• "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • فیلم بر اساس داستان واقعیِ یک مخالف جنگ و پزشک ارتش آمریکا به نام دزموند داس (اندرو گارفیلد) است که حاضر نمی شود سلاحی حمل کند، اما طی نبرد اوکیناوا در جنگ جهانی دوم با وجود شلیک های بی وقفه ی دشمن، یک تنه جان بیش از ۷۵ نفر از هم رزمانش را نجات می دهد...

  • کانر (لویس مک دوگان) پسربچه ای است که مشکلات زیادی را تحمل می کند. مادر او (فلیسیتی جونز) در حال دست و پنجه نرم کردن با سرطان است و در مدرسه نیز قلدرها دست از سرش بر نمی دارند. با اینحال یک شب هیولای درختی غول پیکری نزد او می آید و معامله ای را با کانر انجام می دهد که...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Jay Ryan بازیگر نقش(Vincent Keller(the beast در سریال زیبای Beauty and The Beast

      jay ryan
      004~4-jpg

      متولد : 29 آگوست 1981
      در َAukland , New zealand
      حرفه :بازیگر
      فعالیت از سال 1998
      او برای بازی در سریال زشت و زیبا شهرت یافت.

      او در سال 2000 در نقش Zortis در Xena ظاهر شد.از سال 2002 تا 2005 او بازی در نقش Jack Scully در Neighbours را برعهده داشت. در سال 2007 هم در درام استرلیایی Sea Patrol بازی کرد.
      پیش از سال 2009 او در سریال کمدی-درام نیوزیلندی به نام Go Girls بازی کرده بود.در سال 2011 هم به گروه بازیگران کمدی استرلیایی Offspring پیوست . درهمان سال هم به عنوان بازیگر مهمان در سریال تخیلی Terra Nova ظاهر شد.برای این سریال او به لهجه آمریکایی صحبت می کرد. در 2012 هم در سریال Beauty and the Beast نقش اول مرد را به عهده گرفت.

      Jay پیش از آنکه از استرلیا به آمریکا مهاجرت کند نام خانوادگیش را از Bonyun به Ryan تغییر داد.
      او برای مدتی با Michelle Ang زندگی می کرد.
      بهترین دوست او کاگردان و نویسنده ی یکی از کارهای اخیر او Dianna Fuemana است.
      اولین تجربه ی بازی او در یک تبلیغ تلویزیونی برای اسپاگتی بود.
      او در یک مجله ی استرلیایی به عنوان مدل فعالیت می کند.



      Filmography [edit]

      Year Title Role Notes
      2002 Superfire Dennis TV movie
      2003 You Wish! Charles TV movie
      2008 Mockingbird Joel short
      2008 Bleeders Finn short
      2009 Franswa Sharl Sonny short
      2010 Lou Cosmo
      Year Title Role Notes
      1998 Young Hercules Cadet 1 Episode
      1999 Xena: Warrior Princess Zortis 1 Episode
      2002 The Tribe 2 Episodes
      2002 Being Eve Sam Hooper 13 Episodes
      2002–2005 Neighbours Jack Scully Portrayed the role from November 13, 2002–January 11, 2005; 173 Episodes
      2005 Interrogation Police Constable Dean Salmon 3 Episodes
      2007–2009 Sea Patrol Able Seaman Billy "Spider" Webb Main Role (Seasons 1–3); 39 Episodes
      2009–2012 Go Girls Kevin Lead Role (Seasons 1–4); 46 episodes
      2010 Legend of the Seeker Alastair 1 Episode
      2011 Offspring Fraser King 6 episodes
      2011 Terra Nova Curran 3 episodes
      2012–present Beauty and the Beast Vincent Keller (The Beast) Lead Role
      2013 Top of the Lake Mark Mitcham 6 episodes

      tumblr_me2ai455ej1qbmp7lo1_r1_500-jpg


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۳-۰۴-۲۵ در ساعت ۱۲:۲۵ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................