• داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      13
      نوشته ها
      920
      محل زندگی
      IRAN
      پسندیده : 216
      مورد پسند : 396 بار در 100 پست

      :: بیوگرافی Laura Mennell بازیگر نقش Nina Theroux در سریال Alphas ::

      :: بیوگرافی Laura Mennell بازیگر نقش Nina Theroux در سریال Alphas ::




      لورا (متولد آوریل 18، 1980) بازیگر کانادایی است. او شاید بهترین راه حل برای نقش او را در نگهبانان، مونتانا آسمان، و امی نامزد دریافت جایزه شناخته شده پرواز 93. او در حال حاضر ستاره آلفا تلویزیون سری SYFY. با وجود بهترین راه حل برای نقش های متعدد علم او داستانی شناخته شده است،


      او می گوید: او یکی از بازیکنان بالماسکه و کارناوال که غالبا دارای ماسک منقاردار است "بزرگ تئاتر در دبیرستان" بود.او پسر عموی آلن یانگ، صدا از ادم خسیس و لئیم McDuck، و همچنین به عنوان ستاره از مجموعه تلویزیونی کلاسیک، آقا ED (1961) است که. او گیاهی است و به زبان فرانسه مسلط است.



      Filmography

      Year Title Role Notes
      2001 Thirteen Ghosts Susan LeGrow, the Bound Woman
      2003 Alarium Vivienne Short film
      2004 11:11 Sara Tobias
      2007 The Visitor Teacher Short film
      2007 Trick 'r Treat Allie
      2008 Elegy Cute Girl
      2008 Christmas Cottage Nicole - Portrait
      2009 Watchmen Janey Slater
      2009 Driven to Kill Lanie Drachev
      2010 The Homestead Jane Short film


      Year Title Role Notes
      1998 I've Been Waiting for You Sarah Lancaster TV movie
      1999 Millennium Sorority Sister #1 Episode: "Collateral Damage"
      1999 Stargate SG-1 Mary Episode: "Demons"
      2000 Scorn Lisa TV movie
      2001 Special Unit 2 Amber / Naughty Girl #3 Episode: "The Eve"
      2001 Cold Squad Larisa Childs Episode: "The Needle and the Dubutante"
      2002 UC: Undercover Collin's Daughter Episode: "Teddy C"
      2003 Andromeda Siara Episode: "Conduit to Destiny"
      2004 Dead Like Me Desiree Episode: "Rites of Passage"
      2005 Stargate Atlantis Sanir Episode: "The Brotherhood"
      2005 Personal Effects Nicole Forester TV movie
      2006 The L Word Sister Toni Episode: "Lost Weekend"
      Episode: "Lobsters"
      2006 Flight 93 Elizabeth Wainio TV movie
      2007 Montana Sky Lily Mercy TV movie
      2007 The Last Trimester Marlene Brenden TV movie
      2007 The 4400 Young Audrey Parker Episode: "Audrey Parker's Come and Gone"
      2007 Fallen Penemue Episode: "The Time of the Redeemer"
      2007 Sanctuary Caird 3 episodes
      2007 Flash Gordon Lilian Episode: "Life Source"
      2007 Blood Ties Christina Episode: "The Devil You Know"
      2008 Sanctuary Caird Episode: "Fata Morgana"
      2008 The Christmas Clause Jill TV movie
      2009 Driven to Kill Lanie Video
      2009 Eureka Dr. Rivers Episode: "Shower the People"
      2009 Sight Unseen Cloe TV movie
      2009 Health Nutz Jennifer Noir TV movie
      2009 Smallville Toni Episode: "Infamous"
      2010 A Trace of Danger Beth TV movie
      2010 Fringe Rose Falls Episode: "Johari Window"
      2010 Hard Ride to Hell Tessa Video
      2010 Supernatural Brigitta / Djinn Episode: "Exile on Main St."
      Episode: "Caged Heat"
      2011 Smallville Janet Dawson Episode: "Finale"
      2011–present Alphas Nina Theroux 12 episodes

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۲:۴۲ قبل از ظهر