• داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      13
      نوشته ها
      920
      محل زندگی
      IRAN
      پسندیده : 216
      مورد پسند : 396 بار در 100 پست

      :: بیوگرافی Ryan Cartwright بازیگر نقش Gary Bell سریال Alphas ::

      :: بیوگرافی Ryan Cartwright بازیگر نقش Gary Bell سریال Alphas ::



      رایان کارترایت (متولد 14 مارس 1981) یک فیلم انگلیسی و بازیگر تلویزیون از Erdington، بیرمنگام است. او از سال 2006 در لس آنجلس زندگی می کردند. برادر او بازیگر چه کارترایت است.

      او شروع به بازیگری با کارگاه مرکزی تلویزیون جدید. اولین نقش اصلی او در سن 15 سالگی در بریتانیا ITV کمدی درام Grimleys آمد. او همچنین در دیگر برنامه های تلویزیونی بریتانیا به طور جدی عجیب و غریب، سخت افزار ظاهر شد، داناون، Microsoap، در اطراف شما نگاه کنند و درباره من است.



      Filmography

      Year Title Role Notes
      1997, 1999–2001 The Grimleys Darren Grimley Main cast member
      1997 Dangerfield Ian Thomson Series 4, episode 8 ("Contact")
      1998 Microsoap David
      2000 Doctors Henry Lincoln Series 1, episode 14 ("Cheated")
      2002 All About Me Peter
      2002 Seriously Weird Harris Pembleton
      2003–2004 Hardware Steve
      2002, 2004–2011 Freak Like Me Nick/N Series 1 as Nick, Series 4-10 as N
      2004 Donovan Seth Donovan Pilot
      2005 Look Around You Sam McNamara Series 2, episode 6 ("Live Final")
      2005 Twenty Thousand Streets Under the Sky Rex
      2006 Donovan Seth Donovan
      2008 Dear Prudence Nigel Forsythe III TV film
      2008–2011 Bones Vincent Nigel-Murray Recurring character (Seasons 4, 5, and 6: 9 episodes)
      2009 Mad Men John Hooker Recurring character (Season 3, 5 episodes)
      2011–present Alphas Gary Bell Main cast member


      Year Title Role Notes
      2007 Virgin Territory Ghino
      2011 Sironia Nick

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.


      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۲:۴۴ قبل از ظهر