• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Richard Armitage بازیگر نقش John Porter در سریال Stike Back

      Richard Armitage
      raheadshotwhiteshirt-jpg

      متولد : 22 آگوست 1971
      در Huncote ,Leicester ,England
      فعالیت از 1988

      Richard Crispin Armitage بازیگر انگلیسی است که برای بازی North and South و Guy of Gisborn و Robin Hood و Spooks شهرت زیادی پیدا کرد.
      او در Huncote Community Primary School تحصیل کرد سپس به Brockington College رفت و در رشته ی موسیقی -نواختن ویالونسل و فلوت - تحصیل کرد. بعد به Pattison College رفت و از آنجا در رشته ی بازیگری و رقص فارغ التحصیل شد.
      او مدل بازی خود را Method Acting نامید (نوعی سبک بازیگری است که در آن هنرمند خود را به جای کاراکتر داستان قرار می*دهد و مدتی با آن زندگی می*کند.)
      او اخیرا در برنامه های رادیویی بسیاری حضور داشته است.
      در تابستان سال 2004 او اولین نقش اصلی خود را در تلویزیون بازی کرد.Sparkhouse .بعد از آن هم در Between the Sheets - Cold feet بازی کرد.در سال 2005 هم در Frozen ظاهر شد که او را راهی بازی در North and South کرد. او در تئاتر هم حضور فعالی داشت مثل بازی اش در Macbeth and Hamlet .
      او در سال 2006 در رابین هود ایفای نقش کرد. هم چنین یک کتاب صوتی به صدای او موجود است.


      beautiful-richard-richard-armitage-20800440-2560-1920-jpg


      Filmography[edit]

      Year Title Role Notes
      Television
      1995 Boon Man in pub Uncredited
      1999 Cleopatra Epiphanes Television film
      2001 Doctors Dr. Tom Steele 2 episodes: 'Good Companions', 'Cat's Out of the Bag'
      Casualty Craig Parker 1 episode: 'Playing with Fire'
      Macbeth Angus Television film
      2002 Sparkhouse John Standring BBC drama
      2003 Cold Feet Lee 4 episodes
      Ultimate Force Capt. Ian Macalwain 5 episodes
      Between the Sheets Paul Andrews Mini-series
      2004 North and South John Thornton 4 episodes
      2005 The Inspector Lynley Mysteries Philip Turner 1 episode: 'In Divine Proportion'
      Malice Aforethought William Chatford ITV drama
      The Golden Hour Dr. Alec Track 4 episodes
      ShakespeaRe-Told Peter Macduff
      2006 The Impressionists Young Claude Monet
      2006–2007 Vicar of Dibley Harry Kennedy 3 episodes
      2006–2009 Robin Hood Guy of Gisborne 37 episodes
      2007 Inspector George Gently Ricky Deeming 1 episode
      Miss Marie Lloyd – Queen of The Music Hall Percy Courtney BBC drama
      Agatha Christie's Marple: Ordeal by Innocence Philip Durrant ITV drama
      2008-2010 Spooks Lucas North 25 episodes
      2009 Moving On John Mulligan 1 episode: 'Drowning not Waving'
      2010 Strike Back John Porter 6 episodes
      2011 Strike Back: Project Dawn John Porter 1 episode
      Film
      1999 This Year's Love Smug Man at Party
      Star Wars Episode I: The Phantom Menace Bravo Fighter Pilot
      Staged[37] Daryl Newman
      2005 Frozen Steven
      2011 Captain America: The First Avenger Heinz Kruger
      2012 The Hobbit: An Unexpected Journey Thorin Oakenshield Pending SFX Award For Best Actor
      2013 Black Sky Gary Morris[38]
      2013 The Hobbit: The Desolation of Smaug Thorin Oakenshield
      2014 The Hobbit: There and Back Again Thorin Oakenshield

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۳:۰۷ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................