• داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Taraji P. Henson بازیگر نقش Detective Jocelyn " Joss "Carter در سریال Person of Interest

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.



      تاراجی پندا هنسان متولد 11 سپتامبر 1970 بازیگر و خواننده ی آمریکایی که بیشتر به خاطر نقش های Yvette درفیلم Baby Boyدر سال 2001 و Shug در Hustle and Flow در سال 2005 و Queenie در فیلم The Curious Case of Benjamin Buttonدر سال 2008 که برای این نقشش در آکادمی اواردز برای جایزه ی بهترین بازیگر پشتیبان در سال 2009 نامزد شد. در سال 2009 او در فیلم I Can Do Bad All By Myself در نقش April یک خواننده ی الکلی بازی کرد. او هم اکنون در سریال Person of Interest مشغول بازی در نقش کارآگاه Jocelyn " Joss "Carter است.


      تاراجی در واشنگتن دی سی متولد شده ، مادرش Bernice Gordon مدیر شرکت Woodward & Lothrop و پدرش Boris Henson است.
      نام او به زبان سواحلی به معنای امید و عشق است.
      هنسان تابستان ها را در خانه ی مادربزرگش در Maryland جنوبی میگذراند. او در دبیرستان Oxon Hill High School در Oxon Hill, Maryland تحصیل کرده است و سپس به دانشگاه Howard University رفت و برای پرداخت خرج این دانشگاه دو شغل اختیار کرد . یکی شغل منشی در Pentagon و شغل دیگرش در یک کشتی خدمتکار و رقصنده و خواننده هنگام شام بود. او برنده ی جایزه ی Triple Threat Award شد و با مدرک Theater Arts فارغ التحصیل شد.


      هنسان در فیلم های Four Brothers ( در سال 2005 ) ، Talk To Me ( سال 2007 ) ، Smokin' Aces( سال 2007 ) ، The Family That Preys ( سال 2008 ) و Hurricane Season ( سال 2009 ). در اواخر سال 2008 او در نقش مقابل براد پیت در فیلم The Curious Case of Benjamin Button بازی کرد. او در فیلم The Curious Case of Benjamin Button نقش مادربنیامین، Queenie را اجرا کرد که نامزد جایزه ی بهترین بازیگر پشتیبان اسکار شد. او خودش گفته که Queenie تجسم عشق بی قید و شرط است!
      هنسان موفقیتش در خوانندگی را در فیلم Hustle & Flow با آهنگ It's Hard Out Here for a Pimp که برنده ی جایزه ی آکادمی اواردز برای بهترین آهنگ اصیل شد
      هنسان در موزیک ویدیو ها چندین باز حضور داشته. او در موزیک ویدیوی Testify در سال 2005 در نقش همسر یک قاتل محکوم به اعدام حضور داشته.


      هنسان عضو گروه PETA است و با استفاده کردن از پوست حیوانات برای لباس ها مخالفت میکند. او میگوید " فکر نمیکنم که یک موجود زنده باید فدای فشن شود! شما حق ندارید یک حیوان رو بکشید فقط برای اینکه جذاب به نظر برسید ! " در ژانویه ی 2011 او در یک تبلیغ تحت عنوان " من ترجیح میدم برهنه باشم تا پوست حیوانات را بپوشم !" کاملاً برهنه ظاهر شد !

      در سال 2012 هنسان در فیلم Think like a Man که بر پایه ی کتاب Act like a Lady, Think like a Man از Steve Harvey در سال 2009 ساخته شده بود بازی کرد
      پسر هنسان ، Marcel در سال 1994 متولد شد و پدرش در سال 1997 از دنیا رفت. او معشوقه ی دوران دبیرستانش بود

