• داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      29
      نوشته ها
      201
      نام واقعی
      حسام
      محل زندگی
      Karaj
      فیلم مورد علاقه
      forrest Gump
      سریال مورد علاقه
      Friends - Arrow
      پسندیده : 3
      مورد پسند : 154 بار در 99 پست

      بیوگرافی Sam Trammell بازیگر نقش Sam Merlotte در سریال True Blood





      نام: Sam Trammell

      تاریخ تولد: January 29, 1969

      محل تولد: New Orleans, Louisiana, United States

      قد: 174



      Sam trammell بازیگر آمریکایی است. در سال 1987 او از مدرسه George Washington فارغ التحصیل شد و مهارت

      هایش را در Brown University و University of Paris تقویت کرد. او و دوست* دخترش (Missy Yager ) صاحب یک

      دوقلوی پسر به نام های Winston و Gus هستند. دوقلو ها در سال 2011 به دنیا آمده اند.


      Sam در تئاتر، فیلم، سریال و ... بازی کرده است. او یک بازیگر تکامل یافته ی نیویورکی است. او یکی از نامزد های Tony به

      خاطر اجرایش در کمدی "Ah, Wilderness!" بود. او همچنین در Dealer's Choice ، My Night With Reg ،

      If Memory Serves ، Ancestral Voices و اخیرا در Kit Marlowe هنر نمایی کرده است.



      بیشترین شهرت او به خاطر به خاطر نقشش به عنوان Sam Merlotte در سریال True Blood است. نقشی که باعث شد او یکی از نامزد های

      جایزه ی Scream در قسمت بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شود.






      Filmography

      Film
      Year Film Role Notes
      1997 The Hotel Manor Inn Nolan
      Childhood's End Greg Chute
      1998 Wrestling with Alligators Will
      2000 Beat Lee
      Fear of Fiction Red/Tom Hopkins
      Autumn in New York Simon
      Followers John Dietrich
      2003 Undermind Derrick Hall/Zane Waye
      2004 The Last Full Measure Unknown role
      2007 Aliens vs. Predator: Requiem Tim
      2008 Miracle of Phil Taylor
      2010 The Details Unknown role
      Shrinking Charlotte Jeff Bicknell
      2011 Unshakable Kane
      Television
      Year Title Role Notes
      1996 Harvest of Fire Simon Troyer TV movie
      1998 Maximum Bob Sonny Dupree Episode: "Pilot"
      Episode: "Once Bitten..."
      Trinity Liam McCallister Episode #1.1
      Episode: "In a Yellow Wood"
      Episode: "No Secrets"
      2001–2002 Going to California Kevin 'Space' Lauglin 20 episodes
      2004 Anonymous Rex Vincent Rubio TV movie
      House M.D. Ethan Hartig Episode: "Maternity"
      2005 Strong Medicine Kiko Ellsworth Episode: "First Response"
      Judging Amy Marty Levine Episode: "The Paper War"
      Episode: "Revolutions Per Minute"
      Episode: "My Name Is Amy Gray..."
      Bones Ken Thompson Episode: "Pilot"
      2006 CSI: NY Charles Wright Episode: "Heroes"
      Numb3rs Thomas Gill Episode: "Hot Shot"
      Justice Kevin O'Neil Episode: "Pilot"
      Dexter Matt Chambers Episode: "Crocodile"
      2007 Cold Case Porter Rawley Episode: "Blood on the Tracks"
      What If God Were the Sun? Jeff TV movie
      2008–present True Blood Sam Merlotte Regular
      Nominated-
      2010 Scream Awards for the Best Supporting Actor
      Nominated-
      2009 Scream Awards Breakout Performance – Male
      Nominated-
      Screen Actors Guild Awards Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series
      2009 Medium Dr. Brian Seward Episode: "Things to Do in Phoenix When You're Dead"
      Law & Order: Criminal Intent Gray Vanderhoven Episode: "Identity Crisis"






      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۱:۵۵ بعد از ظهر