• داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      29
      نوشته ها
      201
      نام واقعی
      حسام
      محل زندگی
      Karaj
      فیلم مورد علاقه
      forrest Gump
      سریال مورد علاقه
      Friends - Arrow
      پسندیده : 3
      مورد پسند : 154 بار در 99 پست

      بیوگرافی Rutina Wesley بازیگر نقش Tara Thornton در سریال True Blood





      نام: Rutina Wesley

      تاریخ تولد: February 1, 1979

      محل تولد: Las Vegas, Nevada, United States



      Rutina Wesley بازیگر آمریکایی است. پدرش رقاص است و مادرش هم در زمینه رقص فعالیت می کرد. Rutina رقص را

      در Simba Studios و West Las Vegas Arts Center آموزش دید. بعد از گرفتن لیسانسش در زمینه تئاتر، مادر بزرگش به

      پیشنهاد کرد که یک دوره پرستاری بگذراند ولی او قبول نکرد. او به مدرسه Juilliard ملحق شد و مدرکش را در may 2005 از

      آنجا دریافت کرد. او یک تابستان را در آکادمی سلطنتی هنر های دراماتیک (Royal Academy of Dramatic Art ) گذراند،

      جایی که باعث شد او و همبازی آینده اش، Nelsan Ellis ، دوستان نزدیکی شوند.



      در سال 2006 Rutina در نمایش نامه ی The Vertical Hour نقش برجسته ای داشت. در سال 2005 یک نقش جزئی در فیلم

      Hitch داشت.



      بیشترین شهرت او به خاطر بازیش در نقش Tara Thornton در سریال True Blood است.



      او برای بازی در نقش Tara امتحان داد و Alan Ball او را انتخاب کرد چون او اولین کسی بود که ناحیه ی آسیب پذیر شخصیت

      Tara را به خوبی نشان می داد.


      * در سال 2009 نامزد جایزه Scream مربوط به بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد.

      * دیپلم دبیرستانش را از Las Vegas Academy of International Studies گرفت.

      * او با همکلاسی اش، Jacob Fishel ، که یک بازیگر است ازدواج کرده است.


      Filmography


      Year Film Role Notes
      2007 How She Move Raya Green Film debut
      2008 Numb3rs Sarah Episode: "Magic Show"
      2008–present True Blood Tara Thornton 60 episodes, Regular
      2009-2012 The Cleveland Show Yvette / Tori (voice) 2 episodes
      2010-2011 Generator Rex Agent Kenwyn Jones (voice) 2 episodes
      Awards/Nominations


      Year Award Category Work Result
      2009 Scream Awards Best Supporting Actress True Blood Nominated
      2010 Screen Actors Guild Awards Outstanding Ensemble in a Drama Series True Blood Nominated






      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۱:۵۶ بعد از ظهر