• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Kristin Kreuk بازیگر نقش Catherine Chandler در سریال زیبای Beauty and the Beast

      Catherine Kreuk

      0041_28529~32-jpg



      Kristin Laura Kreuk
      متولد: 30 دسامبر 1982
      در Vancouver , British Columbia
      حرفه: بازیگر.مدل.تهیه کننده
      فعالیت از سال 2001


      کرستین کروک بازیگر و تهیه کننده ی کانادایی است که برای نقش Lana Lang در Superman ، سریال Smallville و درام تلویزیونی Edgement شناخته می شود.
      او اخیرا در سریال Beauty and the Beast بازی کرده است.

      او در ونکوور کانادا به دنیا آمد. پدرش Peter ، هلندی و مادرش Deanna Che ، اصالتاٌ چینی است اما در اندونزی به دنیا آمده . پدر و مادرش هردو در معماری محیط زیست و شهرسازی فعالیت دارند.
      خواهرش Justine پنج سال از او کوچکتر ست. او تا حدی کاراته و کمی هم ژیمناستیک کار کرده .(به خاطر خمیدگی ستون فقراتش)
      او اخیرا برای فیلم برداری سریال زشت و زیبا در تورنتو زندگی می کند البته در زمان هایی که از بازی فارغ است هم به ونکوور بازمی گردد.
      در سال 2011 او به همراه دوست بازیگرش Mark Hildreth خانه ای را در Los Angeles خرید.

      در سال 2004 او در فیلم Eurotrip و در سال 2007 در فیلم Partition بازی کرد/او بعد از بازی در فصل اول سریال Edgemont نقش اصلی فیلم Snow White را برعهده گرفت ،این فیلم در ونکوور فیلم برداری شد و Miranda Richardson هم در این فیلم بازی کرده بود. او در سال 2010 در Ben Hur و chuck نیز ظاهر شد.
      او به مطالعه ،تماشای فیلم، رقص و یوگا علاقه دارد. او برای فیلم Snow white سوارکاری را یاد گرفت.

      Filmography [edit]

      Year Title Role Notes
      2004 Eurotrip Fiona
      2006 Dream Princess Princess Short film
      2007 Partition Naseem Khan
      2009 Street Fighter: The Legend of Chun-Li Chun-Li
      2011 Vampire Maria Lucas
      2011 Irvine Welsh's Ecstasy Heather Thompson
      2012 Space Milkshake Tilda
      Year Title Role Notes
      2001 Snow White: The Fairest of Them All Snow White Television movie
      2001–05 Edgemont Laurel Yeung 70 episodes (series regular)
      Nominated – Leo Award Youth or Children's Program or Series: Best Performance (2005)
      2001–09 Smallville
      • Lana Lang
      • Louise McCallum (Episode: "Relic")
      • Margaret Isobel Thoreaux (4 episodes)
      • Lana Luthor (10 episodes)
      • 158 episodes (main cast; seasons 1–7 / special guest star; season 8)
      • Nominated:
      • Saturn Award – Best Actress on Television (2002, 2003, 2004 & 2006)
      • Teen Choice Awards: Choice TV Actress (2003, 2004, 2006, 2008 & 2009)
      • TV – Choice Actress: Drama/Action Adventure (2001)
      • TV Choice Chemistry (shared w/Tom Welling) (2001)
      2004 Earthsea Tenar Miniseries
      Nominated – Leo Award – Best Lead Performance by a Female
      2010 Ben Hur Tirzah Miniseries
      2010 Chuck Hannah Special guest star; 4 episodes
      2012–
      present
      Beauty and the Beast Catherine Chandler Lead role

      kuku0009-jpg
      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۳-۰۴-۲۵ در ساعت ۱۲:۲۴ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................

    2. #2

      تاریخ عضویت
      شهريور ۱۳۹۲
      شماره عضویت
      4775
      نوشته ها
      3
      سن
      19
      فیلم مورد علاقه
      black swan
      سریال مورد علاقه
      the vampire diaries pretty little liars
      بازیگر مورد علاقه
      ایان سامرهالدر
      پسندیده : 0
      مورد پسند : 0 بار در 0 پست
      ممنون....
      خیلی خوب بود
      Only a vampire
      Can love you
      For ever