• در این قسمت جک ریچر (تام کروز) متوجه می شود که دوست قدیمی اش سوزان (کوبی اسمالدرز) متهم به جاسوسی شده و در واقع برای او پاپوشی دوخته شده است. از این رو برای پی بردن حقیقت، پس از یافتن سوزان با او همراه شده و متوجه می شود که هم او و هم سوزان در یک توطئه پیچیده گرفتار شده اند که ...

  • در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      29
      نوشته ها
      201
      نام واقعی
      حسام
      محل زندگی
      Karaj
      فیلم مورد علاقه
      forrest Gump
      سریال مورد علاقه
      Friends - Arrow
      پسندیده : 3
      مورد پسند : 154 بار در 99 پست

      بیوگرافی Rutina Wesley بازیگر نقش Tara Thornton در سریال True Blood





      نام: Rutina Wesley

      تاریخ تولد: February 1, 1979

      محل تولد: Las Vegas, Nevada, United States



      Rutina Wesley بازیگر آمریکایی است. پدرش رقاص است و مادرش هم در زمینه رقص فعالیت می کرد. Rutina رقص را

      در Simba Studios و West Las Vegas Arts Center آموزش دید. بعد از گرفتن لیسانسش در زمینه تئاتر، مادر بزرگش به

      پیشنهاد کرد که یک دوره پرستاری بگذراند ولی او قبول نکرد. او به مدرسه Juilliard ملحق شد و مدرکش را در may 2005 از

      آنجا دریافت کرد. او یک تابستان را در آکادمی سلطنتی هنر های دراماتیک (Royal Academy of Dramatic Art ) گذراند،

      جایی که باعث شد او و همبازی آینده اش، Nelsan Ellis ، دوستان نزدیکی شوند.



      در سال 2006 Rutina در نمایش نامه ی The Vertical Hour نقش برجسته ای داشت. در سال 2005 یک نقش جزئی در فیلم

      Hitch داشت.



      بیشترین شهرت او به خاطر بازیش در نقش Tara Thornton در سریال True Blood است.



      او برای بازی در نقش Tara امتحان داد و Alan Ball او را انتخاب کرد چون او اولین کسی بود که ناحیه ی آسیب پذیر شخصیت

      Tara را به خوبی نشان می داد.


      * در سال 2009 نامزد جایزه Scream مربوط به بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد.

      * دیپلم دبیرستانش را از Las Vegas Academy of International Studies گرفت.

      * او با همکلاسی اش، Jacob Fishel ، که یک بازیگر است ازدواج کرده است.


      Filmography


      Year Film Role Notes
      2007 How She Move Raya Green Film debut
      2008 Numb3rs Sarah Episode: "Magic Show"
      2008–present True Blood Tara Thornton 60 episodes, Regular
      2009-2012 The Cleveland Show Yvette / Tori (voice) 2 episodes
      2010-2011 Generator Rex Agent Kenwyn Jones (voice) 2 episodes
      Awards/Nominations


      Year Award Category Work Result
      2009 Scream Awards Best Supporting Actress True Blood Nominated
      2010 Screen Actors Guild Awards Outstanding Ensemble in a Drama Series True Blood Nominated






      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۱:۵۶ بعد از ظهر