• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      29
      نوشته ها
      201
      نام واقعی
      حسام
      محل زندگی
      Karaj
      فیلم مورد علاقه
      forrest Gump
      سریال مورد علاقه
      Friends - Arrow
      پسندیده : 3
      مورد پسند : 154 بار در 99 پست

      بیوگرافی Gabriel Macht بازیگر نقش Harvey Specter در سریال Suits






      نام: Gabriel Macht

      تاریخ تولد: January 22, 1972

      محل تولد: The Bronx, New York City, New York, USA

      قد: 1.84






      Gabriel Macht بازیگر آمریکایی است. بیشترین شهدت او به خاطر بازی در نقش Spirit در فیلم The Spirit و همچنین به خاطر بازی در نقش

      Harvey Specter در سریال Suits است.


      Macht در The Bronx, New York به دنیا آمد. مادرش Suzanne Victoria Pulier متصدی موزه است و پدرش Stephen Macht بازیگر است. او 3

      خواهر و برادر به نام های Jesse، Ari Serbin، Julie دارد. خانواده اش هنگامی که او 5 سال داشت به کالیفرنیا نقل مکان کردند. پس از

      دبیرستان، او در کالج Carnegie Mellon College of Fine Arts حضور یافت و در سال 1994 از آنجا فارغ التحصیل شد. در مدت زمان حضورش در

      آنجا او عضو صنف Delta Upsilon بود.



      او در هست سالگی بعد از بازی در فیلم Why Would I Lie? نامزد جایزه Best Young Motion Picture Actor Award شد. او در فیلم ها و سریال

      های متعددی از جمله A Love Song for Bobby Long، Because I Said So، The Recruit و Archangel حضور داشته است. او از سال 2011

      بازی در سریال Suits را آغاز کرده است.


      او در سال 2004 با بازیگر استرالیایی به نام Jacinda Barrett ازدواج کرد. اولین فرزندشان که دختر است در تاریخ August 20, 2007 در لس

      آنجلس به دنیا آمد. نام او Satine Anais Geraldine Macht است. او با همکارش Sarah Rafferty به مدت 20 سال است که دوست می باشند

      و در حین فیلمبرداری سریال Suits در تورنتو با هم یک خانه گرفتند.


      خانواده او یهودی هستند.

      او گیاه خوار است.

      او از 8 سالگی شروع به بازیگری کرده است.

      Filmography

      Year Title Role Other notes
      1980 Why Would I Lie? Jorge Credited as Gabriel Swann
      Nominated - Young Artist Awards for Best Young Motion Picture Actor
      1998 The Object of My Affection Steve Casillo
      The Adventures of Sebastian Cole Troy
      1999 Simply Irresistible Charlie
      2000 The Bookie's Lament Mickey
      101 Ways (The Things a Girl Will Do to Keep Her Volvo) Dirk
      The Audrey Hepburn Story William Holden
      2001 American Outlaws Frank James
      Behind Enemy Lines Naval Aviator Lt. Jeremy Stackhouse
      2002 Bad Company Officer Seale
      2003 The Recruit Zack
      Grand Theft Parsons Gram Parsons
      2004 A Love Song for Bobby Long Lawson Pines
      2006 The Good Shepherd John Russell Jr. Berlin International Film Festival for Outstanding Artistic Contribution
      2007 Because I Said So Johnny Dresden
      2008 The Spirit Denny Colt/The Spirit
      2009 Whiteout Robert Pryce
      One Way to Valhalla Bo Durant
      2010 Middle Men Buck Dolby
      Love & Other Drugs Trey Hannigan
      2011 S.W.A.T.: Firefight Paul Cutler
      A Bag of Hammers Wyatt
      Television

      Year Title Role Notes
      1991 Beverly Hills, 90210 Tal Weaver Episode: "Leading from the Heart"
      1995 Follow the River Johnny Draper TV movie
      1997 Spin City The Naked Guy Episode: "Snowbound"
      1998 Sex and the City Barkley Episode: "Models and Mortals"
      1999 Wasteland Luke Episode: "Best Laid Plans"
      2000 The Audrey Hepburn Story William Holden TV movie
      The Others Dr. Mark Gabriel 13 episodes
      2005 Numb3rs Don Eppes Episode: "Unaired Pilot"
      Archangel R.J. O'Brian Miniseries
      2011–present Suits Harvey Specter Lead role



      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۳:۲۲ بعد از ظهر