• داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      13
      نوشته ها
      920
      محل زندگی
      IRAN
      پسندیده : 216
      مورد پسند : 396 بار در 100 پست

      بیوگرافی David Strathairn بازیگر نقش Dr. Lee Rosen در سریال Alphas

      بیوگرافی David Strathairn بازیگر نقش Dr. Lee Rosen در سریال Alphas




      دیوید راسل (متولد در 26 ژانویه، 1949) یک بازیگر آمریکایی است. او برای جایزه اسکار برای به تصویر کشیدن روزنامه نگار ادوارد مارو R. در شب خوب و شانس خوب نامزد دریافت جایزه بود. او در بسیاری از نویسنده / کارگردان فیلم جان Sayles ظاهر شد. او همچنین برای نقش خود را به عنوان CIA معاون نوح Vosen در این فیلم که در سال 2007 اولتیماتوم بورن، نقش او در سال 2012 میراث بورن reprized به رسمیت شناخته شده است.

      او در سان فرانسیسکو، کالیفرنیا، دوم از سه فرزند مری فرانسیس (نام اصلیش Frazier)، پرستار، و توماس اسکات Strathairn، جونیور، یک پزشک متولد شد. او از تبار اسکاتلندی استو از طریق جد پدری او، توماس اسکات Strathairn، یک بومی Crieff، و اصل و نسب بومی هاوایی از طریق مادر بزرگ پدری خود، ژوزفین لی ویکتوریا Alana. Strathairn مدرسه های ردوود بالا در گل زبان درقفا، کالیفرنیا حضور داشتند، و فارغ التحصیلاز کالج ویلیامز در ویلیامزتاون، ماساچوست، در سال 1970.
      او clowning در برادران Ringling و Barnum و بیلی دلقک کالج در ونیز، فلوریدا مورد مطالعه، و به طور خلاصه به عنوان یک دلقک در سیرک سفر کار کرده است.


      دیوید یک بازیگر در مرحله انجام است و تا کنون بیش از 30 نقش تئاتر انجام شده است. او نقش های مختلف در نمایشنامه های مرحله در سال 2005 برنده جایزه نوبل هارولد پینتر انجام می شود. . او استنلی در دو دوره متوالی جدید نیویورک شرکت مرحله کلاسیک (CSC) تولیدات از پینتر را 1957 بازی حزب تولد، به کارگردانی کری Perloff (از سال 1992 مدیر هنری آمریکایی هنرستان تئاتر)، در سال 1988 و 1989 ایفا کرده استنقش دوگانه افسر زندان و زندانی در پینتر است 1989 زبان بازی کوهستان (در لایحه دو با 2 CSC تولید تشکر جشن تولد). غرفه ادوین در تولید کارگاه همچنین این برنامه شامل Goethals آنجلا غرفه: یک خانه تقسیم شده W. استوارت مک داول در بازیکنان در سال 1989. Kerner، در Hapgood تام استوپارد است (1994). و دولین، ربکا، مخالف لیندسی دانکن را در پینتر را 1996 2-hander خاکستر به خاکستر در 1999 جدید برتر نیویورک توسط شرکت تئاتر میدان.


      او ازدواج لوگان گودمن، یک پرستار است. آنها دو پسر و در اواسط منطقه دره هادسون در نزدیکی Poughkeepsie، نیویورک زندگی می کنند. پسر آنها، تی، بازیگر و نوازنده پیانو جاز که نقش است. او بوده است بخشی از گروههایی مانند Dawes و ادوارد شارپ و صفر مغناطیسی به عنوان یک کیبورد. تی به نظر می رسد در فیلم جان Sayles هشت مرد از (به عنوان ادی Cicotte) و تنها ستاره (جوان سام). فرزند آنها در Ebberly فارغ التحصیل معماری از موسسه تکنولوژی ماساچوست، جایی که او یک بازیکن سرسخت لاکراس بود است. او به گروه طراحی MASS کار کرده است. Strathairn دارای یک برادر، تام، که برای یک مدت یک معلم در سان مارکوس جونیور بالا، در حال حاضر سن مارکوس میانه دانشکده، در سن دیگو کانتی بود.






