• "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • فیلم بر اساس داستان واقعیِ یک مخالف جنگ و پزشک ارتش آمریکا به نام دزموند داس (اندرو گارفیلد) است که حاضر نمی شود سلاحی حمل کند، اما طی نبرد اوکیناوا در جنگ جهانی دوم با وجود شلیک های بی وقفه ی دشمن، یک تنه جان بیش از ۷۵ نفر از هم رزمانش را نجات می دهد...

  • کانر (لویس مک دوگان) پسربچه ای است که مشکلات زیادی را تحمل می کند. مادر او (فلیسیتی جونز) در حال دست و پنجه نرم کردن با سرطان است و در مدرسه نیز قلدرها دست از سرش بر نمی دارند. با اینحال یک شب هیولای درختی غول پیکری نزد او می آید و معامله ای را با کانر انجام می دهد که...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      خرداد ۱۳۹۲
      شماره عضویت
      2639
      نوشته ها
      6
      پسندیده : 0
      مورد پسند : 7 بار در 4 پست

      بیوگرافی lena Dunham بازیگر نقش hannah Horvath در سریال girls

      بیوگرافی
      لِنا دان هام متولد 13 مِی 1986 بازیگر و فیلمساز ِ آمریکایی می باشد . او نویسنده و کارگردان فیلم مستقل ِ Tiny Furniture (2010) و همچنین خلاق و ستاره ی سریال های HBO ، girls می باشد. در سال 2012 ،نامزد دریافت 4 جایزه ی Emmy Awards شد و موفق شد 2 جایزه برای بازی در سزیال girls از Golden Globe Awards بگیرد.

      اوایل زندگی :
      دان هام در نیویورک متولد شد، پدر او Carroll Dunham, نقاش ِ "overtly sexualized pop art" می باشد و مادرش Laurie Simmons عکاس و طراح صحنه که خلاق ِدر درست کردن صحنه های هنری و بومی با عروسک می باشد. پدر او از فرقه ی پروتستان مصیحیت می باشد و مادرش یهودیست، او خواهر کوچکتری به نام Grace, دارد که مدل است و در دانشگاه Brown University درس می خواند ، او در اولین فیلم دان هام Creative Nonfiction, ظاهر شد و در Tiny Furniture نقش آفرینی کرد. در دوران کودکی هر دو توسط هنرمندان: Maghen Brown, C. Finley و عکاسان : Orrie King, Sherri Zuckerman و Catherine McGann تربیت می شدند.
      دان هام به مدرسه Saint Ann's School جایی که با Tiny Furniture(بازیگر ) و همکارش در girls( Jemima Kirke) آشنا شد ، می رفت.او در سال 2008 با مدرک خلاقیت نویسندگی از دانشگاه Oberlin College فارق التحصیل شد. در زمان دانشجویی در بوتیک مد در نیویورک به نام Geminola کار می کرد .
      حرفه :

      Tiny Furniture فیلم ِ ساخته شده توسط دان هام در سال 2010 برنده ی بهترین روایت در South by Southwest Music and Media Conference شد و متعاقبا در جشنواره Maryland Film Festival اکران شد. دان هام شخصا نقش اصلی Aura and Dunham’s own mother را بازی می کرد در همین حال Laurie Simmons نقش مادر Aura را بازی می کرد و خواهر واقعیش Grace نقش خواهر Aura را در صحنه ی نمایش بازی می کرد.
      سریال تلویزیونی دان هام ، girls ، در اوایل 2012 توسط HBO آغاز به کار کرد. تهیه کننده اختصاصی این فیلم Judd Apatow می باشد . 3 قسمت اول نمایش داده شده واکنش مثبت Southwest Festival را در بر داشت. فصل اول سریال در 5 آپریل 2012 نمایش داده شد ، و به خاطر آن دان هام نامزد دریافت 4 جایزه به خاطر بازی و نویسندگی و کارگردانی سریال شد و برنده ی 2 جایزه به خاطر بهترین هدایت کننده ی بازیگران طنز و موزیکال شد. در فوریه 2013 ، دان هام اولین زن برنده جایزه Directors Guild Award برای بهترین کارگردان سریال کمدی برای کار بر روی سریال girls شد.
      دان هام نقش برجسته ای در Supporting Characters در کنار همکار ستاره اش در فیلم Tiny Furniture ( Alex Karpovsky) داشت.
      در 8 اکتبر 2012 دان هام قرار داد 3.5 میلیون دلاری اش را برای انتشار کتاب : Not That Kind of Girl: A Young Woman Tells You What She's Learned. با Random House بست.دان هام در فیلم تبلیغاتی باراک اوباما برای دومین انتخاباتش ظاهر شد
      زندگی خصوصی:


      در سال 2012 دان هام با Jack Antonoff دوست شد اما چون او یک فمینیست می باشد تا وضع قوانین برابر برای ازدواج ؛ ازدواج نخواهد کرد.

      Filmography[edit]

      Year Title Role Notes
      2006 Dealing Georgia Film short
      Also writer, director
      2007 Una & Jacques Video short
      2009 The House of the Devil 911 Operator Voice
      2009 Creative Nonfiction Ella Also writer, director, editor
      2009 The Viewer Voice Film short
      2009 Family Tree Lena Film short
      2010 Gabi on the Roof in July Colby
      2010 Tiny Furniture Aura Also director, writer
      2011 The Innkeepers Barista
      2012 Nobody Walks Co-writer
      2012 Supporting Characters Alexa
      2012 This Is 40 Cat
      Year Title Role Notes
      2007 Tight Shots Main Role
      Also writer, director, editor
      2009 Delusional Downtown Divas Oona Main Role
      Also writer, director, producer
      2011 Mildred Pierce Nurse 1 "Part One" (Season 1, Episode 1)
      "Part Two" (Season 1, Episode 2)
      2012–present Girls Hannah Horvath Main Role
      Also creator, director, writer, co-executive producer/executive producer
      Awards and nominations[edit]




      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۱۲ بعد از ظهر دلیل: جدول منگل