• داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 185 بار در 103 پست

      بیوگرافی Richard Armitage بازیگر نقش John Porter در سریال Stike Back

      Richard Armitage
      raheadshotwhiteshirt-jpg

      متولد : 22 آگوست 1971
      در Huncote ,Leicester ,England
      فعالیت از 1988

      Richard Crispin Armitage بازیگر انگلیسی است که برای بازی North and South و Guy of Gisborn و Robin Hood و Spooks شهرت زیادی پیدا کرد.
      او در Huncote Community Primary School تحصیل کرد سپس به Brockington College رفت و در رشته ی موسیقی -نواختن ویالونسل و فلوت - تحصیل کرد. بعد به Pattison College رفت و از آنجا در رشته ی بازیگری و رقص فارغ التحصیل شد.
      او مدل بازی خود را Method Acting نامید (نوعی سبک بازیگری است که در آن هنرمند خود را به جای کاراکتر داستان قرار می*دهد و مدتی با آن زندگی می*کند.)
      او اخیرا در برنامه های رادیویی بسیاری حضور داشته است.
      در تابستان سال 2004 او اولین نقش اصلی خود را در تلویزیون بازی کرد.Sparkhouse .بعد از آن هم در Between the Sheets - Cold feet بازی کرد.در سال 2005 هم در Frozen ظاهر شد که او را راهی بازی در North and South کرد. او در تئاتر هم حضور فعالی داشت مثل بازی اش در Macbeth and Hamlet .
      او در سال 2006 در رابین هود ایفای نقش کرد. هم چنین یک کتاب صوتی به صدای او موجود است.


      beautiful-richard-richard-armitage-20800440-2560-1920-jpg


      Filmography[edit]

      Year Title Role Notes
      Television
      1995 Boon Man in pub Uncredited
      1999 Cleopatra Epiphanes Television film
      2001 Doctors Dr. Tom Steele 2 episodes: 'Good Companions', 'Cat's Out of the Bag'
      Casualty Craig Parker 1 episode: 'Playing with Fire'
      Macbeth Angus Television film
      2002 Sparkhouse John Standring BBC drama
      2003 Cold Feet Lee 4 episodes
      Ultimate Force Capt. Ian Macalwain 5 episodes
      Between the Sheets Paul Andrews Mini-series
      2004 North and South John Thornton 4 episodes
      2005 The Inspector Lynley Mysteries Philip Turner 1 episode: 'In Divine Proportion'
      Malice Aforethought William Chatford ITV drama
      The Golden Hour Dr. Alec Track 4 episodes
      ShakespeaRe-Told Peter Macduff
      2006 The Impressionists Young Claude Monet
      2006–2007 Vicar of Dibley Harry Kennedy 3 episodes
      2006–2009 Robin Hood Guy of Gisborne 37 episodes
      2007 Inspector George Gently Ricky Deeming 1 episode
      Miss Marie Lloyd – Queen of The Music Hall Percy Courtney BBC drama
      Agatha Christie's Marple: Ordeal by Innocence Philip Durrant ITV drama
      2008-2010 Spooks Lucas North 25 episodes
      2009 Moving On John Mulligan 1 episode: 'Drowning not Waving'
      2010 Strike Back John Porter 6 episodes
      2011 Strike Back: Project Dawn John Porter 1 episode
      Film
      1999 This Year's Love Smug Man at Party
      Star Wars Episode I: The Phantom Menace Bravo Fighter Pilot
      Staged[37] Daryl Newman
      2005 Frozen Steven
      2011 Captain America: The First Avenger Heinz Kruger
      2012 The Hobbit: An Unexpected Journey Thorin Oakenshield Pending SFX Award For Best Actor
      2013 Black Sky Gary Morris[38]
      2013 The Hobbit: The Desolation of Smaug Thorin Oakenshield
      2014 The Hobbit: There and Back Again Thorin Oakenshield

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۲:۰۷ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................