• داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      13
      نوشته ها
      920
      محل زندگی
      IRAN
      پسندیده : 216
      مورد پسند : 397 بار در 100 پست

      :: بیوگرافی Laura Mennell بازیگر نقش Nina Theroux در سریال Alphas ::

      :: بیوگرافی Laura Mennell بازیگر نقش Nina Theroux در سریال Alphas ::




      لورا (متولد آوریل 18، 1980) بازیگر کانادایی است. او شاید بهترین راه حل برای نقش او را در نگهبانان، مونتانا آسمان، و امی نامزد دریافت جایزه شناخته شده پرواز 93. او در حال حاضر ستاره آلفا تلویزیون سری SYFY. با وجود بهترین راه حل برای نقش های متعدد علم او داستانی شناخته شده است،


      او می گوید: او یکی از بازیکنان بالماسکه و کارناوال که غالبا دارای ماسک منقاردار است "بزرگ تئاتر در دبیرستان" بود.او پسر عموی آلن یانگ، صدا از ادم خسیس و لئیم McDuck، و همچنین به عنوان ستاره از مجموعه تلویزیونی کلاسیک، آقا ED (1961) است که. او گیاهی است و به زبان فرانسه مسلط است.



      Filmography

      Year Title Role Notes
      2001 Thirteen Ghosts Susan LeGrow, the Bound Woman
      2003 Alarium Vivienne Short film
      2004 11:11 Sara Tobias
      2007 The Visitor Teacher Short film
      2007 Trick 'r Treat Allie
      2008 Elegy Cute Girl
      2008 Christmas Cottage Nicole - Portrait
      2009 Watchmen Janey Slater
      2009 Driven to Kill Lanie Drachev
      2010 The Homestead Jane Short film


      Year Title Role Notes
      1998 I've Been Waiting for You Sarah Lancaster TV movie
      1999 Millennium Sorority Sister #1 Episode: "Collateral Damage"
      1999 Stargate SG-1 Mary Episode: "Demons"
      2000 Scorn Lisa TV movie
      2001 Special Unit 2 Amber / Naughty Girl #3 Episode: "The Eve"
      2001 Cold Squad Larisa Childs Episode: "The Needle and the Dubutante"
      2002 UC: Undercover Collin's Daughter Episode: "Teddy C"
      2003 Andromeda Siara Episode: "Conduit to Destiny"
      2004 Dead Like Me Desiree Episode: "Rites of Passage"
      2005 Stargate Atlantis Sanir Episode: "The Brotherhood"
      2005 Personal Effects Nicole Forester TV movie
      2006 The L Word Sister Toni Episode: "Lost Weekend"
      Episode: "Lobsters"
      2006 Flight 93 Elizabeth Wainio TV movie
      2007 Montana Sky Lily Mercy TV movie
      2007 The Last Trimester Marlene Brenden TV movie
      2007 The 4400 Young Audrey Parker Episode: "Audrey Parker's Come and Gone"
      2007 Fallen Penemue Episode: "The Time of the Redeemer"
      2007 Sanctuary Caird 3 episodes
      2007 Flash Gordon Lilian Episode: "Life Source"
      2007 Blood Ties Christina Episode: "The Devil You Know"
      2008 Sanctuary Caird Episode: "Fata Morgana"
      2008 The Christmas Clause Jill TV movie
      2009 Driven to Kill Lanie Video
      2009 Eureka Dr. Rivers Episode: "Shower the People"
      2009 Sight Unseen Cloe TV movie
      2009 Health Nutz Jennifer Noir TV movie
      2009 Smallville Toni Episode: "Infamous"
      2010 A Trace of Danger Beth TV movie
      2010 Fringe Rose Falls Episode: "Johari Window"
      2010 Hard Ride to Hell Tessa Video
      2010 Supernatural Brigitta / Djinn Episode: "Exile on Main St."
      Episode: "Caged Heat"
      2011 Smallville Janet Dawson Episode: "Finale"
      2011–present Alphas Nina Theroux 12 episodes

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۲:۴۲ قبل از ظهر