• در این قسمت جک ریچر (تام کروز) متوجه می شود که دوست قدیمی اش سوزان (کوبی اسمالدرز) متهم به جاسوسی شده و در واقع برای او پاپوشی دوخته شده است. از این رو برای پی بردن حقیقت، پس از یافتن سوزان با او همراه شده و متوجه می شود که هم او و هم سوزان در یک توطئه پیچیده گرفتار شده اند که ...

  • در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Max Greenfield بازیگر نقش Schmidt در سریال New Girl

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.


      Max Greenfield
      argo_28329-jpg


      متولد: 4 سپتامبر 1980
      در Dobbs Ferry , New York , US
      حرفه :بازیگر.
      فعالیت از سال 1999 تاکنون

      Max Greenfield بازیگر آمریکایی ست که حضورش در Veronica Mars , Ugly Betty و Modern men او را به شهرت رساند.او اخیرا در سریال محصول شبکه ی FOX به نام NEW GIRL بازی می کند که برای این بازی چند بار نامزد دریافت جایزه شده است.
      او در Dobbs Ferry به دنیا آمده و بزرگ شد و پیرو دین یهود است. او در سال 2011 به همراه همسرش Tess Sanchez و دخترش Lilly به لوس آنجلس رفت.
      مکس بازیگری اش را در سال 1998 بعد از اتمام دوره ی دبیرستان با بازی های کوتاه در Boston public و Gilmore Girls و The O.C آغاز کرد. اولین بازی نقش اصلی اش در Modern Men رقم خورد. او درخشش خوبی در Deputy Sheriff داشت.او در سال 2007 در Ugly Betty بازی کرد . او حضور تلویزیونی اش را با بازی در Melrose Place محصول CW ادامه داد. سریال کمدی The Gentlemen's League را مکس کارگردانی کرده و خودش در آن بازی کرد.در سال 2011 هم نقش Schmidt را در NEw girl به عهده گرفت این نقش او را بالا برد و توانست چندین باز او را نامزد دیافت جایزه کند.
      او در 4 یا 5 اپیزود Raising the bar بازی کرده اما به گفته ی خودش این بازی برایش بسیار لذت بخش بوده است.






      Filmography [edit]

      Year Title Role Notes
      1999 Undressed Victor
      2002 Boston Public Sean Tallen Episode: "Chapter Thirty-Five"
      2003 Gilmore Girls Lucas Episode: "Chicken or Beef?"
      2004 Cross Bronx Ike Green
      2005 When Do We Eat? Ethan
      2005 Sleeper Cell Teen #2
      2005–2007 Veronica Mars Leo D'Amato Recurring role
      2006 Modern Men Kyle Brewster Episodes: "Kyle Dates Up"
      "Timmy Can You Hear Me?"
      "Pilot"
      2007 The O.C. Young Sandy Cohen Episode: "The Case of the Franks"
      2007 Life Bradley Sloane Episode: "Tear Asunder"
      2007–2008 Ugly Betty Nick Pepper Recurring, Role
      2008 Greek Michael Episodes: "The Popular Vote"
      "Pledge Allegiance"
      "Gays, Ghosts, and Gamma Rays"
      "A Tale of Two Parties"
      "Mr. Purr-fect"
      2008 Kath & Kim Bar Fight Guy Episode: "Gay"
      2009 Melrose Place Mickey Richards Episode: "Cannon"
      2009 Raising the Bar David Steinberg Episode: "Happy Ending"
      "Maybe, Baby"
      "Bobbi Ba-Bing"
      "Trust Me"
      2009 "Lie to Me" Damien Musso Episode: "The Whole Truth"
      2010 Castle David Nicolaides Episode: "Food to Die For"
      2010 Undercovers Redman Episode: "The Key to It All"
      2010 The Gentlemen's League Max Episode: "Super Bowl"
      "The Combine"
      2010 Hot in Cleveland Steve Episode: "I Love Lucci: Part One"
      2011 Happy Endings Ian Episode: "You've Got Male"
      2011—present New Girl Schmidt Regular, role
      Nominated – Critics' Choice Television Award for Best Supporting Actor in a Comedy Series
      Nominated – Golden Globe Award for Best Supporting Actor – Series, Miniseries or Television Film
      Nominated – Primetime Emmy Award for Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series
      Nominated – Teen Choice Award for Choice TV Scene Stealer – Male
      2012 NTSF:SD:SUV:: Max Greenfield Episode: "Lights, Camera, Assassination"
      2013 "Bob's Burgers" Boo Boo Episode: Boyz 4 Now
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۵۷ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................