک قرارداد ضبط داده شد. او بعدا تصمیم


      گرفت تا از آواز بازنشسته و تمرکز بر جاه طلبی های اصلی خود را به عنوان یک بازیگر.



      پایپر در سویندون، ویلتشایر انگلستان، پل پیپر و مندی کنت متولد شد. پیپر دارای یک برادر جوانتر چارلی، و دو خواهر جوانتر، هارلی و ال


      او، DJ و مجری تلویزیون کریس ایوانز در مراسم مخفی در سال 2001 در لاس وگاس پس از شش ماه از آشنایی ازدواج کرد. ازدواج خود جلب
      نظر به خاطر ایوانز 16 سال مسن تر است. این زوج در سال 2004 از هم جدا شده و بعد از طلاق در ماه مه 2007. آنها باقی مانده دوستان

      Filmography

      Year Film Role Notes
      1996 Evita uncredited bit-part
      1996 The Leading Man uncredited bit-part
      2004 The Calcium Kid Angel
      2005 Things To Do Before You're 30 Vicky
      2005 Spirit Trap Jenny
      2010 Animals United Bonnie the Meerkat
      2010 The Raven[46] Raven UK Short Film
      [edit]Television

      Year TV series Role Notes
      1999 Billie Wants You Herself One-off documentary special.
      2003 The Canterbury Tales: The Miller's Tale Alison Crosby
      2004 Bella and the Boys Bella
      2005–06, 2008, 2010 Doctor Who Rose Tyler[16] Regular until 2006. Recurring character until 2010.
      BBC's Best Actress of 2005, 2006
      BBC's Most Desirable Star of 2005
      National Television Award for Most Popular Actress (2005, 2006)
      SFX Award for Best TV Actress (2005, 2007)
      TV Quick Award for Best Actress (2006)
      TRIC Award for New TV Talent (2006, also for ShakespeaRe-Told)
      Nominated—BAFTA Cymru Award for Best Actress (2005, 2006)
      Nominated—Broadcasting Press Guild Award for Best Actress (2006, also for ShakespeaRe-Told)
      2005 ShakespeaRe-Told: Much Ado About Nothing Hero TRIC Award for New TV Talent (2006, also for Doctor Who)
      Nominated—Broadcasting Press Guild Award for Best Actress (2006, also for Doctor Who)
      2006 The Ruby in the Smoke Sally Lockhart From the Sally Lockhart mysteries.
      2007 Mansfield Park Fanny Price Nominated for a TV Quick Award for Best Actress
      2007 The Shadow in the North Sally Lockhart From the Sally Lockhart mysteries.
      2007–11 Secret Diary of a Call Girl Hannah Baxter Principal character until 2011.
      Nominated for an Ewwy Award for Best Actress
      2010 A Passionate Woman Betty Two-part TV mini-series.
      2012 True Love[47] Holly One episode


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۳:۴۵ قبل از ظهر