• داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      29
      نوشته ها
      201
      نام واقعی
      حسام
      محل زندگی
      Karaj
      فیلم مورد علاقه
      forrest Gump
      سریال مورد علاقه
      Friends - Arrow
      پسندیده : 3
      مورد پسند : 154 بار در 99 پست

      بیوگرافی Sam Trammell بازیگر نقش Sam Merlotte در سریال True Blood





      نام: Sam Trammell

      تاریخ تولد: January 29, 1969

      محل تولد: New Orleans, Louisiana, United States

      قد: 174



      Sam trammell بازیگر آمریکایی است. در سال 1987 او از مدرسه George Washington فارغ التحصیل شد و مهارت

      هایش را در Brown University و University of Paris تقویت کرد. او و دوست* دخترش (Missy Yager ) صاحب یک

      دوقلوی پسر به نام های Winston و Gus هستند. دوقلو ها در سال 2011 به دنیا آمده اند.


      Sam در تئاتر، فیلم، سریال و ... بازی کرده است. او یک بازیگر تکامل یافته ی نیویورکی است. او یکی از نامزد های Tony به

      خاطر اجرایش در کمدی "Ah, Wilderness!" بود. او همچنین در Dealer's Choice ، My Night With Reg ،

      If Memory Serves ، Ancestral Voices و اخیرا در Kit Marlowe هنر نمایی کرده است.



      بیشترین شهرت او به خاطر به خاطر نقشش به عنوان Sam Merlotte در سریال True Blood است. نقشی که باعث شد او یکی از نامزد های

      جایزه ی Scream در قسمت بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شود.






      Filmography

      Film
      Year Film Role Notes
      1997 The Hotel Manor Inn Nolan
      Childhood's End Greg Chute
      1998 Wrestling with Alligators Will
      2000 Beat Lee
      Fear of Fiction Red/Tom Hopkins
      Autumn in New York Simon
      Followers John Dietrich
      2003 Undermind Derrick Hall/Zane Waye
      2004 The Last Full Measure Unknown role
      2007 Aliens vs. Predator: Requiem Tim
      2008 Miracle of Phil Taylor
      2010 The Details Unknown role
      Shrinking Charlotte Jeff Bicknell
      2011 Unshakable Kane
      Television
      Year Title Role Notes
      1996 Harvest of Fire Simon Troyer TV movie
      1998 Maximum Bob Sonny Dupree Episode: "Pilot"
      Episode: "Once Bitten..."
      Trinity Liam McCallister Episode #1.1
      Episode: "In a Yellow Wood"
      Episode: "No Secrets"
      2001–2002 Going to California Kevin 'Space' Lauglin 20 episodes
      2004 Anonymous Rex Vincent Rubio TV movie
      House M.D. Ethan Hartig Episode: "Maternity"
      2005 Strong Medicine Kiko Ellsworth Episode: "First Response"
      Judging Amy Marty Levine Episode: "The Paper War"
      Episode: "Revolutions Per Minute"
      Episode: "My Name Is Amy Gray..."
      Bones Ken Thompson Episode: "Pilot"
      2006 CSI: NY Charles Wright Episode: "Heroes"
      Numb3rs Thomas Gill Episode: "Hot Shot"
      Justice Kevin O'Neil Episode: "Pilot"
      Dexter Matt Chambers Episode: "Crocodile"
      2007 Cold Case Porter Rawley Episode: "Blood on the Tracks"
      What If God Were the Sun? Jeff TV movie
      2008–present True Blood Sam Merlotte Regular
      Nominated-
      2010 Scream Awards for the Best Supporting Actor
      Nominated-
      2009 Scream Awards Breakout Performance – Male
      Nominated-
      Screen Actors Guild Awards Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series
      2009 Medium Dr. Brian Seward Episode: "Things to Do in Phoenix When You're Dead"
      Law & Order: Criminal Intent Gray Vanderhoven Episode: "Identity Crisis"






      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۱۲:۵۵ بعد از ظهر