• داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      29
      نوشته ها
      201
      نام واقعی
      حسام
      محل زندگی
      Karaj
      فیلم مورد علاقه
      forrest Gump
      سریال مورد علاقه
      Friends - Arrow
      پسندیده : 3
      مورد پسند : 154 بار در 99 پست

      بیوگرافی Chris Bauer بازیگر نقش Andy Bellefleur در سریال True Blood





      نام: Chris Bauer

      تاریخ تولد: October 28, 1966

      محل تولد: Los Angeles, California, USA

      قد: 1.87



      Mark Christopher Bauer بازیگر آمریکایی است. Bauer در شهر لس آنجلس به دنیا آمد. او دوران دبیرستان را در مدرسه Miramonte در شهر Orinda گذراند. او در سال آخر تحصیلش در Miramonte Championship football team بازی کرد. بعد ها او در دانشگاه سان دیگو حضور یافت و از مدرسه Yale (Yale School of Drama ) فارغ التحصیل شد.


      Bauer در سریال های تلوزیونی متعددی هنرنمایی کرده است. از جمله این سریال ها می توان به سریال درام The Wire ( در نقش Frank Sobotka ) اشاره کرد. او همچنین در فیلم ورزشی 61* ساخته Billy Crystal هنر نمایی کرده است ( در نقش Bob Cerv).


      از نقش های او در شبکه های تلوزیونی می توان به نقشش به عنوان Fred Yokas در سریال تلوزیونی Third Watch اشاره کرد. او همچنین در سریال هایی نظیر Smith ، Third Watch ، Criminal Minds ، Numb3rs ، The Lost Room ، Fringe و ... بازی کرده است.


      Chris Bauer در سریال True Blood در نقش کاراگاه Andy Bellefleur هنرنمایی کرده است. او همچنین در نقش Dennis Halsey در یک قسمت سریال Unforgettable بازی کرده است. او همچنین در فصل هشتم سریال The Office به عنوان Harry Jannerone بازی کرده است.


      او در فیلم های مختلفی نیز هنر نمایی کرده است. در سال 1997 در فیلم The Devil's Advocate در نقش Lloyd Gettys ، در سال 1999 در فیلم 8mm در نقش George Higgins / Machine ، در سال 2005 در فیلم The Notorious Bettie Page در نقش Irving Klaw ، در سال 2007 در فیلم Neal Cassady در نقش Ken Kesey از جمله فیلم ها و نقش های مشهور او هستند. او همچنین در فیلم های Broken Flowers و Face/Off نقش های کمرنگی داشته است.





      filmography

      1. Conspirator, The (2010)
      2. Bernard and Doris (2008)
      3. Notorious Bettie Page, The (2006)
      4. Colin Fitz Lives! (2006)
      5. Flags of Our Fathers (2006)
      6. Broken Flowers (2005) as Cast.
      7. Our Fathers (2005)
      8. Bug (2004)
      9. Keane (2004)
      10. Taking Back Our Town (2001) as James Melancon.
      11. 61* (2001) as Bob Cerv.
      12. Photographer, The (2000) as Paul.
      13. Hunley, The (1999) as Simkins.
      14. Flawless (1999) as Jacko.
      15. 8mm (1999) as Machine.
      16. Cradle Will Rock (1999) as Carpenter (Workers Progress Administration).
      17. Cool Dry Place, A (1999)
      18. Sweet and Lowdown (1999) as Ace (Pool Player).
      19. One Night Stand (1997) as Bartender.
      20. Devil's Advocate, The (1997) as Gettys.
      21. Myth of Fingerprints, The (1997) as Jerry.
      22. Snow White: A Tale of Terror (1997) as Konrad.
      23. Fools Rush In (1997) as Phil.
      24. Face/Off (1997) as Dubov.





      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.

      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۱۲:۵۶ بعد از ظهر