• داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Hannah Simon بازیگر نقش Cece در سریال New Girl

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.


      Hannah Simon
      hannah-simone-2013-producers-guild-awards-jpg



      متولد:3 آگوست 1980
      در London , England
      حرفه: مدلینگو بازیگر.مجری تلویزیون
      فعالیت از سال 2005

      او در لندن به دنیا آمد ، مادرش آلمانی-یونانی و پدرش هندی ست او یک برادر به نامزک دارد. دوران کودکی را در Calgary ,Alberta گذراند. در سن 7 تا 10 سالگی او به 3 قاره رفته بود. وقتی 13 ساله بود به Cyprus رفت و در آنجا به عنوان مدل فعالیت کرد. در 16 سالگی به New Delhi رفت و در مدرسه ی American Embassy تحصیل کردودر 17 سالگی به کانادا بازگشت و د ونکوور ساکن شد.او از دانشگاه University of British Columbia لیسانس هنر و سیاست گرفت.در سال 2004 در رشته ی رادیو و تلویزیون درس خواند.
      در سال 2005 او میزبان و مجری برنامه ی HTGV Canada شد. hannah اخیرا در سریال شبکه Fox به نام New Girl در کنار Zooey Deschanel بازی می کند. او مدتی در شبکه ی موسیقی گسترده ای در کانادا مجری بود بعد از آن به لوس آنجلس رفت و دو برنامه را در شبکه ی SyFy به دست گرفت. او در عربستان صعودی، هند،یونان و کانادا به روی صحنه ی تئاتر بازی کرده است.



      Filmography[edit]

      Television
      Year Film Role Other notes
      2005 Kevin Hill Larissa Episode: "Only Sixteen"
      Kojak Sexy Girl Episodes: "Pilot" and "Kind of Blue"
      2006 Beautiful People Customer Fix Café Episode: "A Tale of Two Parties"
      2009–2010 WCG Ultimate Gamer Herself/Host
      2011–present New Girl Cecilia "Cece" Parekh Series regular
      Teen Choice Awards Choice TV Breakout Performance - Female
      2011 Hot Package Correspondent Reporter TV movie
      2012 H+: The Digital Series Leena Param Web series
      2013 1600 Penn Princess Abigail of Andorra Episode: "Bursting the Bubble"
      So You Think You Can Dance Herself/Guest judge
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۵۷ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................