• داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      29
      نوشته ها
      201
      نام واقعی
      حسام
      محل زندگی
      Karaj
      فیلم مورد علاقه
      forrest Gump
      سریال مورد علاقه
      Friends - Arrow
      پسندیده : 3
      مورد پسند : 154 بار در 99 پست

      بیوگرافی Anna Gunn بازیگر نقش Skyler White در سریال Breaking Bad



      نام: Anna Gunn

      تاریخ تولد: 11 August 1968

      محل تولد: Santa Fe, New Mexico, United States

      قد: 1.78





      Anna Gunn بازیگر آمریکایی که بیشترین شهرتش به خاطر نقشش به عنوان Skyler White در سریال Breaking Bad و Martha Bullock در سریال Deadwood است.
      او از دانشگاه Northwestern فارغ اتحصیل شده است.


      او به خاطر عملکردش در سریال Breaking Bad نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر مکمل زن در جشنواره Emmy شد. همچنین او به خاطر بازی خوبش در این سریال نامزد دریافت جوایز دیگری مانند Screen Actor's Guild شد.

      Anna بازیگری را در یک کلاس درام در مدرسه Santa Fe Preparatory شروع کرد. او خوش شانس بود که زیر نظر دو معلم خوب و با کفایت به عنوان یک نوجوان بازیگری را دنبال می کرد. او به رشد و پرورش خود در تئاتر مشهور بخش علوم دانشگاه Northwestern ادامه داد و در سال سوم تحصیلش در دانشگاه دو جایزه ی بورسیه تحصیلی دریافت کرد. او به مدت حدودا شش ماه به خارج از کشور رفت تا در آکادمی درام آمریکایی-بریتانیایی تحصیل کند.


      او در نقش Jean Ward در سریال The Practice نیز هنرنمایی کرده و از صدای او در تعدادی بازی نیز استفاده شده است.
      او در فیلم هایی چون Red State و Enemy of the State نیز هنر نمایی کرده و به خاطر بازی در این فیلم ها به شهرت رسیده است.


      همسر او Alastair Duncan و دارای دو فرزند به نام های Eila Rose Duncan و Emma Duncan است.


      Filmography

      Year Title Role Notes
      1992 Indecency Celeste TV
      1994 French Intensive Rachel Short
      1994 Moment of Truth: Caught in the Crossfire Agt. Alex King TV
      1994 Junior Casitas Madres Receptionist
      1995 Without Evidence Liz Godlove
      1995 If Someone Had Known Officer Linda Reed
      1997 Santa Fe Jane
      1998 Enemy of the State Emily Reynolds
      2000 Lost Souls Sally Prescott
      2001 Nobody's Baby Stormy
      2002 Treading Water The Actress
      2003 L.A. Confidential TV
      2003 12 Mile Road Leah TV
      2004 NYPD 2069 Natalie Franco TV
      2011 Red State Travis' Mother
      2012 Little Red Wagon Laurie Bonner
      2012 Secrets of Eden Detective Catherine Benincasa TV
      2012 Sassy Pants June Pruitt
      2013 Rita Rita Pre-production
      Year Title Role Notes
      1992 Quantum Leap Liz 1 episode ("The Play's the Thing")
      1992-1993 Down the Shore Arden 29 episodes
      1993 Seinfeld Amy 1 episode ("The Glasses")
      1994 Missing Persons Ellie Keogh 1 episode ("My Beautiful Son Is O.K...")
      1994 NYPD Blue Kimmy 2 episodes ("Zeppo Marks Brothers" and "Dead and Gone")
      1995-1996 Murder One Melissa Griotte 3 episodes ("Chapter Three", "Chapter Four" and "Chapter Fourteen")
      1996 Chicago Hope Megan Stanard 1 episode ("Sexual Perversity in Chicago Hope")
      1996 The Lazarus Man The Journal 1 episode ("The Journal")
      1996 Men Behaving Badly Michelle 1 episode ("Babies Having Babies")
      1996 The Big Easy Evie 1 episode ("Snake Dance")
      1997 Sleepwalkers Angie Gilpin 1 episode ("Night Terrors")
      1997-2002 The Practice Jean Ward 10 episodes
      1999 ER Ekabo's Lawyer 1 episode ("Point of Origin")
      1999 The Drew Carey Show Kelly Walker 1 episode ("Drew's Reunion")
      1999 Judging Amy Emily Noble 1 episode ("Presumed Innocent")
      2000 Bull Miss Coyle 1 episode ("A Beautiful Lie")
      2001 The Guardian Meghan Barstow 2 episodes ("Reunion" and "Home")
      2002 Yes, Dear Jessica 1 episode ("Kim's New Nanny")
      2003 Dragnet Dr. Louise Nottingham 2 episodes ("The Silver Slayer" and "The Cutting of the Swath")
      2003 The O'Keefes Phyllis 1 episode ("Pilot")
      2003 Wild Card Janell Morgan 1 episode ("The Cheese Stands Alone")
      2003 The Lyon's Den Elizabeth Hopper 1 episode ("Blood")
      2003 Miss Match Maureen Weston 1 episode ("Kate in Ex-tasy")
      2003 Miracles Rebecca Webb 1 episode ("You Are My Sunshine")
      2004 The D.A. Shelly Ward 1 episode ("The People vs. Sergius Kovinsky")
      2004 Six Feet Under Madeline 1 episode ("Parallel Play")
      2005-2006 Deadwood Martha Bullock 24 episodes
      2007 Boston Legal Attorney Susan Bixby 1 episode ("Nuts")
      2008–present Breaking Bad Skyler White Main role
      2010 Law & Order Marielle Di Napoli 1 episode ("Love Eternal")
      2010 Lie to Me Jenkins 1 episode ("Dirty Loyal")
      Year Title Role Notes
      1996 Blood Omen: Legacy of Kain Ariel/Azimuth the Planer/DeJoule the Energist Voice
      1999 Legacy of Kain: Soul Reaver Ariel Voice
      2001 Soul Reaver 2 Ariel Voice
      2003 Legacy of Kain: Defiance Ariel Voice
      Awards and nominations





      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۳:۲۱ قبل از ظهر