      Filmography

      Year Title Role Notes
      2000 The Adventures of Rocky and Bullwinkle Left-Wing Student
      2000 Satan's School for Girls Paige
      2001 Baby Boy Yvette
      2004 Hair Show Tiffany
      2005 Hustle & Flow Shug
      2005 Four Brothers Camille Mercer
      2005 Animal Ramona
      2006 Something New Nedra
      2007 Smokin' Aces Sharice Watters
      2007 Talk to Me Vernell Watson
      2008 The Family That Preys Pam
      2008 The Curious Case of Benjamin Button Queenie
      2009 Not Easily Broken Clarice Clark-Johnson
      2009 Hurricane Season Dayna Collins
      2009 I Can Do Bad All By Myself April
      2010 Date Night Detective Arroyo
      2010 The Karate Kid Sherry Parker
      2010 Peep World Mary
      2010 Once Fallen[24] Pearl
      2011 The Good Doctor[25] Nurse Theresa
      2011 Taken from Me: The Tiffany Rubin Story[26] Tiffany Rubin
      2011 Larry Crowne[27] B'Ella
      2011 Laugh at My Pain Taraji
      2011 From the Rough Catana Starks
      2012 Think Like a Man[28] Lauren
      2013 Madly Madagascar Okapi
      2014 No Good Deed post-production
      Year Title Role(s) Notes
      1997 Sister, Sister Briana Episode: "Two's Company"
      1997–98 Smart Guy Monique, Leslie Episodes: "Big Picture", "Boomerang", and "Break Up Not to Make Up"
      2002–04 The Division Inspector Washington
      2004 All of Us Kim Episode: "In Through the Out Door"
      2005 House Moira Episode: "Spin"
      2006 CSI: Crime Scene Investigation Christina Episode: "I Like to Watch"
      2007–08 Boston Legal Whitney Rome 17 episodes
      2011–
      present
      Person of Interest Detective Jocelyn " Joss "Carter
      Awards and nominations

      Year Nominated work Award Result
      2001 Baby Boy Black Reel Award for Best Actress Nominated
      2005 Hustle & Flow BET Award for Best Actress Won
      2005 Black Reel Award for Best Supporting Actress Won
      2005 Black Movie Award for Best Supporting Actress Won
      2005 Black Reel Award for Best Ensemble Nominated
      2005 NAACP Image Award for Outstanding Supporting Actress in a Motion Picture Nominated
      2005 MTV Movie Award for Best Breakthrough Performance Nominated
      2005 MTV Movie Award for Best Kiss (Shared with Terrence Howard) Nominated
      2005 Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture Nominated
      2005 Washington D.C. Area Film Critics Association Award for Best Supporting Actress Nominated
      2005 Four Brothers Black Reel Award for Best Ensemble Nominated
      2007 Talk to Me NAACP Image Award for Outstanding Actress in a Motion Picture Nominated
      2007 Satellite Award for Best Supporting Actress – Motion Picture Nominated
      2008 The Curious Case of Benjamin Button Austin Film Critics Award for Best Supporting Actress Won
      2008 BET Award for Best Actress Won
      2008 NAACP Image Award for Outstanding Supporting Actress in a Motion Picture Won
      2008 Academy Award for Best Supporting Actress Nominated
      2008 Black Reel Award for Best Supporting Actress Nominated
      2008 Broadcast Film Critics Association Award for Best Supporting Actress Nominated
      2008 Dallas-Fort Worth Film Critics Association Award for Best Supporting Actress Nominated
      2008 Houston Film Critics Society Award for Best Supporting Actress Nominated
      2008 MTV Movie Award for Best Female Performance Nominated
      2008 St. Louis Gateway Film Critics Association Award for Best Supporting Actress Nominated
      2008 Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Female Actor in a Supporting Role Nominated
      2008 Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture Nominated
      2009 I Can Do Bad All By Myself Black Reel Award for Best Actress Nominated
      2011 Taken from Me: The Tiffany Rubin Story BET Award for Best Actress Won
      2011 NAACP Image Award for Outstanding Actress in a Television Movie, Mini-Series or Dramatic Special Won
      2011 Black Reel Award for Best Actress: T.V. Movie/Cable Won
      2011 Primetime Emmy Award for Outstanding Lead Actress in a Miniseries or a Movie Nominated
      2011 Satellite Award for Best Actress – Miniseries or Television Film Nominated
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۴۳ بعد از ظهر