• در این قسمت جک ریچر (تام کروز) متوجه می شود که دوست قدیمی اش سوزان (کوبی اسمالدرز) متهم به جاسوسی شده و در واقع برای او پاپوشی دوخته شده است. از این رو برای پی بردن حقیقت، پس از یافتن سوزان با او همراه شده و متوجه می شود که هم او و هم سوزان در یک توطئه پیچیده گرفتار شده اند که ...

  • در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Jay Ryan بازیگر نقش(Vincent Keller(the beast در سریال زیبای Beauty and The Beast

      jay ryan
      004~4-jpg

      متولد : 29 آگوست 1981
      در َAukland , New zealand
      حرفه :بازیگر
      فعالیت از سال 1998
      او برای بازی در سریال زشت و زیبا شهرت یافت.

      او در سال 2000 در نقش Zortis در Xena ظاهر شد.از سال 2002 تا 2005 او بازی در نقش Jack Scully در Neighbours را برعهده داشت. در سال 2007 هم در درام استرلیایی Sea Patrol بازی کرد.
      پیش از سال 2009 او در سریال کمدی-درام نیوزیلندی به نام Go Girls بازی کرده بود.در سال 2011 هم به گروه بازیگران کمدی استرلیایی Offspring پیوست . درهمان سال هم به عنوان بازیگر مهمان در سریال تخیلی Terra Nova ظاهر شد.برای این سریال او به لهجه آمریکایی صحبت می کرد. در 2012 هم در سریال Beauty and the Beast نقش اول مرد را به عهده گرفت.

      Jay پیش از آنکه از استرلیا به آمریکا مهاجرت کند نام خانوادگیش را از Bonyun به Ryan تغییر داد.
      او برای مدتی با Michelle Ang زندگی می کرد.
      بهترین دوست او کاگردان و نویسنده ی یکی از کارهای اخیر او Dianna Fuemana است.
      اولین تجربه ی بازی او در یک تبلیغ تلویزیونی برای اسپاگتی بود.
      او در یک مجله ی استرلیایی به عنوان مدل فعالیت می کند.



      Filmography [edit]

      Year Title Role Notes
      2002 Superfire Dennis TV movie
      2003 You Wish! Charles TV movie
      2008 Mockingbird Joel short
      2008 Bleeders Finn short
      2009 Franswa Sharl Sonny short
      2010 Lou Cosmo
      Year Title Role Notes
      1998 Young Hercules Cadet 1 Episode
      1999 Xena: Warrior Princess Zortis 1 Episode
      2002 The Tribe 2 Episodes
      2002 Being Eve Sam Hooper 13 Episodes
      2002–2005 Neighbours Jack Scully Portrayed the role from November 13, 2002–January 11, 2005; 173 Episodes
      2005 Interrogation Police Constable Dean Salmon 3 Episodes
      2007–2009 Sea Patrol Able Seaman Billy "Spider" Webb Main Role (Seasons 1–3); 39 Episodes
      2009–2012 Go Girls Kevin Lead Role (Seasons 1–4); 46 episodes
      2010 Legend of the Seeker Alastair 1 Episode
      2011 Offspring Fraser King 6 episodes
      2011 Terra Nova Curran 3 episodes
      2012–present Beauty and the Beast Vincent Keller (The Beast) Lead Role
      2013 Top of the Lake Mark Mitcham 6 episodes

      tumblr_me2ai455ej1qbmp7lo1_r1_500-jpg


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۳-۰۴-۲۵ در ساعت ۱۲:۲۵ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................