• داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Leighton Meester بازیگر نقش Blair Waldorf در سریال Gossip Girl

      لیتون ماریسا میستر متولد 9 آوریل 1986 بازیگر و خواننده ی آمریکایی است که اول به خاطر بازی در نقش Blair Waldorf در سریال Gossip Girl مشهور شد. او در فیلم درامای Country Strong در سال 2010 و در فیلم هیجانی The Roommate و فیلم رمانتیک و کمدی Monte Carlo در سال 2011 بازی کرده است.

      لیتون در Worth, Texas متولد شده و بیشتر عمرش را در نیویورک و لس آنجلس گذرانده .
      مادر لیتون به خاطر مشارکتش در یک حلقه ی مواد مخدر زندانی بود و لیتون را در یک بیمارستان نیمه راه به دنیا آورد و سه ماه از او پرستاری کرد و دوباره به زندان بازگشت و در این مدت مادربزرگ لیتون از او مراقبت میکرد.
      لیتون گفته که والدینش با وجود گذشته ی جناییشان به او را خیلی عادی تربیت کردند و آن ها انسان های خوبی هستند که خانواده ی میستر را روشنفکر تر کردند و باعث شدند یاد بگیرد که نمیتوان در مورد هر کس ( به ویژه پدر و مادر) به خاطر گذشته شان فضاوت کرد.
      لیتون در Marco Island, Florida بزرگ شد و در همانجا در یک تئاتر محلی شرکت کرد. وقتی 11 ساله بود به همراه مادرش به نیویورک نقل مکان کردند و کار مدلینگ را آغاز کرد.
      لیتون کار بازیگری را با بازی در نقش دوست یک مقتول در یک قسمت از سریال Law & Order در 14 سالگی آغاز کرد. لیتون به لس آنجلس رفت و در دبیرستان هالیوود حضور پیدا کرد. و سپس به یک مدرسه ی کوچک شخصی منتقل شد و یک سال بعد فارغ التحصیل شد.

      بعد از بازی در سریال Law & Order لیتون به عنوان بازیگر مهمان در دو سریال دیگر بازی کرد و سپس در فیلم Hangman's Curse که برپایه ی کتاب پرفروش Frank Peretti ساخته شده بود نقش بزرگی را ایفا کرد. او در سریال 8 قسمته ی Tarzan بازی کرد و بعد از آن شروع به بازی در نقش های مهمان در سریال هایی از جمله Crossing Jordan, 8 Simple Rules, 7th Heaven, Veronica Mars, 24, و Entourage کرد.
      لیتون در سال 2005 در سریال Surface نقش Savannah Bennet و در دو فیلم Flourish و Inside در سال 2006 بازی کرد. او در سریال های Numb3rs ، House M.D. ، CSI: Miami و Sharkو در فیلم Drive-Thru بازی کرده است.

      در سال 2007 لیتون به عنوان نقش Blair Waldorf در سریال Gossip Girl از شبکه ی CW انتخاب شد که باعث شهرتش شد.

      لیتون در سریال تلویزیونی The Haunting of Sorority Row و همچنین فیلم ترسناک Killer Movie در سال 2008 ظاهر شد.
      او در کمدی های Date Night و ، The Oranges ، Going The Distance، I Hate You, Dad تقش هایی داشته است
      لیتون سابقه ی خوانندگی هم دارد. اولین سینگل رسمی اش Somebody To Love به همراهی Robin Thicke در اکتبر 2009 پخش شد و دومین سینگلش Your Love's a Drug هم در مارچ 2010. او در آهنگ Good Girls Go Bad از Cobra Starship با او همراهی کرد که این آهنگ هفتمین آهنگ در 10 آهنگ برتر بیلبورد شناخته شد.



