• ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 185 بار در 103 پست

      بیوگرافی Hannah Simon بازیگر نقش Cece در سریال New Girl

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.


      Hannah Simon
      hannah-simone-2013-producers-guild-awards-jpg



      متولد:3 آگوست 1980
      در London , England
      حرفه: مدلینگو بازیگر.مجری تلویزیون
      فعالیت از سال 2005

      او در لندن به دنیا آمد ، مادرش آلمانی-یونانی و پدرش هندی ست او یک برادر به نامزک دارد. دوران کودکی را در Calgary ,Alberta گذراند. در سن 7 تا 10 سالگی او به 3 قاره رفته بود. وقتی 13 ساله بود به Cyprus رفت و در آنجا به عنوان مدل فعالیت کرد. در 16 سالگی به New Delhi رفت و در مدرسه ی American Embassy تحصیل کردودر 17 سالگی به کانادا بازگشت و د ونکوور ساکن شد.او از دانشگاه University of British Columbia لیسانس هنر و سیاست گرفت.در سال 2004 در رشته ی رادیو و تلویزیون درس خواند.
      در سال 2005 او میزبان و مجری برنامه ی HTGV Canada شد. hannah اخیرا در سریال شبکه Fox به نام New Girl در کنار Zooey Deschanel بازی می کند. او مدتی در شبکه ی موسیقی گسترده ای در کانادا مجری بود بعد از آن به لوس آنجلس رفت و دو برنامه را در شبکه ی SyFy به دست گرفت. او در عربستان صعودی، هند،یونان و کانادا به روی صحنه ی تئاتر بازی کرده است.



      Filmography[edit]

      Television
      Year Film Role Other notes
      2005 Kevin Hill Larissa Episode: "Only Sixteen"
      Kojak Sexy Girl Episodes: "Pilot" and "Kind of Blue"
      2006 Beautiful People Customer Fix Café Episode: "A Tale of Two Parties"
      2009–2010 WCG Ultimate Gamer Herself/Host
      2011–present New Girl Cecilia "Cece" Parekh Series regular
      Teen Choice Awards Choice TV Breakout Performance - Female
      2011 Hot Package Correspondent Reporter TV movie
      2012 H+: The Digital Series Leena Param Web series
      2013 1600 Penn Princess Abigail of Andorra Episode: "Bursting the Bubble"
      So You Think You Can Dance Herself/Guest judge
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۵:۵۷ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................