• "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • فیلم بر اساس داستان واقعیِ یک مخالف جنگ و پزشک ارتش آمریکا به نام دزموند داس (اندرو گارفیلد) است که حاضر نمی شود سلاحی حمل کند، اما طی نبرد اوکیناوا در جنگ جهانی دوم با وجود شلیک های بی وقفه ی دشمن، یک تنه جان بیش از ۷۵ نفر از هم رزمانش را نجات می دهد...

  • کانر (لویس مک دوگان) پسربچه ای است که مشکلات زیادی را تحمل می کند. مادر او (فلیسیتی جونز) در حال دست و پنجه نرم کردن با سرطان است و در مدرسه نیز قلدرها دست از سرش بر نمی دارند. با اینحال یک شب هیولای درختی غول پیکری نزد او می آید و معامله ای را با کانر انجام می دهد که...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      "بیوگرافی Jeffrey Dean Morgan بازیگر نقش John Winchester در سریال Supernatural "

      Jeffrey Morgan



      متولد : 22 آپریل 1966
      در Seattle,Washington , US
      حرفه : بازیگر
      فعالیت از 1991 تاکنون
      Jeffrey dean Morgan بازیگر آمریکایی که در سریال های Grey's Anatomy و Supernatural و فیلم Watchmen و Magic City بازی کرده است.
      Morgan در سیاتل واشنگتن به دنیا آمد پدرش Richard Dean Morgan و مادرش Sandy Thomas نام دارند.او به ترتیب در مدرسه ی Ben Franklin Elementry و Rose Hill Junior و Lake Washington درس خوانده است. در سال های دبیرستان و دانشگاه عضو تیم بسکتبال بود.در زمان هایی هم به هنر و گرافیک مشغول شد.
      او در سال 2008 با Mary Louise Parker ازدواج کرد اما در آپریل همان سال انها نامزدیشان را به هم زدند.از سال 2009 او با Hilarie Burton در ارتباط بود انها یک پسر به نام Gus دارند.
      یکی از علاقه مندی های او مطالعه ی کتاب و نوشتن است....او یک سگ 9 ساله دارد.

      در سال 1991 او با بازی در فیلم Uncaged به بازیگری راه یافت و بعد از آن در 15 فیلم دیگر نیز ظاهر شد.قسمت عمده ی کارهای او شامل بازی های تلویزیونی است.او در سال های 1996 و 1997 ستاره ی سریال The Burning Zone بود. در ان سریال او نقش Dr.Edward Marcase را بازی می کرد.از سال 2000 او در سریال های تلویزیونی زیادی ایفای نقش کرد مثل: Monk ,Angel ,Walker ,Texas Ranger, Crime Scene Investigation...
      در سال های 2005 و 2006 او در 3 سریال تلویزیونی مجزا ظاهر شد. سریال Supernatural محصول شبکه CW. سریال Grey's Anatomy محصول شبکه ABC وسریال Weeds.
      از 2008 به بعد در THe Resident ، The Unblinking Eye ,Magic City ,miami ,و Days of wrath نیز بازی کرده است.




      Filmography

      [edit]
      Year Title Role Notes
      1991 Uncaged Sharkey
      1995 Dillinger and Capone Jack Bennett
      Undercover Heat Ramone
      1997 Legal Deceit Todd Hunter
      1999 Road Kill Bobby
      2003 Something More Daniel Short film
      2004 Dead & Breakfast The Sheriff
      Six: The Mark Unleashed Tom Newman Direct-to-DVD release
      2005 Chasing Ghosts Detective Cole Davies
      2006 Jam Dale
      2007 Live! Rick
      Fred Claus Man getting parking ticket Cameo
      Kabluey Brad
      PS, I Love You William Gallagher
      2008 The Accidental Husband Patrick Sullivan
      Days of Wrath Bryan Gordon
      2009 Watchmen Edward Blake/The Comedian
      Taking Woodstock Dan
      2010 Shanghai Connor
      The Losers Clay
      Jonah Hex Jeb Turnbull Uncredited
      2011 The Resident Max
      Peace, Love & Misunderstanding Jude
      Texas Killing Fields Brian Heigh
      The Courier The Courier
      2012 The Possession Clyde Brenek
      Red Dawn Sgt. Maj. Andrew Tanner USMC
      Film


      [edit]Television

      Year Title Role Notes
      1995, 2002 JAG Weapons Officer
      CIA Technician Wally
      CIA Technician Wally
      Episode: "Shadow"
      Episode: "Defending His Honor"
      Episode: "Enemy Below"
      1996 In the Blink of an Eye Jessie ABC television film
      Sliders Sid Episode: "El Sid"
      1996–97 The Burning Zone Dr. Edward Marcase
      2000 Walker, Texas Ranger Jake Horbart Episode: "Child of Hope"
      2001 ER Firefighter Larkin Episode: "The Crossing"
      2002 The Practice Daniel Glenn Episode: The Test"
      Angel Sam Ryan Episode: "Provider"
      The Division Father William Natali Episode: "Forgive Me, Father"
      2003 CSI: Crime Scene Investigation Undercover Agent #1 Episode: "All for Our Country"
      Star Trek: Enterprise Xindi-Reptilian Episode: "Carpenter Street"
      2004 The Handler Mike Episodes: "Give Daddy Some Sugar, "The Big Fall"
      Tru Calling Geoffrey Pine Episode: "Two Pair"
      Monk Steven Leight Episode: "Mr. Monk Takes Manhattan"
      2005 The O.C. Joe Zukowski Episode: "The Accomplice"
      Weeds Judah Botwin Episodes: "Free Goat", "Dead in the Nethers"
      2005–07 Supernatural John Winchester Recurring role (Season 1-2)
      2006–09 Grey's Anatomy Denny Duquette Recurring role
      2012–present Magic City Ike Evans Lead role



      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۳:۱۵ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................

    2. #2

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      47
      نوشته ها
      17
      پسندیده : 24
      مورد پسند : 0 بار در 0 پست
      توی سوپرنچرال واقعا بازیش در کنار دین و سم تناسب داشت. یه کم حیف شد که توی فصلهای بعدی نبود. یه جا توی مصاحبه جنسن و جرد ، جنسن گفته که یه ایده برای آخر سریال توی ذهن خودشون می تونه این باشه که جان برمی گرده به سریال و به پسراش می گه وقتشه بریم خونه. آخی ..... (فیلم هندی می شه ولی من می پسندم)
      از امضات هم خوشم اومد. چه عجب یه جمله مثبت و امیدوار کننده دیدم!!!!!!!!!!!