• فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • فیلم بر اساس داستان واقعیِ یک مخالف جنگ و پزشک ارتش آمریکا به نام دزموند داس (اندرو گارفیلد) است که حاضر نمی شود سلاحی حمل کند، اما طی نبرد اوکیناوا در جنگ جهانی دوم با وجود شلیک های بی وقفه ی دشمن، یک تنه جان بیش از ۷۵ نفر از هم رزمانش را نجات می دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      13
      نوشته ها
      920
      محل زندگی
      IRAN
      پسندیده : 216
      مورد پسند : 397 بار در 100 پست

      بیوگرافی John Barrowman بازیگر نقش Captain Jack Harkness در سریال Doctor Who

      بیوگرافی John Barrowman بازیگر نقش Captain Jack Harkness در سریال Doctor Who



      جان اسکات بارومن(به انگلیسی: John Scot Barrowman) (متولد ۱۱ مارس ۱۹۶۷) یک بازیگر، خواننده، رقاص، بازیگر تئاتر موزیکال، نویسنده و شخصیت تلویزیونی است. از نقش*های معروف او به کاپیتان جک هارکنس در دکتر هو اشاره کرد.

      وی همجنس*گراست و از سال ۱۹۹۳ با اسکات گیل رابطه دارد و این دو با هم اتحاد مدنی دارند ولی مخالف ازدواج است و می*گوید:«چرا باید در سیستم اعتقادی ازدواج کنم که از من متنفر است؟»


      جان اسکات در سال 1967 در منطقه کوه ورنون گلاسکو، جوانترین از سه خواهر و برادر به دنیا آمد. . Barrowman در گلاسکو به مدت هشت سال اول زندگی اش را زندگی می کردند. مادر او یک خواننده بود و به عنوان یک فروشنده در یک فروشگاه ضبط کار می کرد .3در حالی که پدر خود را با ماشین آلات سنگین کاترپیلار شرکت در Uddingston استفاده شد. در سال 1976، شرکت پدرش نقل مکان خانواده به شفق قطبی، ایلینویز در ایالات متحده، که در آن پدر خود را مدیریت کارخانه تراکتور کاترپیلار. Barrowman خانواده اش از محبت به یاد می آورد، اما دقیق و آگاه از قوانین و مقررات: همیشه مودب و احترام نسبت به دیگران مقایسه دو کشور که در آن او بزرگ شده بود، Barrowman آمده است: "اسکاتلند به ما داد، به عنوان یک خانواده، نزدیکی امریکا به ما کنید تا-و-بروید. خانواده مستقر در Joliet، که در آن Barrowman Joliet مدرسه غرب بالا در قلب یک با حضور" شهر اصل طبقه متوسط ​​محافظه کار ". Barrowman است موسیقی مدرسه بالا و انگلیسی معلمان تغییر مسیر آینده زندگی خود، معلم موسیقی خود را القا در او عشق به انجام، و معلم انگلیسی خود، یوسف Bennington شدند، او را تشویق به تحقق بخشیدن به پتانسیل واقعی خود را. معلم انگلیسی او را تبدیل به یک "استعداد" برنامه و Barrowman مربی برای تیم سخنرانی مدرسه نقل مکان کرد. با حمایت از معلم خود، او را با مدارس دیگر در مسابقات سخنرانی ایالتی، جایی که او مهارت های خود را تیز خواندن صحنه از نمایشنامه به رقابت پرداختند.



      Filmography

      Title Duration Medium Role Notes
      The Untouchables 1987 Feature film Street person (uncredited)
      Central Park West 1995–96 Television series Peter Fairchild
      Titans 2000–01 Television series Peter Williams
      Putting It Together: Direct from Broadway 2001 Television special The Younger Man
      Shark Attack 3: Megalodon 2002 Feature film Ben Carpenter
      Method 2004 Feature film Timothy Stevens
      De-Lovely 2004 Feature film Jack / Musical performer
      The Producers 2005 Feature film Lead tenor
      Doctor Who 2005, 2007, 2008, 2010 Television series Captain Jack Harkness
      • Appeared in a total of eleven episodes:
        • Five in series one: The Empty Child; The Doctor Dances; Boom Town; Bad Wolf; The Parting of the Ways
        • Three in series three: Utopia; The Sound of Drums; Last of the Time Lords
        • Two in series four: The Stolen Earth; Journey's End
        • One special: The End of Time
      Torchwood 2006–present Television series Captain Jack Harkness
      • Main character
      Hotel Babylon 2008 Television series Simon
      • Appeared in the sixth episode of the third series
      Tonight's the Night 2009–present Television series Himself / Captain Jack Harkness
      My Family 2009 Television series The Doctor
      • Appeared in a guest role on the eighth episode "The Guru" of theninth series
      Desperate Housewives 2010 Television series Patrick Logan
      • Appeared in five episodes of the sixth season: "My Two Young Men"; "We All Deserve to Die"; "A Little Night Music"; "The Ballad of Booth"; "I Guess This is Goodbye"
      Strictly Come Dancing 2010 Television series Himself
      • Appeared on, and won, the 2010 Christmas special
      Broadway: The Next Generation 2011 Feature film Himself
      The Super Hero Squad Show 2011 Television series Stranger(voice)
      Hustle 2012 Television series Dean Deville
      • Filmed scenes for Episode 4, series 8 in September 2011 on location in Birmingham, West Midlands[75]
      Watson & Oliver 2012 Television series Himself
      • Appeared in the first episode of the first series
      Arrow 2012 Television series "Well-Dressed Man/Mr. Merlyn"
      Attack of the show 2012 Television series Himself
      • Appeared as a guest host


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۳:۴۷ قبل از ظهر