• داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      29
      نوشته ها
      201
      نام واقعی
      حسام
      محل زندگی
      Karaj
      فیلم مورد علاقه
      forrest Gump
      سریال مورد علاقه
      Friends - Arrow
      پسندیده : 3
      مورد پسند : 154 بار در 99 پست

      بیوگرافی Rutina Wesley بازیگر نقش Tara Thornton در سریال True Blood





      نام: Rutina Wesley

      تاریخ تولد: February 1, 1979

      محل تولد: Las Vegas, Nevada, United States



      Rutina Wesley بازیگر آمریکایی است. پدرش رقاص است و مادرش هم در زمینه رقص فعالیت می کرد. Rutina رقص را

      در Simba Studios و West Las Vegas Arts Center آموزش دید. بعد از گرفتن لیسانسش در زمینه تئاتر، مادر بزرگش به

      پیشنهاد کرد که یک دوره پرستاری بگذراند ولی او قبول نکرد. او به مدرسه Juilliard ملحق شد و مدرکش را در may 2005 از

      آنجا دریافت کرد. او یک تابستان را در آکادمی سلطنتی هنر های دراماتیک (Royal Academy of Dramatic Art ) گذراند،

      جایی که باعث شد او و همبازی آینده اش، Nelsan Ellis ، دوستان نزدیکی شوند.



      در سال 2006 Rutina در نمایش نامه ی The Vertical Hour نقش برجسته ای داشت. در سال 2005 یک نقش جزئی در فیلم

      Hitch داشت.



      بیشترین شهرت او به خاطر بازیش در نقش Tara Thornton در سریال True Blood است.



      او برای بازی در نقش Tara امتحان داد و Alan Ball او را انتخاب کرد چون او اولین کسی بود که ناحیه ی آسیب پذیر شخصیت

      Tara را به خوبی نشان می داد.


      * در سال 2009 نامزد جایزه Scream مربوط به بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد.

      * دیپلم دبیرستانش را از Las Vegas Academy of International Studies گرفت.

      * او با همکلاسی اش، Jacob Fishel ، که یک بازیگر است ازدواج کرده است.


      Filmography


      Year Film Role Notes
      2007 How She Move Raya Green Film debut
      2008 Numb3rs Sarah Episode: "Magic Show"
      2008–present True Blood Tara Thornton 60 episodes, Regular
      2009-2012 The Cleveland Show Yvette / Tori (voice) 2 episodes
      2010-2011 Generator Rex Agent Kenwyn Jones (voice) 2 episodes
      Awards/Nominations


      Year Award Category Work Result
      2009 Scream Awards Best Supporting Actress True Blood Nominated
      2010 Screen Actors Guild Awards Outstanding Ensemble in a Drama Series True Blood Nominated






      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۱:۵۶ بعد از ظهر