      Filmography

      Year Title Role Notes
      1999 Law & Order Alyssa Turner Episode: "Disciple"
      2001 Boston Public Sarah Breen Episode: "Chapter Twenty-Eight"
      2002 Once and Again Amanda Episode: "Gardenia"
      2002 Family Affair Irene Episode: "No Small Parts"
      2003 The Big Wide World of Carl Laemke Tanni Unsold Fox pilot
      2003 Tarzan Nicki Porter Main cast
      2004 Hollywood Division Michelle Nichols Unsold Fox pilot
      2004 Crossing Jordan Marie Strand Episode: "Missing Pieces"
      2004 7th Heaven Kendall 2 episodes
      2004 North Shore Veronica Farrell Episode: "Pilot"
      2004; 2008 Entourage Justine Chapin 3 episodes
      2005 24 Debbie Pendleton 4 episodes
      2005 Veronica Mars Carrie Bishop 2 episodes
      2005 8 Simple Rules Nikki Episode: "The After Party"
      2005–2006 Surface Savannah Barnett Main cast
      2006 Monster Allergy Poppy (voice) Episode #1.1
      2006 Secrets of a Small Town Kayla Rhodes Episode: "Pilot"
      2006 Numb3rs Karen Camden Episode: "Dark Matter"
      2006 House Ali 2 episodes
      2007 CSI: Miami Heather Crowley Episode: "Broken Home"
      2007 Shark Megan 3 episodes
      2007–2012 Gossip Girl Blair Waldorf Main cast
      Year Title Role Notes
      2003 The Jackalope Lorraine Short film
      2003 Hangman's Curse Elisha Springfield
      2006 Flourish Lucy Covner
      2006 Inside Josie
      2007 Drive-Thru Mackenzie Carpenter
      2007 Remember the Daze Tori
      2007 The Haunting of Sorority Row Samantha Willows Television film
      2008 Killer Movie Jaynie Hansen
      2010 Date Night Katy
      2010 Going the Distance Amy
      2010 Country Strong Chiles Stanton
      2011 The Roommate Rebecca Evans
      2011 Monte Carlo Mary Margaret "Meg" Kelly
      2011 The Oranges Nina Ostroff
      2012 That's My Boy Jamie
      2013 God Only Knows Ali Matazano Post-production
      2013 Any Tom, Dick, or Harry Barbara Post-production
      2014 Life Partners Sasha Filming
      Singles

      Year Single Chart positions Album
      US
      [80]
      US
      Heat

      [80]
      2009 "Somebody to Love" (featuring Robin Thicke) 111 13
      2010 "Your Love's a Drug" 119
      Featured singles

      Year Single Artist Peak chart positions Album
      US AUS AUT BEL CAN FIN NL NZ UK
      2009 "Good Girls Go Bad" Cobra Starship 7[81] 5[82] 37[83] 4[84] 7[85] 13[86] 61[87] 2[88] 17[89] Hot Mess
      2010 "She Said" Stephen Jerzak Miles and Miles
      Awards and nominations

      Year Award Category Nominated work Result
      2008 Teen Choice Awards Choice TV Actress Drama[90] Gossip Girl Nominated
      2008 Teen Choice Awards Choice TV Breakout Star Female[90] Gossip Girl Nominated
      2009 Teen Choice Awards Choice TV Actress Drama[91] Gossip Girl Won
      2009 MTV Video Music Awards Best Pop Video "Good Girls Go Bad" (with Cobra Starship) Nominated
      2010 Teen Choice Awards Choice TV Actress Drama[92] Gossip Girl Won
      2010 Hollywood Awards[citation needed] Spotlight Award Country Strong Won
      2011 MTV Movie Awards Best Villain[93] The Roommate Nominated
      2011 Teen Choice Awards Choice Movie Actress Drama[94] Country Strong Nominated
      2011 Teen Choice Awards Choice Movie Villain[94] The Roommate Nominated
      2012 Teen Choice Awards Choice TV Actress: Drama[95] Gossip Girl Nominated
      2012 Teen Choice Awards Choice Summer Movie Star Female[96] That's My Boy Nominated
      2013 Golden Raspberry Awards Golden Raspberry Award for Worst Screen Couple[34] That's My Boy Nominated
      2013 Golden Raspberry Awards Golden Raspberry Award for Worst Screen Ensemble[34] That's My Boy Nominated


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۱۶ بعد از ظهر