• یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • فیلم داستان واقعی دو مرد جوان به نام های دیوید و افریم است که برنده ی یک قرارداد 300 میلیون دلاری می شوند تا مهمات جنگی آمریکا را در افغانستان تامین کنند و...

  • مکس یک سگ خانگی است که به تازگی مجبور شده سگی دیگر به نام دوک را در کنار خود تحمل کند. اما جدال این دو و اشتباهاتشان باعث می شود به دام ماموران کنترل حیوانات بیافتند و...

  • "دوری" به یاد دارد که در گذشته یِ دور خانواده ای داشته و از همین رو جستجو را برای پیدا کردن خانواده خود آغاز می کند. "نمو" و "مارلین" هم از آنجا که حافظه کوتاه مدت دوری مشکل دارد، او را همراهی می کنند تا گم نشود. این جستجو آنها را به یک موسسه زیر دریایی می کشاند و...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Max Greenfield بازیگر نقش Schmidt در سریال New Girl

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.


      Max Greenfield
      argo_28329-jpg


      متولد: 4 سپتامبر 1980
      در Dobbs Ferry , New York , US
      حرفه :بازیگر.
      فعالیت از سال 1999 تاکنون

      Max Greenfield بازیگر آمریکایی ست که حضورش در Veronica Mars , Ugly Betty و Modern men او را به شهرت رساند.او اخیرا در سریال محصول شبکه ی FOX به نام NEW GIRL بازی می کند که برای این بازی چند بار نامزد دریافت جایزه شده است.
      او در Dobbs Ferry به دنیا آمده و بزرگ شد و پیرو دین یهود است. او در سال 2011 به همراه همسرش Tess Sanchez و دخترش Lilly به لوس آنجلس رفت.
      مکس بازیگری اش را در سال 1998 بعد از اتمام دوره ی دبیرستان با بازی های کوتاه در Boston public و Gilmore Girls و The O.C آغاز کرد. اولین بازی نقش اصلی اش در Modern Men رقم خورد. او درخشش خوبی در Deputy Sheriff داشت.او در سال 2007 در Ugly Betty بازی کرد . او حضور تلویزیونی اش را با بازی در Melrose Place محصول CW ادامه داد. سریال کمدی The Gentlemen's League را مکس کارگردانی کرده و خودش در آن بازی کرد.در سال 2011 هم نقش Schmidt را در NEw girl به عهده گرفت این نقش او را بالا برد و توانست چندین باز او را نامزد دیافت جایزه کند.
      او در 4 یا 5 اپیزود Raising the bar بازی کرده اما به گفته ی خودش این بازی برایش بسیار لذت بخش بوده است.






      Filmography [edit]

      Year Title Role Notes
      1999 Undressed Victor
      2002 Boston Public Sean Tallen Episode: "Chapter Thirty-Five"
      2003 Gilmore Girls Lucas Episode: "Chicken or Beef?"
      2004 Cross Bronx Ike Green
      2005 When Do We Eat? Ethan
      2005 Sleeper Cell Teen #2
      2005–2007 Veronica Mars Leo D'Amato Recurring role
      2006 Modern Men Kyle Brewster Episodes: "Kyle Dates Up"
      "Timmy Can You Hear Me?"
      "Pilot"
      2007 The O.C. Young Sandy Cohen Episode: "The Case of the Franks"
      2007 Life Bradley Sloane Episode: "Tear Asunder"
      2007–2008 Ugly Betty Nick Pepper Recurring, Role
      2008 Greek Michael Episodes: "The Popular Vote"
      "Pledge Allegiance"
      "Gays, Ghosts, and Gamma Rays"
      "A Tale of Two Parties"
      "Mr. Purr-fect"
      2008 Kath & Kim Bar Fight Guy Episode: "Gay"
      2009 Melrose Place Mickey Richards Episode: "Cannon"
      2009 Raising the Bar David Steinberg Episode: "Happy Ending"
      "Maybe, Baby"
      "Bobbi Ba-Bing"
      "Trust Me"
      2009 "Lie to Me" Damien Musso Episode: "The Whole Truth"
      2010 Castle David Nicolaides Episode: "Food to Die For"
      2010 Undercovers Redman Episode: "The Key to It All"
      2010 The Gentlemen's League Max Episode: "Super Bowl"
      "The Combine"
      2010 Hot in Cleveland Steve Episode: "I Love Lucci: Part One"
      2011 Happy Endings Ian Episode: "You've Got Male"
      2011—present New Girl Schmidt Regular, role
      Nominated – Critics' Choice Television Award for Best Supporting Actor in a Comedy Series
      Nominated – Golden Globe Award for Best Supporting Actor – Series, Miniseries or Television Film
      Nominated – Primetime Emmy Award for Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series
      Nominated – Teen Choice Award for Choice TV Scene Stealer – Male
      2012 NTSF:SD:SUV:: Max Greenfield Episode: "Lights, Camera, Assassination"
      2013 "Bob's Burgers" Boo Boo Episode: Boyz 4 Now
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۵۷ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................