• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Daisy Bett بازیگر نقش Lieutenant Grace Shepard در سریال Last Resort

      Daisy Betts متولد 1 فوریه 1982 بازیگر استرالیایی است که در سریال های Out of the Blue و Persons Unknown بازی کرده است. دیزی در فیلم Caught Inside به کارگردانی Adam Blaiklock و همراه با Ben Oxenbould, Sam Lyndon, Simon Lyndon, Leeanna Walsman, Harry Cook, و Peter Phelpsدر سال 2010 بازی کرده است. دیزی در سریال Last Resort از شبکه ی ABC در نقش Lieutenant Grace Shepard بازی میکند.

      دیزی در سیدنی متولد شده است. او سه خواهر دارد و قبل از اینکه تصمیم به بازیگری داشته باشد روانشناسی خوانده است.

      او و همسرش Paul Miller در سال 2010 صاحب اولین فرزند خود شدند.
      دیزی آغاز موفقیتش بازی در نقش Amber در فیلم تلویزیونی استرالیایی Small Claims در سال 2006 بود. او نقش کوچک Natasha را در فیلم ترسناک آمریکایی Shutter بازی کرد.
      در سال 2010 اوبازی در نقش Janet Cooper در سریال هیجانی Persons Unknown از شبکه ی NBC آغاز کرد

      دیزی در فیلم مستقل استرالیایی Caught Inside که در سپتامبر 2010 بیرن آمد بازی کرد.
      دیزی در سریال درام Last Resort از 27 سپتامبر 2012 مشغول ایفای نقش Lieutenant Grace Shepard است.


      Filmography

      Year Title Role Notes
      2006 Small Claims: The Reunion Amber TV movie
      2007 Sea Patrol Sally Blake 3 episodes
      2008 Sea Patrol Sally Blake Episode: "Hidden Agendas"
      2008 All Saints Jennifer Constable Episode: "Caught in a Trap"
      2008 Shutter Natasha
      2008 Out of the Blue Peta Lee 59 episodes
      2010 Caught Inside Sam
      2010 Persons Unknown Janet Cooper 13 episodes
      2011 Georgetown Samantha 'Sam' Whitman Not picked up by ABC
      2011 East West 101 TV Reporter Episode: "The Hero's Standard"
      2011 Sea Patrol Sally Blake Episode: "One Perfect Day"
      2011 Harry's Law Bethany Sanders 3 episodes
      2012 Last Resort Lieutenant Grace Shepard TV series



      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۷:۲۲ بعد از ظهر