• داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 185 بار در 103 پست

      بیوگرافی Max Greenfield بازیگر نقش Schmidt در سریال New Girl

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.


      Max Greenfield
      argo_28329-jpg


      متولد: 4 سپتامبر 1980
      در Dobbs Ferry , New York , US
      حرفه :بازیگر.
      فعالیت از سال 1999 تاکنون

      Max Greenfield بازیگر آمریکایی ست که حضورش در Veronica Mars , Ugly Betty و Modern men او را به شهرت رساند.او اخیرا در سریال محصول شبکه ی FOX به نام NEW GIRL بازی می کند که برای این بازی چند بار نامزد دریافت جایزه شده است.
      او در Dobbs Ferry به دنیا آمده و بزرگ شد و پیرو دین یهود است. او در سال 2011 به همراه همسرش Tess Sanchez و دخترش Lilly به لوس آنجلس رفت.
      مکس بازیگری اش را در سال 1998 بعد از اتمام دوره ی دبیرستان با بازی های کوتاه در Boston public و Gilmore Girls و The O.C آغاز کرد. اولین بازی نقش اصلی اش در Modern Men رقم خورد. او درخشش خوبی در Deputy Sheriff داشت.او در سال 2007 در Ugly Betty بازی کرد . او حضور تلویزیونی اش را با بازی در Melrose Place محصول CW ادامه داد. سریال کمدی The Gentlemen's League را مکس کارگردانی کرده و خودش در آن بازی کرد.در سال 2011 هم نقش Schmidt را در NEw girl به عهده گرفت این نقش او را بالا برد و توانست چندین باز او را نامزد دیافت جایزه کند.
      او در 4 یا 5 اپیزود Raising the bar بازی کرده اما به گفته ی خودش این بازی برایش بسیار لذت بخش بوده است.






      Filmography [edit]

      Year Title Role Notes
      1999 Undressed Victor
      2002 Boston Public Sean Tallen Episode: "Chapter Thirty-Five"
      2003 Gilmore Girls Lucas Episode: "Chicken or Beef?"
      2004 Cross Bronx Ike Green
      2005 When Do We Eat? Ethan
      2005 Sleeper Cell Teen #2
      2005–2007 Veronica Mars Leo D'Amato Recurring role
      2006 Modern Men Kyle Brewster Episodes: "Kyle Dates Up"
      "Timmy Can You Hear Me?"
      "Pilot"
      2007 The O.C. Young Sandy Cohen Episode: "The Case of the Franks"
      2007 Life Bradley Sloane Episode: "Tear Asunder"
      2007–2008 Ugly Betty Nick Pepper Recurring, Role
      2008 Greek Michael Episodes: "The Popular Vote"
      "Pledge Allegiance"
      "Gays, Ghosts, and Gamma Rays"
      "A Tale of Two Parties"
      "Mr. Purr-fect"
      2008 Kath & Kim Bar Fight Guy Episode: "Gay"
      2009 Melrose Place Mickey Richards Episode: "Cannon"
      2009 Raising the Bar David Steinberg Episode: "Happy Ending"
      "Maybe, Baby"
      "Bobbi Ba-Bing"
      "Trust Me"
      2009 "Lie to Me" Damien Musso Episode: "The Whole Truth"
      2010 Castle David Nicolaides Episode: "Food to Die For"
      2010 Undercovers Redman Episode: "The Key to It All"
      2010 The Gentlemen's League Max Episode: "Super Bowl"
      "The Combine"
      2010 Hot in Cleveland Steve Episode: "I Love Lucci: Part One"
      2011 Happy Endings Ian Episode: "You've Got Male"
      2011—present New Girl Schmidt Regular, role
      Nominated – Critics' Choice Television Award for Best Supporting Actor in a Comedy Series
      Nominated – Golden Globe Award for Best Supporting Actor – Series, Miniseries or Television Film
      Nominated – Primetime Emmy Award for Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series
      Nominated – Teen Choice Award for Choice TV Scene Stealer – Male
      2012 NTSF:SD:SUV:: Max Greenfield Episode: "Lights, Camera, Assassination"
      2013 "Bob's Burgers" Boo Boo Episode: Boyz 4 Now
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۵:۵۷ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................