• ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      29
      نوشته ها
      201
      نام واقعی
      حسام
      محل زندگی
      Karaj
      فیلم مورد علاقه
      forrest Gump
      سریال مورد علاقه
      Friends - Arrow
      پسندیده : 3
      مورد پسند : 154 بار در 99 پست

      بیوگرافی Anna Gunn بازیگر نقش Skyler White در سریال Breaking Bad



      نام: Anna Gunn

      تاریخ تولد: 11 August 1968

      محل تولد: Santa Fe, New Mexico, United States

      قد: 1.78





      Anna Gunn بازیگر آمریکایی که بیشترین شهرتش به خاطر نقشش به عنوان Skyler White در سریال Breaking Bad و Martha Bullock در سریال Deadwood است.
      او از دانشگاه Northwestern فارغ اتحصیل شده است.


      او به خاطر عملکردش در سریال Breaking Bad نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر مکمل زن در جشنواره Emmy شد. همچنین او به خاطر بازی خوبش در این سریال نامزد دریافت جوایز دیگری مانند Screen Actor's Guild شد.

      Anna بازیگری را در یک کلاس درام در مدرسه Santa Fe Preparatory شروع کرد. او خوش شانس بود که زیر نظر دو معلم خوب و با کفایت به عنوان یک نوجوان بازیگری را دنبال می کرد. او به رشد و پرورش خود در تئاتر مشهور بخش علوم دانشگاه Northwestern ادامه داد و در سال سوم تحصیلش در دانشگاه دو جایزه ی بورسیه تحصیلی دریافت کرد. او به مدت حدودا شش ماه به خارج از کشور رفت تا در آکادمی درام آمریکایی-بریتانیایی تحصیل کند.


      او در نقش Jean Ward در سریال The Practice نیز هنرنمایی کرده و از صدای او در تعدادی بازی نیز استفاده شده است.
      او در فیلم هایی چون Red State و Enemy of the State نیز هنر نمایی کرده و به خاطر بازی در این فیلم ها به شهرت رسیده است.


      همسر او Alastair Duncan و دارای دو فرزند به نام های Eila Rose Duncan و Emma Duncan است.


      Filmography

      Year Title Role Notes
      1992 Indecency Celeste TV
      1994 French Intensive Rachel Short
      1994 Moment of Truth: Caught in the Crossfire Agt. Alex King TV
      1994 Junior Casitas Madres Receptionist
      1995 Without Evidence Liz Godlove
      1995 If Someone Had Known Officer Linda Reed
      1997 Santa Fe Jane
      1998 Enemy of the State Emily Reynolds
      2000 Lost Souls Sally Prescott
      2001 Nobody's Baby Stormy
      2002 Treading Water The Actress
      2003 L.A. Confidential TV
      2003 12 Mile Road Leah TV
      2004 NYPD 2069 Natalie Franco TV
      2011 Red State Travis' Mother
      2012 Little Red Wagon Laurie Bonner
      2012 Secrets of Eden Detective Catherine Benincasa TV
      2012 Sassy Pants June Pruitt
      2013 Rita Rita Pre-production
      Year Title Role Notes
      1992 Quantum Leap Liz 1 episode ("The Play's the Thing")
      1992-1993 Down the Shore Arden 29 episodes
      1993 Seinfeld Amy 1 episode ("The Glasses")
      1994 Missing Persons Ellie Keogh 1 episode ("My Beautiful Son Is O.K...")
      1994 NYPD Blue Kimmy 2 episodes ("Zeppo Marks Brothers" and "Dead and Gone")
      1995-1996 Murder One Melissa Griotte 3 episodes ("Chapter Three", "Chapter Four" and "Chapter Fourteen")
      1996 Chicago Hope Megan Stanard 1 episode ("Sexual Perversity in Chicago Hope")
      1996 The Lazarus Man The Journal 1 episode ("The Journal")
      1996 Men Behaving Badly Michelle 1 episode ("Babies Having Babies")
      1996 The Big Easy Evie 1 episode ("Snake Dance")
      1997 Sleepwalkers Angie Gilpin 1 episode ("Night Terrors")
      1997-2002 The Practice Jean Ward 10 episodes
      1999 ER Ekabo's Lawyer 1 episode ("Point of Origin")
      1999 The Drew Carey Show Kelly Walker 1 episode ("Drew's Reunion")
      1999 Judging Amy Emily Noble 1 episode ("Presumed Innocent")
      2000 Bull Miss Coyle 1 episode ("A Beautiful Lie")
      2001 The Guardian Meghan Barstow 2 episodes ("Reunion" and "Home")
      2002 Yes, Dear Jessica 1 episode ("Kim's New Nanny")
      2003 Dragnet Dr. Louise Nottingham 2 episodes ("The Silver Slayer" and "The Cutting of the Swath")
      2003 The O'Keefes Phyllis 1 episode ("Pilot")
      2003 Wild Card Janell Morgan 1 episode ("The Cheese Stands Alone")
      2003 The Lyon's Den Elizabeth Hopper 1 episode ("Blood")
      2003 Miss Match Maureen Weston 1 episode ("Kate in Ex-tasy")
      2003 Miracles Rebecca Webb 1 episode ("You Are My Sunshine")
      2004 The D.A. Shelly Ward 1 episode ("The People vs. Sergius Kovinsky")
      2004 Six Feet Under Madeline 1 episode ("Parallel Play")
      2005-2006 Deadwood Martha Bullock 24 episodes
      2007 Boston Legal Attorney Susan Bixby 1 episode ("Nuts")
      2008–present Breaking Bad Skyler White Main role
      2010 Law & Order Marielle Di Napoli 1 episode ("Love Eternal")
      2010 Lie to Me Jenkins 1 episode ("Dirty Loyal")
      Year Title Role Notes
      1996 Blood Omen: Legacy of Kain Ariel/Azimuth the Planer/DeJoule the Energist Voice
      1999 Legacy of Kain: Soul Reaver Ariel Voice
      2001 Soul Reaver 2 Ariel Voice
      2003 Legacy of Kain: Defiance Ariel Voice
      Awards and nominations





      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۲:۲۱ قبل از ظهر