      Filmography

      Year Film Role Notes
      1980 Return of the Secaucus 7 Ron Desjardins
      1983 Lovesick Marvin Zuckerman
      Silkwood Wesley
      1984 Iceman Dr. Singe
      The Brother from Another Planet Man In Black
      1985 When Nature Calls Weejun
      Miami Vice Marty Lang TV series, one episode
      1986 At Close Range Tony Pine
      1987 Broken Vows Stuart Chase TV film
      Matewan Police ChiefSid Hatfield
      1988 Stars and Bars Charlie
      Call Me Sam
      Eight Men Out Eddie Cicotte
      Dominick and Eugene Martin
      1989 Day One J. Robert Oppenheimer TV film
      The Feud The Stranger
      Wiseguy Sheriff Matthew Stemkowsky TV Series, 4 episodes
      1990 Heat Wave Bill Thomas TV film
      Memphis Belle Col. Craig Harriman
      Judgment Father Frank Aubert TV film
      1991 Son of the Morning Star Capt. William F. Benteen TV film
      Without Warning: The James Brady Story Doctor Art Kobrine TV film
      City of Hope Asteroid Independent Spirit Award for Best Supporting Male
      1992 Big Girls Don't Cry... They Get Even Keith
      A League of Their Own Ira Lowenstein
      Bob Roberts Mack Laflin
      O Pioneers! Carl Linstrum TV film
      Bronze Wrangler Award for Television Feature Film
      Sneakers Erwin 'Whistler' Emory
      Passion Fish Rennie Nominated – Independent Spirit Award for Best Supporting Male
      1993 Lost in Yonkers Johnny
      The Firm Ray McDeere
      A Dangerous Woman Getso
      1994 The River Wild Tom Hartman
      1995 Losing Isaiah Charles Lewin
      Dolores Claiborne Joe St. George
      Home for the Holidays Russell Terziak
      1996 Beyond the Call Russell Cates TV film
      Mother Night Lieutenant Bernard B. O'Hare
      1997 Song of Hiawatha Marcel
      In the Gloaming Martin TV film
      Nominated – CableACE Award for Guest Actor in a Dramatic Special or Series
      L.A. Confidential Pierce Morehouse Patchett Nominated – Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture
      Bad Manners Wes
      1998 The Climb Earl Himes
      Evidence of Blood Jackson Kinley TV film
      With Friends Like These... Armand Minetti
      Simon Birch Reverend Russell
      Meschugge Charles Kaminski
      1999 A Midsummer Night's Dream Theseus
      Limbo "Jumpin Joe" Gastineau Nominated – Independent Spirit Award for Best Male Lead
      A Map of the World Howard Goodwin
      2000 A Good Baby Truman Lester
      Freedom Song Peter Crowley TV film
      Harrison's Flowers Harrison Lloyd
      The Miracle Worker Captain Keller TV film
      2001 Relative Evil Dr. Charlie a.k.a. Ball in the House
      2002 Speakeasy Bruce Hickman
      Blue Car Auster
      Lathe of Heaven Mannie TV film
      Master Spy: The Robert Hanssen Story Jack Hoschouer TV film
      2004 The Sopranos Robert Wegler TV series, three episodes
      Paradise Reverend Bobby Paradise TV film
      Twisted Dr. Melvin Frank
      2005 The Notorious Bettie Page Estes Kefauver
      Missing in America Henry
      Good Night, and Good Luck. Edward R. Murrow Gransito Movie Award for Best Actor
      Volpi Cup for Best Actor
      Women Film Critics Circle Award for Best Actor
      Nominated – Academy Award for Best Actor
      Nominated – BAFTA Award for Best Actor in a Leading Role
      Nominated – Broadcast Film Critics Association Award for Best Actor
      Nominated – Broadcast Film Critics Association Award for Best Cast
      Nominated – Chicago Film Critics Association Award for Best Actor
      Nominated – Chlotrudis Award for Best Actor
      Nominated – Golden Globe Award for Best Actor – Motion Picture Drama
      Nominated – Independent Spirit Award for Best Male Lead
      Nominated – Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Male Actor in a Leading Role
      Nominated – Satellite Award for Best Actor – Motion Picture Drama
      2006 The Shovel Paul Mullin short film
      Heavens Fall Judge James Horton
      We Are Marshall Donald Dedmon
      2007 The Sensation of Sight Finn Also Producer
      Steel Toes Danny Dunckelman
      Fracture DA Joe Lobruto
      Racing Daylight Henry Becker/Harry Stokes
      The Bourne Ultimatum Noah Vosen
      My Blueberry Nights Arnie Copeland
      Matters of Life and Death Mr. Jennings
      Trumbo Readings
      2008 The Spiderwick Chronicles Arthur Spiderwick
      Monk (episode "Mr. Monk and the Genius") Patrick Kloster TV series, one episode
      2009 The Uninvited Steven
      Cold Souls Dr. Flintstein
      The People Speak Himself Documentary
      Odysseus in America Narration
      2010 Temple Grandin Professor Carlock TV film
      Emmy Award for Outstanding Supporting Actor in a Miniseries or Movie
      Satellite Award for Best Supporting Actor – Series, Miniseries or Television Film
      Nominated – Golden Globe Award for Best Supporting Actor – Series, Miniseries or Television Film
      Howl Ralph McIntosh
      House(episode "Lockdown") Nash TV series, one episode
      The Tempest Alonzo, King of Naples
      The Whistleblower Peter Ward
      Indiana University Health Commercial Voice over
      2011 Alphas Dr. Lee Rosen TV Series, running
      2012 The Bourne Legacy Noah Vosen
      Hemingway & Gellhorn John Dos Passos TV film
      Nominated – Primetime Emmy Award for Outstanding Supporting Actor in a Miniseries or a Movie
      Lincoln Secretary of StateWilliam Seward


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۲:۴۱ قبل از ظهر