• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Hannah Simon بازیگر نقش Cece در سریال New Girl

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.


      Hannah Simon
      hannah-simone-2013-producers-guild-awards-jpg



      متولد:3 آگوست 1980
      در London , England
      حرفه: مدلینگو بازیگر.مجری تلویزیون
      فعالیت از سال 2005

      او در لندن به دنیا آمد ، مادرش آلمانی-یونانی و پدرش هندی ست او یک برادر به نامزک دارد. دوران کودکی را در Calgary ,Alberta گذراند. در سن 7 تا 10 سالگی او به 3 قاره رفته بود. وقتی 13 ساله بود به Cyprus رفت و در آنجا به عنوان مدل فعالیت کرد. در 16 سالگی به New Delhi رفت و در مدرسه ی American Embassy تحصیل کردودر 17 سالگی به کانادا بازگشت و د ونکوور ساکن شد.او از دانشگاه University of British Columbia لیسانس هنر و سیاست گرفت.در سال 2004 در رشته ی رادیو و تلویزیون درس خواند.
      در سال 2005 او میزبان و مجری برنامه ی HTGV Canada شد. hannah اخیرا در سریال شبکه Fox به نام New Girl در کنار Zooey Deschanel بازی می کند. او مدتی در شبکه ی موسیقی گسترده ای در کانادا مجری بود بعد از آن به لوس آنجلس رفت و دو برنامه را در شبکه ی SyFy به دست گرفت. او در عربستان صعودی، هند،یونان و کانادا به روی صحنه ی تئاتر بازی کرده است.



      Filmography[edit]

      Television
      Year Film Role Other notes
      2005 Kevin Hill Larissa Episode: "Only Sixteen"
      Kojak Sexy Girl Episodes: "Pilot" and "Kind of Blue"
      2006 Beautiful People Customer Fix Café Episode: "A Tale of Two Parties"
      2009–2010 WCG Ultimate Gamer Herself/Host
      2011–present New Girl Cecilia "Cece" Parekh Series regular
      Teen Choice Awards Choice TV Breakout Performance - Female
      2011 Hot Package Correspondent Reporter TV movie
      2012 H+: The Digital Series Leena Param Web series
      2013 1600 Penn Princess Abigail of Andorra Episode: "Bursting the Bubble"
      So You Think You Can Dance Herself/Guest judge
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۵۷ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................