• ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Daisy Bett بازیگر نقش Lieutenant Grace Shepard در سریال Last Resort

      Daisy Betts متولد 1 فوریه 1982 بازیگر استرالیایی است که در سریال های Out of the Blue و Persons Unknown بازی کرده است. دیزی در فیلم Caught Inside به کارگردانی Adam Blaiklock و همراه با Ben Oxenbould, Sam Lyndon, Simon Lyndon, Leeanna Walsman, Harry Cook, و Peter Phelpsدر سال 2010 بازی کرده است. دیزی در سریال Last Resort از شبکه ی ABC در نقش Lieutenant Grace Shepard بازی میکند.

      دیزی در سیدنی متولد شده است. او سه خواهر دارد و قبل از اینکه تصمیم به بازیگری داشته باشد روانشناسی خوانده است.

      او و همسرش Paul Miller در سال 2010 صاحب اولین فرزند خود شدند.
      دیزی آغاز موفقیتش بازی در نقش Amber در فیلم تلویزیونی استرالیایی Small Claims در سال 2006 بود. او نقش کوچک Natasha را در فیلم ترسناک آمریکایی Shutter بازی کرد.
      در سال 2010 اوبازی در نقش Janet Cooper در سریال هیجانی Persons Unknown از شبکه ی NBC آغاز کرد

      دیزی در فیلم مستقل استرالیایی Caught Inside که در سپتامبر 2010 بیرن آمد بازی کرد.
      دیزی در سریال درام Last Resort از 27 سپتامبر 2012 مشغول ایفای نقش Lieutenant Grace Shepard است.


      Filmography

      Year Title Role Notes
      2006 Small Claims: The Reunion Amber TV movie
      2007 Sea Patrol Sally Blake 3 episodes
      2008 Sea Patrol Sally Blake Episode: "Hidden Agendas"
      2008 All Saints Jennifer Constable Episode: "Caught in a Trap"
      2008 Shutter Natasha
      2008 Out of the Blue Peta Lee 59 episodes
      2010 Caught Inside Sam
      2010 Persons Unknown Janet Cooper 13 episodes
      2011 Georgetown Samantha 'Sam' Whitman Not picked up by ABC
      2011 East West 101 TV Reporter Episode: "The Hero's Standard"
      2011 Sea Patrol Sally Blake Episode: "One Perfect Day"
      2011 Harry's Law Bethany Sanders 3 episodes
      2012 Last Resort Lieutenant Grace Shepard TV series



      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۲۲ بعد از ظهر