• یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • فیلم داستان واقعی دو مرد جوان به نام های دیوید و افریم است که برنده ی یک قرارداد 300 میلیون دلاری می شوند تا مهمات جنگی آمریکا را در افغانستان تامین کنند و...

  • مکس یک سگ خانگی است که به تازگی مجبور شده سگی دیگر به نام دوک را در کنار خود تحمل کند. اما جدال این دو و اشتباهاتشان باعث می شود به دام ماموران کنترل حیوانات بیافتند و...

  • "دوری" به یاد دارد که در گذشته یِ دور خانواده ای داشته و از همین رو جستجو را برای پیدا کردن خانواده خود آغاز می کند. "نمو" و "مارلین" هم از آنجا که حافظه کوتاه مدت دوری مشکل دارد، او را همراهی می کنند تا گم نشود. این جستجو آنها را به یک موسسه زیر دریایی می کشاند و...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Emily VanCamp بازیگر نقش Emily Thorne در سریال Revenge

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.


      امیلی ون کمپ Emily Irene VanCamp ( ، متولد 12 می 1986 بازیگر تلویزیونی کانادایی که عمده ی شهرتش به خاطر بازی در نقش Amy Abbott در سریال Everwood و نقش Rebecca Harper در سریال Brothers & Sisters و نقش Emily Thorne/Amanda Clarke در سریال Revenge است.

      امیلی در Port Perry, Ontario متولد شده. او در سن 12 سالگی به Montreal رفت. او به زبان فرانسه کاملاً مسلط است.
      امیلی 3 خواهر به نام های Molly, Katie, و Alison دارد.
      امیلی کار حرفه ای خودش رو در سن 13 سالگی با بازی در سریال Are You Afraid of the Dark? شروع کرد. او از سال 2002 تا 2006 در نقش Amy Abbott در سریال Everwood بازی میکرد. امیلی در فیلم کوتاه Rings و یک اپیزود در سریال Law & Order: Special Victims Unit در سال 2007 بازی کرده.

      در سال 2007 امیلی بازی در سریال Brothers & Sisters را آغاز کرد که دومین همکاری اش با تهیه کننده Greg Berlanti بود.
      در سال 2009 او در فیلم Carriers بازی کرد. او در فیلم Beyond the Blackboard که در آوریل 2011 پخش شد به همراهی Treat Williams همکارش در سریال Everwood بازی کرد.
      در سال 2011 امیلی بازی در نقش Emily Thorne در سریال Revengeاز شبکه ی ABC را آغاز کرد . فصل دوم این سریال هم اکنون در حال پخش است
      در سال 2013 در فیلم Captain America: The Winter Soldier بازی کرد.
      امیلی با همکارش (!!) در سریال Revenge ، Josh Bowman رابطه ی عاشقانه دارد

      Filmography

      Year Title Role Notes
      2001 Lost and Delirious Allison Moller
      2002 No Good Deed Connie
      2004 A Different Loyalty Jen Tyler
      2005 Rings Emily Video short
      2005 The Ring Two Emily
      2007 Black Irish Kathleen McKay
      2009 Carriers Kate
      2010 Norman Emily Parrish 2011 "Beyond The Blackboard" Stacey Bess
      2014 Captain America: The Winter Soldier Agent 13 Filming
      Television

      Year Title Role Notes
      2000 Are You Afraid of the Dark? Peggy Gregory Episode: "The Tale of the Silver Sight"
      2000 Jackie Bouvier Kennedy Onassis Jackie Bouvier - age 13 TV film
      2000 Radio Active Becky Sue Drummond Episode: "Bully for You"
      2001 All Souls Kirstin Caine Episode: "Spineless"
      2001 Dice Johanna Wilson TV miniseries
      2002 Redeemer Alana TV film
      2002 Glory Days Sam Dolan Main Role
      2002–2006 Everwood Amy Abbott Main Role
      2007 Law & Order: Special Victims Unit Charlotte Episode: "Dependent"
      2007–2010 Brothers & Sisters Rebecca Harper Main Role (Seasons 1–4) / Guest (Season 5); 75 episodes
      2007 Brothers & Sisters: Family Album Rebecca Harper TV film
      2010 Ben Hur Esther TV miniseries
      2011 Beyond the Blackboard Stacey Bess TV film
      2011–present Revenge Emily Thorne/Amanda Clarke Lead Role
      Catching Fire Katniss Everdeen July 12 2013
      Awards/Nominations

      Year Award Category Production Result
      2003 Teen Choice Awards Choice TV Actress - Drama / Action Adventure Everwood Nominated
      2004 Teen Choice Awards Choice TV Actress - Drama / Action Adventure Everwood Nominated
      2004 Young Artist Awards Best Performance in a TV Series (Comedy or Drama) - Supporting Young Actress Everwood Nominated
      2005 Teen Choice Awards Choice TV Actress: Drama Everwood Nominated
      2005 Teen Choice Awards Choice TV Chemistry Everwood Nominated
      2010 San Diego Film Festival Best Actress Norman Won
      2012 Teen Choice Awards Choice TV Actress: Drama Revenge Nominated
      2013 Teen Choice Awards Choice TV Actress: Drama Revenge Pending
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۳۵ بعد از ظهر