• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      29
      نوشته ها
      201
      نام واقعی
      حسام
      محل زندگی
      Karaj
      فیلم مورد علاقه
      forrest Gump
      سریال مورد علاقه
      Friends - Arrow
      پسندیده : 3
      مورد پسند : 154 بار در 99 پست

      بیوگرافی Sam Trammell بازیگر نقش Sam Merlotte در سریال True Blood





      نام: Sam Trammell

      تاریخ تولد: January 29, 1969

      محل تولد: New Orleans, Louisiana, United States

      قد: 174



      Sam trammell بازیگر آمریکایی است. در سال 1987 او از مدرسه George Washington فارغ التحصیل شد و مهارت

      هایش را در Brown University و University of Paris تقویت کرد. او و دوست* دخترش (Missy Yager ) صاحب یک

      دوقلوی پسر به نام های Winston و Gus هستند. دوقلو ها در سال 2011 به دنیا آمده اند.


      Sam در تئاتر، فیلم، سریال و ... بازی کرده است. او یک بازیگر تکامل یافته ی نیویورکی است. او یکی از نامزد های Tony به

      خاطر اجرایش در کمدی "Ah, Wilderness!" بود. او همچنین در Dealer's Choice ، My Night With Reg ،

      If Memory Serves ، Ancestral Voices و اخیرا در Kit Marlowe هنر نمایی کرده است.



      بیشترین شهرت او به خاطر به خاطر نقشش به عنوان Sam Merlotte در سریال True Blood است. نقشی که باعث شد او یکی از نامزد های

      جایزه ی Scream در قسمت بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شود.






      Filmography

      Film
      Year Film Role Notes
      1997 The Hotel Manor Inn Nolan
      Childhood's End Greg Chute
      1998 Wrestling with Alligators Will
      2000 Beat Lee
      Fear of Fiction Red/Tom Hopkins
      Autumn in New York Simon
      Followers John Dietrich
      2003 Undermind Derrick Hall/Zane Waye
      2004 The Last Full Measure Unknown role
      2007 Aliens vs. Predator: Requiem Tim
      2008 Miracle of Phil Taylor
      2010 The Details Unknown role
      Shrinking Charlotte Jeff Bicknell
      2011 Unshakable Kane
      Television
      Year Title Role Notes
      1996 Harvest of Fire Simon Troyer TV movie
      1998 Maximum Bob Sonny Dupree Episode: "Pilot"
      Episode: "Once Bitten..."
      Trinity Liam McCallister Episode #1.1
      Episode: "In a Yellow Wood"
      Episode: "No Secrets"
      2001–2002 Going to California Kevin 'Space' Lauglin 20 episodes
      2004 Anonymous Rex Vincent Rubio TV movie
      House M.D. Ethan Hartig Episode: "Maternity"
      2005 Strong Medicine Kiko Ellsworth Episode: "First Response"
      Judging Amy Marty Levine Episode: "The Paper War"
      Episode: "Revolutions Per Minute"
      Episode: "My Name Is Amy Gray..."
      Bones Ken Thompson Episode: "Pilot"
      2006 CSI: NY Charles Wright Episode: "Heroes"
      Numb3rs Thomas Gill Episode: "Hot Shot"
      Justice Kevin O'Neil Episode: "Pilot"
      Dexter Matt Chambers Episode: "Crocodile"
      2007 Cold Case Porter Rawley Episode: "Blood on the Tracks"
      What If God Were the Sun? Jeff TV movie
      2008–present True Blood Sam Merlotte Regular
      Nominated-
      2010 Scream Awards for the Best Supporting Actor
      Nominated-
      2009 Scream Awards Breakout Performance – Male
      Nominated-
      Screen Actors Guild Awards Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series
      2009 Medium Dr. Brian Seward Episode: "Things to Do in Phoenix When You're Dead"
      Law & Order: Criminal Intent Gray Vanderhoven Episode: "Identity Crisis"






      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۱:۵۵ بعد از ظهر