• یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • فیلم داستان واقعی دو مرد جوان به نام های دیوید و افریم است که برنده ی یک قرارداد 300 میلیون دلاری می شوند تا مهمات جنگی آمریکا را در افغانستان تامین کنند و...

  • مکس یک سگ خانگی است که به تازگی مجبور شده سگی دیگر به نام دوک را در کنار خود تحمل کند. اما جدال این دو و اشتباهاتشان باعث می شود به دام ماموران کنترل حیوانات بیافتند و...

  • "دوری" به یاد دارد که در گذشته یِ دور خانواده ای داشته و از همین رو جستجو را برای پیدا کردن خانواده خود آغاز می کند. "نمو" و "مارلین" هم از آنجا که حافظه کوتاه مدت دوری مشکل دارد، او را همراهی می کنند تا گم نشود. این جستجو آنها را به یک موسسه زیر دریایی می کشاند و...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      29
      نوشته ها
      201
      نام واقعی
      حسام
      محل زندگی
      Karaj
      فیلم مورد علاقه
      forrest Gump
      سریال مورد علاقه
      Friends - Arrow
      پسندیده : 3
      مورد پسند : 154 بار در 99 پست

      بیوگرافی Elizabeth McGovern بازیگر نقش Cora Crawley در سریال Downton Abbey





      نام: Elizabeth McGovern

      تاریخ تولد: July 18, 1961

      محل تولد: Evanston, Illinois, USA

      قد: 1.75



      Elizabeth McGovern بازیگر و موسیقی دان آمریکایی است. نام مادرش Katharine Wolcott است که معلم دبیرستان می باشد. نام پدرش William Montgomery McGovern است که استاد دانشگاه می باشد. خانواده او به لس آنجلس نقل مکان کردند زیرا پدرش در آنجا یک فرصت تدریس در دانشکده حقوقی UCLA بدست آورده بود. خواهرش ، Cammie McGovern ، رمان نویس است. او شروع به بازی در نمایش نامه ها کرد هنگامی که در مدرسه Oakwood حضور داشت. Joan Scott عملکرد او را دید و به او پیشنهاد کرد که دوره بازیگری ببیند. Elizabeth ابتدا در American Conservatory Theater و سپس در The Juilliard School آموزش دید.


      هنگامی که Elizabeth در مدرسه Juilliard بود، به او پیشنهاد داده شد که در فیلم Ordinary People بازی کند. در سال 1980 او دوره بازیگری خود را کامل کرد. در سال 1981 به خاطر بازی در نقش Evelyn Nesbit در فیلم Ragtime نامزد جایزه Academy در قسمت بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد. در سال های 1999 و 2000 او در سریال The Scarlet Pimpernel بازی کرد. همچنین او در سریال کمدی Freezing نیز حضور داشته است. او همچنین خواننده و آهنگساز نیز هست. او در باند خودش به نام Sadie and the Hotheads کار می کند.


      وقتی او 23 ساله بود، با Sean Penn که در فیلم Racing with the Moon آشنا شده بود نامزد کرد. در سال 1992 با Simon Curtis ازدواج کرد که 2 دختر به نام های Matilda وGrace از او دارد.


      * نویسنده های مورد علاقه او Henry James و Edith Wharton هستند.




      Filmography


      Year Film Role Notes
      1979 California Fever Lisa Bannister TV series (1 episode: "The Girl from Somewhere")
      1980 Ordinary People Jeannine Pratt
      Last Year's Model short
      1981 Ragtime Evelyn Nesbit Nominated — Academy Award for Best Supporting Actress
      Nominated —
      Golden Globe Award for New Star of the Year in a Motion Picture
      1983 Lovesick Chloe Allen
      1984 Once Upon a Time in America Deborah Gelly
      Racing with the Moon Caddie Winger
      Faerie Tale Theatre Snow White TV series (1 episode: "Snow White and the Seven Dwarfs")
      1986 Native Son Mary Dalton
      1987 The Bedroom Window Denise
      1988 She's Having a Baby Kristy Briggs
      1989 Johnny Handsome Donna McCarty
      1990 Women and Men: Stories of Seduction Vicki TV movie
      The Handmaid's Tale Moira
      A Shock to the System Stella Anderson
      Tune in Tomorrow... Elena Quince
      1991 Ashenden Aileen Somerville TV mini-series
      1992 Tales from Hollywood Helen Schwartz TV movie
      1993 King of the Hill Lydia
      Me and Veronica Fanny
      Performance Beatrice-Joanna TV series (1 episode: "The Changeling")
      1994 The Favor Emily
      1995 Wings of Courage Noelle Guillaumet short
      Broken Trust Janice Dillon TV movie
      If Not for You Jessie Kent TV series (8 episodes)
      1996 Tracey Takes On... Judge Loring TV series (1 episode: "Vanity") - uncredited
      Tales from the Crypt Laura Kendall TV series (1 episode: "Horror in the Night")
      Broken Glass Margaret Hymen TV movie
      The Summer of Ben Tyler Celia Rayburn TV movie
      1997 The Wings of the Dove Susie "Sue" Stringham
      Clover Sara Kate TV movie
      1998 The Man with Rain in His Shoes Diane released in the US as Twice Upon a Yesterday
      The Misadventures of Margaret Till Turner
      1999 The Scarlet Pimpernel Lady Margaret Blakeney TV series (3 episodes)
      2000 Thursday the 12th Candice Hopper TV movie
      Manila Elizabeth
      The House of Mirth Mrs. Carry Fisher
      2001 The Flamingo Rising Edna Lee TV movie
      Hawk Susie Hawkins TV movie
      Table 12 Mel TV series (1 episodes: "Preserves")
      Buffalo Soldiers Mrs. Berman
      2003 The Brotherhood of Poland, New Hampshire Helen Shaw TV series (7 episodes)
      2006 The Truth Donna
      Three Moons over Milford Laura Davis TV series (8 episodes)
      2007 Daphne Ellen Doubleday TV movie
      Law and Order: Special Victim's Unit Dr. Faith Sutton TV series (1 episode: "Harm")
      A Room with a View Mrs. Honeychurch TV movie
      Freezing Elizabeth TV series (3 episodes: 2007–2008)
      2008 Inconceivable Tallulah "Tutu" Williams
      Agatha Christie: Poirot Dame Celia Westholme TV series (1 episode: Appointment with Death)
      2009 10 Minute Tales The Ex-Wife TV series short (1 episode: "The Running of the Deer")
      2010 Kick-Ass Mrs. Lizewski
      Clash of the Titans Marmara
      Downton Abbey Cora, Countess of Grantham TV series (25 episodes: 2010–present)
      Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series (2012)
      Nominated —
      Primetime Emmy Award for Outstanding Lead Actress in a Miniseries or a Movie (2011)
      Nominated —
      Golden Globe Award for Best Actress – Miniseries or Television Film (2011)
      2011 Angel's Crest Jane
      2012 Cheerful Weather for the Wedding Mrs. Thatcham








      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۳:۵۱ قبل از ظهر