• در این قسمت جک ریچر (تام کروز) متوجه می شود که دوست قدیمی اش سوزان (کوبی اسمالدرز) متهم به جاسوسی شده و در واقع برای او پاپوشی دوخته شده است. از این رو برای پی بردن حقیقت، پس از یافتن سوزان با او همراه شده و متوجه می شود که هم او و هم سوزان در یک توطئه پیچیده گرفتار شده اند که ...

  • در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      29
      نوشته ها
      201
      نام واقعی
      حسام
      محل زندگی
      Karaj
      فیلم مورد علاقه
      forrest Gump
      سریال مورد علاقه
      Friends - Arrow
      پسندیده : 3
      مورد پسند : 154 بار در 99 پست

      بیوگرافی Patrick J. Adams بازیگر نقش Mike Ross در سریال Suits





      نام: Patrick J. Adams

      تاریخ تولد: 27 August 1981

      محل تولد: Toronto, Ontario, Canada

      قد: 1.83




      Patrick J. Adams بازیگر کانادایی است. بیشترین شهرت او به خاطر بازی در نقش Mike Ross در سریال Suits می باشد.


      پس از طلاق پدر و مادرش، او در سن نوزده سالگی به لس آنجلس نقل مکان کرد. در لس آنجلس او وارد دانشگاه University of Southern California شد و از آنجا یک مدرک تئاتر دریافت کرد. از سال 2009 با Troian Bellisario بازیگر سریال Pretty Little Liars آشنا است و از February 2013 با هم در ارتباط اند.


      او در چند قسمت از سریال های Cold Case و Jack and Bobby حضور داشته و در Lost ، Friday Night Lights ، Without a Trace ، Commander in Chief ، Heartland ، Ghost Whisperer ، NCIS ، Cupid ، Raising the Bar ، Suits نیز حضور داشته است. او همچنین در سریال Pretty Little Liars در نقش دوست دانشگاهی Ezra Fitz نیز حضور داشته است. از تابستان سال 2011 شروع به بازی در سریال Suits کرده است. او همچنین در سریال Luck در نقش Nathan Israel نیز بازی کرده است. او همچنین در فیلم هایی نظیر The Waterhole ، Rage ، Weather Girl و ... نیز بازی کرده است.



      * از دانشگاه Southern California فارغ التحصیل شده است.


      Filmography

      Year Title Role Notes
      2001 For the Record Patrick Short
      2003 Old School Patch
      2005 Façade Amor en Boston Harry, Seth
      2007 Walk Hard: The Dewey Cox Story The Kid Uncredited
      2008 The Butcher's Daughter Ellis McArthur Short
      3 Days Gone Doug Corss
      Extreme Movie Male voice
      2009 2:13 Carter Pullman at 19
      Weather Girl Byron
      Rage Dwight Angel
      The Waterhole Miller
      2011 6 Month Rule Julian
      2013 The Come Up Steve Short; Completed
      Year Title Role Notes
      2004 Jack & Bobby Matt Kramer Episode: Lost Boys
      Cold Case Dean Lang 1953 Episode: Red Glare
      Strong Medicine Brandon Episode: Code
      2005 Close to Home Paul the Paralegal Episode: Under Threat
      Christmas in Boston Seth TV movie
      2006 Orpheus Barry TV movie
      Numb3rs Adam Bennett Episode: Protest
      Commander in Chief Colin James 2 episodes
      2006–2007 Friday Night Lights Connor Hayes 2 episodes
      2007 Without a Trace Adam Clark Episode: Primed
      Lost Peter Talbot Episode: The Man From Tallahassee
      Heartland Henry Gilliam Episode: I Make Myself Into Something New
      2008 Good Behavior Van/Haden West TV movie
      NCIS Tommy Doyle Episode: Murder 2.0
      2009 The Dealership Jack Carson TV movie
      Ghost Whisperer Linus Van Horn Episode: Ghost Busted
      Cupid Joe Adams Episode: Shipping Out
      Lie to Me Lou Nemeroff Episode: Control Factor
      Raising the Bar James Parsons Episode: Oh, Say You Can Pee
      2010 FlashForward Ed Episode: Future Shock
      Pretty Little Liars Hardy Episode: Reality Bites Me
      2011–present Suits Mike Ross Series Regular;
      Nominated - Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Male Actor in a Drama Series (2012)
      2012 Luck Nathan Israel 4 episodes




      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۳:۲۲ بعد از ظهر