• ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Scott Speedman بازیگر نقش XO Sam Kendal در سریال Last Resort

      رابرت اسکات اسپیدمن (Robert Scott Speedman ) متولد 1 سپتامبر 1975 بازیگر فیلم و تلویزیون کانادایی اسن که بیشتر برای نقش Ben Covington در سریال درام Felicity و نقش Michael Corvin در فیلم ترسناک Underworld معروف شده است.

      اسکات در لندن متولد شده و پدر و مادرش Roy Speedman ( دونده ) و Mary Campbell ( معلم ) اسکاتلندی هستند. آنها وقتی اسکات 4 ساله بود به کانادا نقل مکان کردند و اسکات عضو تیم شنای Canadian Junior National Swim Team شد. او حتی در المپیک سال 1992 مقام نهم را آورد ولی بعد از آن گردنش صدمه دید و مجبور شد این ورزش را رها کند. او به جز ورزش به بازیگری علاقه مند شد و به دانشگاه University of Toronto و York Universityرفت.
      او به تشویق دوستش در Speaker's Corner ظاهر شد و سپس وارد کار بازیگری شد.



      موفقیت اسکات با بازی در سریال Net Worth بعد از بازی در نقش های کوچک تلویزیونی آغاز شد.
      ولی موفقیت بزرگ او وقتی بود که یک آژانس بازیگری برای بازی در سریال Felicity با او تماس گرفت و پس از آن پیشنهاد های بیشتری به او داده شد. در سال 2000 نقش Billy Hannan در مقابل Gwyneth Paltrow در فیلم Duets به او داده شد.



      بعد از 4 سال بازی در سریال Felicity ، اسکات فوراً به موفقیت در فیلم دست یافت. در سال 2003 او نقش مقابل Kurt Russell را در فیلم درام پلیسی Dark Blue بازی کرد. بعد از آن اسکات در فیلم درام My Life Without Me در نقش همسر یک زن مریض بازی کرد و به خاطر این نقشش برنده ی جایزه ی Golden Wave Award شد.


      او سپس در فیلم هیجانی ماوراءالطبیعه ی Underworld در نقش یک هیبرید گرگینه-ومپایر بازی کرد.
      و پس از آن در کنار James Marsden در فیلم هیجانی The 24th Day و در نقش مقابل Ice Cube در XXX: State of the Union بازی کرد
      در جولای 2009 اعلام شد که اسکات در کنار Dustin Hoffman در فیلم Barney's Version بازی خواهد کرد و فیلمسازی آن از آگوست 2009 آغاز شد.
      اسکات هم اکنون در سریال درام Last Resort از شبکه ی ABC که از 27 سپتامبر 2012 آغاز شد در حال ایفای نقش XO Sam Kendal است.

      Filmography

      Year Title Role Notes
      1995 Net Worth Rookie Television film
      Kung Fu: The Legend Continues Cam Nillson TV, 1 episode: "Goodbye Mr. Caine"
      Nancy Drew Ned Nickerson TV, 5 episodes
      1996 Goosebumps Officer Madison TV, 1 episode: "Say Cheese and Die"
      A Brother's Promise: The Dan Jansen Story Andy Gables Television film
      Can I Get a Witness? Unknown
      Giant Mine Spanky Riggs Television film
      1997 Ursa Major Jason
      What Happened to Bobby Earl? Steve Talbert Television film
      Kitchen Party Scott
      Every 9 Seconds Greg Television film
      1998 Rescuers: Stories of Courage: Two Couples Patrick Television film
      1998–2002 Felicity Ben Covington TV, 84 episodes
      Nominated—Teen Choice Award for Choice TV Breakout Performance
      Nominated—Teen Choice Award for Choice TV Actor
      Nominated—Teen Choice Award for Choice TV Actor – Drama
      2000 Duets Billy
      2002 Dark Blue Detective Bobby Keough
      2003 My Life Without Me Don
      Underworld Michael Corvin Cinescape Genre Face of the Future Award – Male
      2004 The 24th Day Tom
      2005 xXx: State of the Union Agent Kyle Christopher Steele
      2006 Underworld: Evolution Michael Corvin
      2007 Weirdsville Dexter
      Anamorph Carl Uffner
      2008 Adoration Tom
      The Strangers James Hoyt Nominated—Teen Choice Award for Choice Movie Actor – Horror/Thriller
      2009 The Last Rites of Ransom Pride Ransom Pride
      2010 Barney's Version Boogie
      Good Neighbours Spencer
      2011 The Moth Diaries Mr. Davies
      Edwin Boyd: Citizen Gangster Edwin Boyd
      2012 Underworld: Awakening Michael Corvin Archive footage
      The Vow Jeremy
      Last Resort XO Sam Kendal TV, main cast



      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۲۳ بعد از ظهر