• "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • فیلم بر اساس داستان واقعیِ یک مخالف جنگ و پزشک ارتش آمریکا به نام دزموند داس (اندرو گارفیلد) است که حاضر نمی شود سلاحی حمل کند، اما طی نبرد اوکیناوا در جنگ جهانی دوم با وجود شلیک های بی وقفه ی دشمن، یک تنه جان بیش از ۷۵ نفر از هم رزمانش را نجات می دهد...

  • کانر (لویس مک دوگان) پسربچه ای است که مشکلات زیادی را تحمل می کند. مادر او (فلیسیتی جونز) در حال دست و پنجه نرم کردن با سرطان است و در مدرسه نیز قلدرها دست از سرش بر نمی دارند. با اینحال یک شب هیولای درختی غول پیکری نزد او می آید و معامله ای را با کانر انجام می دهد که...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      29
      نوشته ها
      201
      نام واقعی
      حسام
      محل زندگی
      Karaj
      فیلم مورد علاقه
      forrest Gump
      سریال مورد علاقه
      Friends - Arrow
      پسندیده : 3
      مورد پسند : 154 بار در 99 پست

      بیوگرافی Chris Bauer بازیگر نقش Andy Bellefleur در سریال True Blood





      نام: Chris Bauer

      تاریخ تولد: October 28, 1966

      محل تولد: Los Angeles, California, USA

      قد: 1.87



      Mark Christopher Bauer بازیگر آمریکایی است. Bauer در شهر لس آنجلس به دنیا آمد. او دوران دبیرستان را در مدرسه Miramonte در شهر Orinda گذراند. او در سال آخر تحصیلش در Miramonte Championship football team بازی کرد. بعد ها او در دانشگاه سان دیگو حضور یافت و از مدرسه Yale (Yale School of Drama ) فارغ التحصیل شد.


      Bauer در سریال های تلوزیونی متعددی هنرنمایی کرده است. از جمله این سریال ها می توان به سریال درام The Wire ( در نقش Frank Sobotka ) اشاره کرد. او همچنین در فیلم ورزشی 61* ساخته Billy Crystal هنر نمایی کرده است ( در نقش Bob Cerv).


      از نقش های او در شبکه های تلوزیونی می توان به نقشش به عنوان Fred Yokas در سریال تلوزیونی Third Watch اشاره کرد. او همچنین در سریال هایی نظیر Smith ، Third Watch ، Criminal Minds ، Numb3rs ، The Lost Room ، Fringe و ... بازی کرده است.


      Chris Bauer در سریال True Blood در نقش کاراگاه Andy Bellefleur هنرنمایی کرده است. او همچنین در نقش Dennis Halsey در یک قسمت سریال Unforgettable بازی کرده است. او همچنین در فصل هشتم سریال The Office به عنوان Harry Jannerone بازی کرده است.


      او در فیلم های مختلفی نیز هنر نمایی کرده است. در سال 1997 در فیلم The Devil's Advocate در نقش Lloyd Gettys ، در سال 1999 در فیلم 8mm در نقش George Higgins / Machine ، در سال 2005 در فیلم The Notorious Bettie Page در نقش Irving Klaw ، در سال 2007 در فیلم Neal Cassady در نقش Ken Kesey از جمله فیلم ها و نقش های مشهور او هستند. او همچنین در فیلم های Broken Flowers و Face/Off نقش های کمرنگی داشته است.





      filmography

      1. Conspirator, The (2010)
      2. Bernard and Doris (2008)
      3. Notorious Bettie Page, The (2006)
      4. Colin Fitz Lives! (2006)
      5. Flags of Our Fathers (2006)
      6. Broken Flowers (2005) as Cast.
      7. Our Fathers (2005)
      8. Bug (2004)
      9. Keane (2004)
      10. Taking Back Our Town (2001) as James Melancon.
      11. 61* (2001) as Bob Cerv.
      12. Photographer, The (2000) as Paul.
      13. Hunley, The (1999) as Simkins.
      14. Flawless (1999) as Jacko.
      15. 8mm (1999) as Machine.
      16. Cradle Will Rock (1999) as Carpenter (Workers Progress Administration).
      17. Cool Dry Place, A (1999)
      18. Sweet and Lowdown (1999) as Ace (Pool Player).
      19. One Night Stand (1997) as Bartender.
      20. Devil's Advocate, The (1997) as Gettys.
      21. Myth of Fingerprints, The (1997) as Jerry.
      22. Snow White: A Tale of Terror (1997) as Konrad.
      23. Fools Rush In (1997) as Phil.
      24. Face/Off (1997) as Dubov.





      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.

      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۱:۵۶ بعد از ظهر