• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      29
      نوشته ها
      201
      نام واقعی
      حسام
      محل زندگی
      Karaj
      فیلم مورد علاقه
      forrest Gump
      سریال مورد علاقه
      Friends - Arrow
      پسندیده : 3
      مورد پسند : 154 بار در 99 پست

      بیوگرافی Chris Bauer بازیگر نقش Andy Bellefleur در سریال True Blood





      نام: Chris Bauer

      تاریخ تولد: October 28, 1966

      محل تولد: Los Angeles, California, USA

      قد: 1.87



      Mark Christopher Bauer بازیگر آمریکایی است. Bauer در شهر لس آنجلس به دنیا آمد. او دوران دبیرستان را در مدرسه Miramonte در شهر Orinda گذراند. او در سال آخر تحصیلش در Miramonte Championship football team بازی کرد. بعد ها او در دانشگاه سان دیگو حضور یافت و از مدرسه Yale (Yale School of Drama ) فارغ التحصیل شد.


      Bauer در سریال های تلوزیونی متعددی هنرنمایی کرده است. از جمله این سریال ها می توان به سریال درام The Wire ( در نقش Frank Sobotka ) اشاره کرد. او همچنین در فیلم ورزشی 61* ساخته Billy Crystal هنر نمایی کرده است ( در نقش Bob Cerv).


      از نقش های او در شبکه های تلوزیونی می توان به نقشش به عنوان Fred Yokas در سریال تلوزیونی Third Watch اشاره کرد. او همچنین در سریال هایی نظیر Smith ، Third Watch ، Criminal Minds ، Numb3rs ، The Lost Room ، Fringe و ... بازی کرده است.


      Chris Bauer در سریال True Blood در نقش کاراگاه Andy Bellefleur هنرنمایی کرده است. او همچنین در نقش Dennis Halsey در یک قسمت سریال Unforgettable بازی کرده است. او همچنین در فصل هشتم سریال The Office به عنوان Harry Jannerone بازی کرده است.


      او در فیلم های مختلفی نیز هنر نمایی کرده است. در سال 1997 در فیلم The Devil's Advocate در نقش Lloyd Gettys ، در سال 1999 در فیلم 8mm در نقش George Higgins / Machine ، در سال 2005 در فیلم The Notorious Bettie Page در نقش Irving Klaw ، در سال 2007 در فیلم Neal Cassady در نقش Ken Kesey از جمله فیلم ها و نقش های مشهور او هستند. او همچنین در فیلم های Broken Flowers و Face/Off نقش های کمرنگی داشته است.





      filmography

      1. Conspirator, The (2010)
      2. Bernard and Doris (2008)
      3. Notorious Bettie Page, The (2006)
      4. Colin Fitz Lives! (2006)
      5. Flags of Our Fathers (2006)
      6. Broken Flowers (2005) as Cast.
      7. Our Fathers (2005)
      8. Bug (2004)
      9. Keane (2004)
      10. Taking Back Our Town (2001) as James Melancon.
      11. 61* (2001) as Bob Cerv.
      12. Photographer, The (2000) as Paul.
      13. Hunley, The (1999) as Simkins.
      14. Flawless (1999) as Jacko.
      15. 8mm (1999) as Machine.
      16. Cradle Will Rock (1999) as Carpenter (Workers Progress Administration).
      17. Cool Dry Place, A (1999)
      18. Sweet and Lowdown (1999) as Ace (Pool Player).
      19. One Night Stand (1997) as Bartender.
      20. Devil's Advocate, The (1997) as Gettys.
      21. Myth of Fingerprints, The (1997) as Jerry.
      22. Snow White: A Tale of Terror (1997) as Konrad.
      23. Fools Rush In (1997) as Phil.
      24. Face/Off (1997) as Dubov.





      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.

      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۱:۵۶ بعد از ظهر