• در این قسمت جک ریچر (تام کروز) متوجه می شود که دوست قدیمی اش سوزان (کوبی اسمالدرز) متهم به جاسوسی شده و در واقع برای او پاپوشی دوخته شده است. از این رو برای پی بردن حقیقت، پس از یافتن سوزان با او همراه شده و متوجه می شود که هم او و هم سوزان در یک توطئه پیچیده گرفتار شده اند که ...

  • در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Daisy Bett بازیگر نقش Lieutenant Grace Shepard در سریال Last Resort

      Daisy Betts متولد 1 فوریه 1982 بازیگر استرالیایی است که در سریال های Out of the Blue و Persons Unknown بازی کرده است. دیزی در فیلم Caught Inside به کارگردانی Adam Blaiklock و همراه با Ben Oxenbould, Sam Lyndon, Simon Lyndon, Leeanna Walsman, Harry Cook, و Peter Phelpsدر سال 2010 بازی کرده است. دیزی در سریال Last Resort از شبکه ی ABC در نقش Lieutenant Grace Shepard بازی میکند.

      دیزی در سیدنی متولد شده است. او سه خواهر دارد و قبل از اینکه تصمیم به بازیگری داشته باشد روانشناسی خوانده است.

      او و همسرش Paul Miller در سال 2010 صاحب اولین فرزند خود شدند.
      دیزی آغاز موفقیتش بازی در نقش Amber در فیلم تلویزیونی استرالیایی Small Claims در سال 2006 بود. او نقش کوچک Natasha را در فیلم ترسناک آمریکایی Shutter بازی کرد.
      در سال 2010 اوبازی در نقش Janet Cooper در سریال هیجانی Persons Unknown از شبکه ی NBC آغاز کرد

      دیزی در فیلم مستقل استرالیایی Caught Inside که در سپتامبر 2010 بیرن آمد بازی کرد.
      دیزی در سریال درام Last Resort از 27 سپتامبر 2012 مشغول ایفای نقش Lieutenant Grace Shepard است.


      Filmography

      Year Title Role Notes
      2006 Small Claims: The Reunion Amber TV movie
      2007 Sea Patrol Sally Blake 3 episodes
      2008 Sea Patrol Sally Blake Episode: "Hidden Agendas"
      2008 All Saints Jennifer Constable Episode: "Caught in a Trap"
      2008 Shutter Natasha
      2008 Out of the Blue Peta Lee 59 episodes
      2010 Caught Inside Sam
      2010 Persons Unknown Janet Cooper 13 episodes
      2011 Georgetown Samantha 'Sam' Whitman Not picked up by ABC
      2011 East West 101 TV Reporter Episode: "The Hero's Standard"
      2011 Sea Patrol Sally Blake Episode: "One Perfect Day"
      2011 Harry's Law Bethany Sanders 3 episodes
      2012 Last Resort Lieutenant Grace Shepard TV series



      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۷:۲۲ بعد از ظهر