• داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      13
      نوشته ها
      920
      محل زندگی
      IRAN
      پسندیده : 216
      مورد پسند : 397 بار در 100 پست

      :: بیوگرافی Ryan Cartwright بازیگر نقش Gary Bell سریال Alphas ::

      :: بیوگرافی Ryan Cartwright بازیگر نقش Gary Bell سریال Alphas ::



      رایان کارترایت (متولد 14 مارس 1981) یک فیلم انگلیسی و بازیگر تلویزیون از Erdington، بیرمنگام است. او از سال 2006 در لس آنجلس زندگی می کردند. برادر او بازیگر چه کارترایت است.

      او شروع به بازیگری با کارگاه مرکزی تلویزیون جدید. اولین نقش اصلی او در سن 15 سالگی در بریتانیا ITV کمدی درام Grimleys آمد. او همچنین در دیگر برنامه های تلویزیونی بریتانیا به طور جدی عجیب و غریب، سخت افزار ظاهر شد، داناون، Microsoap، در اطراف شما نگاه کنند و درباره من است.



      Filmography

      Year Title Role Notes
      1997, 1999–2001 The Grimleys Darren Grimley Main cast member
      1997 Dangerfield Ian Thomson Series 4, episode 8 ("Contact")
      1998 Microsoap David
      2000 Doctors Henry Lincoln Series 1, episode 14 ("Cheated")
      2002 All About Me Peter
      2002 Seriously Weird Harris Pembleton
      2003–2004 Hardware Steve
      2002, 2004–2011 Freak Like Me Nick/N Series 1 as Nick, Series 4-10 as N
      2004 Donovan Seth Donovan Pilot
      2005 Look Around You Sam McNamara Series 2, episode 6 ("Live Final")
      2005 Twenty Thousand Streets Under the Sky Rex
      2006 Donovan Seth Donovan
      2008 Dear Prudence Nigel Forsythe III TV film
      2008–2011 Bones Vincent Nigel-Murray Recurring character (Seasons 4, 5, and 6: 9 episodes)
      2009 Mad Men John Hooker Recurring character (Season 3, 5 episodes)
      2011–present Alphas Gary Bell Main cast member


      Year Title Role Notes
      2007 Virgin Territory Ghino
      2011 Sironia Nick

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.


      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۲:۴۴ قبل از ظهر