• ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 185 بار در 103 پست

      بیوگرافی Jay Ryan بازیگر نقش(Vincent Keller(the beast در سریال زیبای Beauty and The Beast

      jay ryan
      004~4-jpg

      متولد : 29 آگوست 1981
      در َAukland , New zealand
      حرفه :بازیگر
      فعالیت از سال 1998
      او برای بازی در سریال زشت و زیبا شهرت یافت.

      او در سال 2000 در نقش Zortis در Xena ظاهر شد.از سال 2002 تا 2005 او بازی در نقش Jack Scully در Neighbours را برعهده داشت. در سال 2007 هم در درام استرلیایی Sea Patrol بازی کرد.
      پیش از سال 2009 او در سریال کمدی-درام نیوزیلندی به نام Go Girls بازی کرده بود.در سال 2011 هم به گروه بازیگران کمدی استرلیایی Offspring پیوست . درهمان سال هم به عنوان بازیگر مهمان در سریال تخیلی Terra Nova ظاهر شد.برای این سریال او به لهجه آمریکایی صحبت می کرد. در 2012 هم در سریال Beauty and the Beast نقش اول مرد را به عهده گرفت.

      Jay پیش از آنکه از استرلیا به آمریکا مهاجرت کند نام خانوادگیش را از Bonyun به Ryan تغییر داد.
      او برای مدتی با Michelle Ang زندگی می کرد.
      بهترین دوست او کاگردان و نویسنده ی یکی از کارهای اخیر او Dianna Fuemana است.
      اولین تجربه ی بازی او در یک تبلیغ تلویزیونی برای اسپاگتی بود.
      او در یک مجله ی استرلیایی به عنوان مدل فعالیت می کند.



      Filmography [edit]

      Year Title Role Notes
      2002 Superfire Dennis TV movie
      2003 You Wish! Charles TV movie
      2008 Mockingbird Joel short
      2008 Bleeders Finn short
      2009 Franswa Sharl Sonny short
      2010 Lou Cosmo
      Year Title Role Notes
      1998 Young Hercules Cadet 1 Episode
      1999 Xena: Warrior Princess Zortis 1 Episode
      2002 The Tribe 2 Episodes
      2002 Being Eve Sam Hooper 13 Episodes
      2002–2005 Neighbours Jack Scully Portrayed the role from November 13, 2002–January 11, 2005; 173 Episodes
      2005 Interrogation Police Constable Dean Salmon 3 Episodes
      2007–2009 Sea Patrol Able Seaman Billy "Spider" Webb Main Role (Seasons 1–3); 39 Episodes
      2009–2012 Go Girls Kevin Lead Role (Seasons 1–4); 46 episodes
      2010 Legend of the Seeker Alastair 1 Episode
      2011 Offspring Fraser King 6 episodes
      2011 Terra Nova Curran 3 episodes
      2012–present Beauty and the Beast Vincent Keller (The Beast) Lead Role
      2013 Top of the Lake Mark Mitcham 6 episodes

      tumblr_me2ai455ej1qbmp7lo1_r1_500-jpg


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۳-۰۴-۲۵ در ساعت ۱۱:۲۵ قبل از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................