• ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Penn Badgley بازیگر نقش Dan Humphrey در سریال Gossip Girl

      پن بدجلی متولد 1 نوامبر 1986 در Baltimore, Maryland که دوران کودکی اش را در Richmond, Virginia. و Seattle Washington گذراند. در Seattle او در یک تئاتر کودکان شرکت داشت و در یک رادیوی مربوط به کودکان هم نقش صدایی (!) داشته
      به خاطر همه ی این تجربه ها بود که پن علاقه ی شدیدش به بازیگری رو کشف کرد. این علاقه باعث شد که او در یک تابستان به هالیوود راه پیدا کند و برای اولین بار در سریال Will & Grace در نقش بازیگر مهمان بازی کرد.



      او در سال 1999 برای ویدیوگیم Mario Golf 64 نقش صدا داشته.
      بعد از اینکه او به همراه مادرش دوباره به لس آنجلس بازگشتند او در سریال های "The Young and the Restless" (1973), "The Brothers Garcia" (2000), و "Daddio" (2000). بازی کرد.
      او در سال 2004 در فیلم John Tucker Must Die نقش بازی کرده که اولین نقش بزرگش بوده.
      او در سال 2000 برای اولین بار با بازی در نقش Phillip Chancellor IV در The Young and the Restlessمورد توجه قرار گرفت و برای همین نقشش جایزه ی Young Artist Award برای بهترین عملکرد در سریال نامزد شد.
      در سال 2007 او به عنوان نقش Daniel "Dan" Humphrey در سریال Gossip Girl از شبکه ی CW انتخاب شد

      در سال 2009 او در فیلم The Stepfather نقش مهمی را بازی کرد.
      در سال 2011 او توسط مجله ی People به عنوان یکی از 25 زیباترین و جذاب ترین افراد انتخاب شد.

      پن در نیویورک زندگی میکند. در 14 سالگی او آزمون مهارت دبیرستان کالیفرنیا را داد و به کالچ سانتا مونیکا رفت. او همچنین استعداد موسیقی نیز دارد و از خوانندگی و نویسندگی و گیتار زدن لذت میبرد. او اوقات فراغتش را با اسکیت بوردینگ ، اسکی روی آب و اسکی و اسکی پر میکند.


      Filmography


      Year Film Role Notes
      2001 The Fluffer Young Sean
      2004 Debating Robert Lee Debator
      2006 John Tucker Must Die Scott Tucker Supporting role
      2007 Drive-Thru Van
      2008 Forever Strong Lars
      2009 The Juggler The Stud Short film
      The Stepfather Michael Harding Main role
      2010 Easy A Todd Supporting role
      2011 Margin Call Seth Bregman Robert Altman Award (for the Director and the Acting Ensemble)
      Nominated – Gotham Award for Best Ensemble Performance
      Nominated – San Diego Film Critics Society Award for Best Performance by an Ensemble
      Nominated – Washington DC Area Film Critics Association Award for Best Acting Ensemble
      2013 Greetings from Tim Buckley Jeff Buckley Main role
      Post-Production
      2014 Parts Per Billion Erik Post-production
      Year Film Role Notes
      1999 Will & Grace Todd Episode 2.09: "I Never Promised You an Olive Garden"
      2000 Daddio Todd Episode 2.01: "The Last Temptation of Chris"
      Episode 2.09: "A Confederacy of Daddies"
      Bull Zack Episode 1.17: "Love's Labor Lost"
      The Young and the Restless Phillip Chancellor IV #8 6 episodes
      Role held: May 12, 2000 – February 1, 2001
      Nominated - 2001 Young Artist Award for Best Performance in a Daytime TV Series
      2000-2002 The Brothers García Eddie Bauer Episode 1.06: "A Hunting We Will Go"
      Episode 3.01: "School Daze"
      2002 The Nightmare Room Mike Episode 1.11: "My Name is Evil"
      What I Like About You Jake Wood Episode 1.08: "Copy That"
      2002–2003 Do Over Joel Larsen Lead Role
      2003 The Twilight Zone Jace Malone Episode 1.42: "Homecoming"
      2004–2005 The Mountain Sam Tunney Main Cast
      2006 The Bedford Diaries Owen Gregory Lead Role
      2007–2012 Gossip Girl Daniel "Dan" Humphrey Lead Role
      Nominated – Teen Choice Award for Choice TV Actor: Drama (2008, 2009, 2010, 2011)
      Year Film Role Notes
      1999 Mario Golf 64 Kid Voice only
      2000 Mario Tennis 64 Alex Voice only
      Accolades

      Year Award Category Nominated work Result
      2001 Young Artist Award Best Performance in a Daytime TV Series - Young Actor[25] The Young and the Restless Nominated
      2008 Teen Choice Award Choice TV Actor: Drama[26] Gossip Girl Nominated
      2009 Choice TV Actor: Drama[27] Nominated
      2010 Choice TV Actor: Drama[28] Nominated
      Choice Movie Actor: Horror/Thriller[28] The Stepfather Nominated
      2011 Choice Movie Actor: Romantic Comedy[29] Easy A Nominated
      Choice TV Actor: Drama[29] Gossip Girl Nominated
      2012 Choice TV Actor: Drama[30] Nominated


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۵:۱۴ بعد از ظهر

    2. #2

      تاریخ عضویت
      خرداد ۱۳۹۲
      شماره عضویت
      2639
      نوشته ها
      6
      پسندیده : 0
      مورد پسند : 7 بار در 4 پست
      چه ترجمه ی روانی داری ))))))