• در این قسمت جک ریچر (تام کروز) متوجه می شود که دوست قدیمی اش سوزان (کوبی اسمالدرز) متهم به جاسوسی شده و در واقع برای او پاپوشی دوخته شده است. از این رو برای پی بردن حقیقت، پس از یافتن سوزان با او همراه شده و متوجه می شود که هم او و هم سوزان در یک توطئه پیچیده گرفتار شده اند که ...

  • در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Scott Speedman بازیگر نقش XO Sam Kendal در سریال Last Resort

      رابرت اسکات اسپیدمن (Robert Scott Speedman ) متولد 1 سپتامبر 1975 بازیگر فیلم و تلویزیون کانادایی اسن که بیشتر برای نقش Ben Covington در سریال درام Felicity و نقش Michael Corvin در فیلم ترسناک Underworld معروف شده است.

      اسکات در لندن متولد شده و پدر و مادرش Roy Speedman ( دونده ) و Mary Campbell ( معلم ) اسکاتلندی هستند. آنها وقتی اسکات 4 ساله بود به کانادا نقل مکان کردند و اسکات عضو تیم شنای Canadian Junior National Swim Team شد. او حتی در المپیک سال 1992 مقام نهم را آورد ولی بعد از آن گردنش صدمه دید و مجبور شد این ورزش را رها کند. او به جز ورزش به بازیگری علاقه مند شد و به دانشگاه University of Toronto و York Universityرفت.
      او به تشویق دوستش در Speaker's Corner ظاهر شد و سپس وارد کار بازیگری شد.



      موفقیت اسکات با بازی در سریال Net Worth بعد از بازی در نقش های کوچک تلویزیونی آغاز شد.
      ولی موفقیت بزرگ او وقتی بود که یک آژانس بازیگری برای بازی در سریال Felicity با او تماس گرفت و پس از آن پیشنهاد های بیشتری به او داده شد. در سال 2000 نقش Billy Hannan در مقابل Gwyneth Paltrow در فیلم Duets به او داده شد.



      بعد از 4 سال بازی در سریال Felicity ، اسکات فوراً به موفقیت در فیلم دست یافت. در سال 2003 او نقش مقابل Kurt Russell را در فیلم درام پلیسی Dark Blue بازی کرد. بعد از آن اسکات در فیلم درام My Life Without Me در نقش همسر یک زن مریض بازی کرد و به خاطر این نقشش برنده ی جایزه ی Golden Wave Award شد.


      او سپس در فیلم هیجانی ماوراءالطبیعه ی Underworld در نقش یک هیبرید گرگینه-ومپایر بازی کرد.
      و پس از آن در کنار James Marsden در فیلم هیجانی The 24th Day و در نقش مقابل Ice Cube در XXX: State of the Union بازی کرد
      در جولای 2009 اعلام شد که اسکات در کنار Dustin Hoffman در فیلم Barney's Version بازی خواهد کرد و فیلمسازی آن از آگوست 2009 آغاز شد.
      اسکات هم اکنون در سریال درام Last Resort از شبکه ی ABC که از 27 سپتامبر 2012 آغاز شد در حال ایفای نقش XO Sam Kendal است.

      Filmography

      Year Title Role Notes
      1995 Net Worth Rookie Television film
      Kung Fu: The Legend Continues Cam Nillson TV, 1 episode: "Goodbye Mr. Caine"
      Nancy Drew Ned Nickerson TV, 5 episodes
      1996 Goosebumps Officer Madison TV, 1 episode: "Say Cheese and Die"
      A Brother's Promise: The Dan Jansen Story Andy Gables Television film
      Can I Get a Witness? Unknown
      Giant Mine Spanky Riggs Television film
      1997 Ursa Major Jason
      What Happened to Bobby Earl? Steve Talbert Television film
      Kitchen Party Scott
      Every 9 Seconds Greg Television film
      1998 Rescuers: Stories of Courage: Two Couples Patrick Television film
      1998–2002 Felicity Ben Covington TV, 84 episodes
      Nominated—Teen Choice Award for Choice TV Breakout Performance
      Nominated—Teen Choice Award for Choice TV Actor
      Nominated—Teen Choice Award for Choice TV Actor – Drama
      2000 Duets Billy
      2002 Dark Blue Detective Bobby Keough
      2003 My Life Without Me Don
      Underworld Michael Corvin Cinescape Genre Face of the Future Award – Male
      2004 The 24th Day Tom
      2005 xXx: State of the Union Agent Kyle Christopher Steele
      2006 Underworld: Evolution Michael Corvin
      2007 Weirdsville Dexter
      Anamorph Carl Uffner
      2008 Adoration Tom
      The Strangers James Hoyt Nominated—Teen Choice Award for Choice Movie Actor – Horror/Thriller
      2009 The Last Rites of Ransom Pride Ransom Pride
      2010 Barney's Version Boogie
      Good Neighbours Spencer
      2011 The Moth Diaries Mr. Davies
      Edwin Boyd: Citizen Gangster Edwin Boyd
      2012 Underworld: Awakening Michael Corvin Archive footage
      The Vow Jeremy
      Last Resort XO Sam Kendal TV, main cast



      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۷:۲۳ بعد از ظهر