• در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      29
      نوشته ها
      201
      نام واقعی
      حسام
      محل زندگی
      Karaj
      فیلم مورد علاقه
      forrest Gump
      سریال مورد علاقه
      Friends - Arrow
      پسندیده : 3
      مورد پسند : 154 بار در 99 پست

      بیوگرافی Kelly Macdonald بازیگر نقش Margaret Schroeder در سریال Boardwalk Empire





      نام: Kelly Macdonald

      تاریخ تولد: 23 February 1976,

      محل تولد: Glasgow, Scotland, UK

      قد: 1.60





      Kelly Macdonald بازیگر اسکاتلندی است. بیشترین شهرت او به خاطر بازی در فیلم هایی مثل Trainspotting ، Nanny McPhee ، Gosford Park ، Intermission ، No Country for Old Men ، Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 و Brave است. در تلوزیون او بیشتر به خاطر بازی درسریال های Boardwalk Empire ، The Girl in the Café و State of Play شناخته شده است.


      او حرفه اش را در حین اینکه یک گارسون در Glasgow بود آغاز کرد. او یک بروشور تبلیغاتی برای فیلم Trainspotting دید و تصمیم گرفت در امتحان آن شرکت کند. و توانست نقش Diane را در آن فیلم بدست بیاورد.

      او به خاطر عملکردش در سریال The Girl in the Café در سال 2006 نامزد یک جایزه Golden Globe شد. همچنین توانست یک جایزه Emmy بدست بیاورد.


      در تاریخ 27 August 2003 او با یک نوازنده به نام Dougie Payne ازدواج کرد. اولین پسر آنها (Freddie) در تاریخ 9 March 2008 به دنیا آمد. پسر دومشان (Theodore) در تاریخ 8 December 2012 به دنیا آمد.



      * او برای بازی در The Matrix ، Shakespeare in Love و Moulin Rouge! امتحان داده است.
      * هنگامی که Freddie را حامله بود، بازی در فیلم Choke را به پایان رساند.
      * به خاطر نقشش در سریال Boardwalk Empire به عنوان یکی از 8 بازیگری که تلوزیون را به هنر تبدیل کرده اند نام برده شد.



      Filmography


      Year Title Role Notes
      1996 Trainspotting Diane Coulston Nominated – BAFTA Scotland Award for Best Actress – Film
      1996 Stella Does Tricks Stella
      1996 Flowers of the Forest Amy Ogilvie BBCTV-Movie
      1997 Dead Eye Dick Wendy Short film
      1998 Cousin Bette Hortense Hulot
      1998 Elizabeth Lettice Knollys
      1999 Splendor Mike
      1999 Entropy Pia
      1999 The Loss of Sexual Innocence Susan
      1999 My Life So Far Elspeth Pettigrew
      1999 Tube Tales Emma Segment: Mr Cool
      2000 Two Family House Mary O'Neary Nominated – Independent Spirit Award for Best Female Lead
      2000 House! Linda
      2000 Some Voices Laura
      2001 Strictly Sinatra Irene
      2001 Gosford Park Mary Maceachran Broadcast Film Critics Association Award for Best Cast
      Florida Film Critics Circle Award for Best Cast
      Online Film Critics Society Award for Best Cast
      Satellite Award for Best Cast – Motion Picture
      Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture
      Nominated –
      Empire Award for Best British Actress
      Nominated –
      Phoenix Film Critics Society Award for Best Cast
      2003 Intermission Deirdre
      2003 Brush with Fate Aletta Pieters CBS (Television movie)
      2003 State of Play Della Smith
      2004 Finding Neverland Peter Pan
      2005 The Hitchhiker's Guide to the Galaxy Reporter
      2005 All the Invisible Children Jonathan's wife Segment: Jonathan
      2005 Nanny McPhee Evangeline
      2005 Lassie Jeanie
      2005 Alias Kiera MacLaine/Meghan Keene Episode: Ice
      2005 The Girl in the Café Gina BBCTV-Movie
      Primetime Emmy Award for Outstanding Supporting Actress in a Miniseries or a Movie
      Nominated –
      Golden Globe Award for Best Actress – Miniseries or Television Film
      2006 A Cock and Bull Story Jenny
      2007 No Country for Old Men Carla Jean Moss London Film Critics Circle Award for Best British Supporting Actress
      Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture
      Nominated –
      BAFTA Award for Best Actress in a Supporting Role
      Nominated –
      Online Film Critics Society Award for Best Supporting Actress
      2008 The Merry Gentleman Kate Frazier
      2008 Choke Paige Marshall Sundance Film Festival – Special Jury Prize – Dramatic
      2009 In the Electric Mist Kelly Drummond
      2009 Skellig Louise
      2010–present Boardwalk Empire Margaret Schroeder Series Regular
      Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series (2011, 2012)
      Nominated –
      Golden Globe Award for Best Supporting Actress – Series, Miniseries or Television Film (2010, 2011)
      Nominated –
      Primetime Emmy Award for Outstanding Supporting Actress – Drama Series (2011)
      Pending -
      Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series
      2011 The Decoy Bride Katie Nic Aodh[24]
      2011 Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2 Helena Ravenclaw
      2012 Brave Princess Merida(voice) Animation debut
      Nominated -
      Annie Awards Outstanding Voice Acting Performance in a Feature Production
      2012 Anna Karenina Dolly




      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۳:۰۹ قبل از ظهر