• در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      29
      نوشته ها
      201
      نام واقعی
      حسام
      محل زندگی
      Karaj
      فیلم مورد علاقه
      forrest Gump
      سریال مورد علاقه
      Friends - Arrow
      پسندیده : 3
      مورد پسند : 154 بار در 99 پست

      بیوگرافی Sam Trammell بازیگر نقش Sam Merlotte در سریال True Blood





      نام: Sam Trammell

      تاریخ تولد: January 29, 1969

      محل تولد: New Orleans, Louisiana, United States

      قد: 174



      Sam trammell بازیگر آمریکایی است. در سال 1987 او از مدرسه George Washington فارغ التحصیل شد و مهارت

      هایش را در Brown University و University of Paris تقویت کرد. او و دوست* دخترش (Missy Yager ) صاحب یک

      دوقلوی پسر به نام های Winston و Gus هستند. دوقلو ها در سال 2011 به دنیا آمده اند.


      Sam در تئاتر، فیلم، سریال و ... بازی کرده است. او یک بازیگر تکامل یافته ی نیویورکی است. او یکی از نامزد های Tony به

      خاطر اجرایش در کمدی "Ah, Wilderness!" بود. او همچنین در Dealer's Choice ، My Night With Reg ،

      If Memory Serves ، Ancestral Voices و اخیرا در Kit Marlowe هنر نمایی کرده است.



      بیشترین شهرت او به خاطر به خاطر نقشش به عنوان Sam Merlotte در سریال True Blood است. نقشی که باعث شد او یکی از نامزد های

      جایزه ی Scream در قسمت بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شود.






      Filmography

      Film
      Year Film Role Notes
      1997 The Hotel Manor Inn Nolan
      Childhood's End Greg Chute
      1998 Wrestling with Alligators Will
      2000 Beat Lee
      Fear of Fiction Red/Tom Hopkins
      Autumn in New York Simon
      Followers John Dietrich
      2003 Undermind Derrick Hall/Zane Waye
      2004 The Last Full Measure Unknown role
      2007 Aliens vs. Predator: Requiem Tim
      2008 Miracle of Phil Taylor
      2010 The Details Unknown role
      Shrinking Charlotte Jeff Bicknell
      2011 Unshakable Kane
      Television
      Year Title Role Notes
      1996 Harvest of Fire Simon Troyer TV movie
      1998 Maximum Bob Sonny Dupree Episode: "Pilot"
      Episode: "Once Bitten..."
      Trinity Liam McCallister Episode #1.1
      Episode: "In a Yellow Wood"
      Episode: "No Secrets"
      2001–2002 Going to California Kevin 'Space' Lauglin 20 episodes
      2004 Anonymous Rex Vincent Rubio TV movie
      House M.D. Ethan Hartig Episode: "Maternity"
      2005 Strong Medicine Kiko Ellsworth Episode: "First Response"
      Judging Amy Marty Levine Episode: "The Paper War"
      Episode: "Revolutions Per Minute"
      Episode: "My Name Is Amy Gray..."
      Bones Ken Thompson Episode: "Pilot"
      2006 CSI: NY Charles Wright Episode: "Heroes"
      Numb3rs Thomas Gill Episode: "Hot Shot"
      Justice Kevin O'Neil Episode: "Pilot"
      Dexter Matt Chambers Episode: "Crocodile"
      2007 Cold Case Porter Rawley Episode: "Blood on the Tracks"
      What If God Were the Sun? Jeff TV movie
      2008–present True Blood Sam Merlotte Regular
      Nominated-
      2010 Scream Awards for the Best Supporting Actor
      Nominated-
      2009 Scream Awards Breakout Performance – Male
      Nominated-
      Screen Actors Guild Awards Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series
      2009 Medium Dr. Brian Seward Episode: "Things to Do in Phoenix When You're Dead"
      Law & Order: Criminal Intent Gray Vanderhoven Episode: "Identity Crisis"






      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۱:۵۵ بعد از ظهر