• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Morena Baccarin بازیگر نقش Jessica Brody در سریال Homeland

      مورنا باکارین متولد 2 ژوئن 1979 بازیگر فیلم و تلویزیونی برزیلی-آمریکایی که عمده ی شهرتش به خاطر بازی در نقش Inara Serra در سریال علمی تخیلی Firefly و فیلم Serenity و نقش Adria در سریال Stargate SG-1 و در پی آن فیلم Stargate: The Ark of Truth و در نقش Anna در سریال V در سال 2009 می باشد. مورنا هم اکنون در حال همکاری با Jessica Brody در سریال Homeland از شبکه ی Showtime است.



      مورنا در Rio de Janeiro برزیل متولد شد. مادرش Vera Setta بازیگر روی صحنه و تلویزیون است و پدرش Fernando Baccarin روزنامه نگار است. او هفت ساله بود که با خانواده اش به Greenwich Village نیویورک نقل مکان کردند.
      مورنا در Public School 41 و New York City Lab School for Collaborative Studies( که در آنجا با Claire Danes همکار آینده اش در سریال Homeland آشنا شد ) او بعداً در Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts تحصیل کرد و پس از آن وقتی عضو گروه Group 29 Drama Division بود(1996–2000) در برنامه ی تئاتری در مدرسه ی Juilliard School مشارکت کرد.



      مورنا اولین بار در فیلم کمدی Perfume در سال 2001 بازی کرد. این نقشش در دنباله ی یک نقش اصلی در فستیوال فیلم Way Off Broadway در سال 2001 بود. مورنا همراه با Natalie Portman در نمایش The Seagull بازی کرد. سریال درام علمی تخیلی Firefly اولین سریال تلویونی مورنا بود . او نقش Inara Serra را در فیلم Serenity در سال 2005 بازی کرد.
      در فوریه ی 2005 ، مورنا نقش صدای Black Canary در دو قسمت از سریال انیمیشنی Justice League Unlimited بازی کرد. او همچنین در سه قسمت از سریال تلویزیونی The O.C. در سال 2006 بازیگر مهمان شد. مورنا همچنین در نقش یک دوجنسه در یک قسمت پخش نشده از سریال It's Always Sunny in Philadelphia بازی کرد.
      در آوریل 2006 اعلام شد که مورنا در نقش آدریای بزرگسال (Adria ) در سریال Stargate SG-1 و در پی آن فیلم Stargate: The Ark of Truth بازی کرد. در می 2009 او در طنز تلویزیونی Our House بازی کرد.
      مورنا نقش اصلی Anna در سریال Visitors ( V ) از شبکه ی ABC از سال 2009 تا 1011 بازی کرد. در می 2011 مورنا به بازیگران سریال درام Homeland از شبکه ی Showtime ملحق شد
      مورنا با کارگردان Austin Chick در سال 2011 ازدواج کرد و در 14 می 2013 مورنا تایید کرد که باردار است.


      Filmography


      Year Title Role Notes
      2001 Perfume Monica
      2001 Way Off Broadway Rebecca
      2002 Roger Dodger Girl in Bar
      2005 Serenity Inara Serra
      2008 Death in Love Beautiful Woman Minor role
      2008 Stargate: The Ark of Truth Adria Direct to DVD
      2009 Stolen Rose Montgomery
      2013 Old Days Lori Post-Production
      Year Title Role Notes
      2002–2003 Firefly Inara Serra Main role (14 episodes)
      2003–2004 Still Life Maggie Jones Main role (6 episodes)
      2005–2006 Justice League Black Canary (voice) Episodes: "The Cat and the Canary", "Double Date", "Grudge Match"
      2006 The O.C. Maya Griffin Episodes: "The Cliffhanger", "The Heavy Lifting", "The Road Warrior"
      2006 Kitchen Confidential Gia Episode: "An Affair to Remember"
      2006 How I Met Your Mother Chloe Episode: "Swarley"
      2006 Justice Lisa Cruz Episode: "Christmas Party"
      2006–2007 Stargate SG-1 Adria Recurring role (6 episodes)
      2007 Las Vegas Sara Samari Episode: "The Burning Bedouin"
      2007 Sands of Oblivion Alice TV movie
      2007 Heartland Nurse Jessica Kivala Main role (9 episodes)
      2008 Dirt Claire Leland Episode: "And the Winner Is"
      2008 Numb3rs Lynn Potter Episode: "Blowback"
      2009 Medium Brooke Hoyt Episode: "All in the Family"
      2010 The Deep End Beth Bancroft Episode: "Unaired Pilot"
      2009–2011 V Anna Main role (23 episodes)
      2011 The Mentalist Erica Flynn Episode: "Every Rose Has Its Thorn"
      2011 Look Again Allison TV movie
      2011 Batman: The Brave and the Bold Cheetah (voice) Episode: "Triumvirate of Terror"
      2011–present Homeland Jessica Brody Main role (24 episodes)
      2012 The Mentalist Erica Flynn Episode: "War of the Roses"
      2012–2013 The Good Wife Isobel Swift Episodes: "Long Way Home" and "The Wheels of Justice" (#419)
      Awards and nominations

      Year Award Category Production Result
      2001 Wine County Film Festival Best Actress Way Off Broadway Won
      2010 Saturn Award Best Supporting Actress on Television V Nominated
      2011 Saturn Award Best Supporting Actress on Television V Nominated
      2013 Screen Actors Guild Awards Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series Homeland Nominated



      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۷:۰۲ بعد از ظهر