• در این قسمت جک ریچر (تام کروز) متوجه می شود که دوست قدیمی اش سوزان (کوبی اسمالدرز) متهم به جاسوسی شده و در واقع برای او پاپوشی دوخته شده است. از این رو برای پی بردن حقیقت، پس از یافتن سوزان با او همراه شده و متوجه می شود که هم او و هم سوزان در یک توطئه پیچیده گرفتار شده اند که ...

  • در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      "بیوگرافی Jeffrey Dean Morgan بازیگر نقش John Winchester در سریال Supernatural "

      Jeffrey Morgan



      متولد : 22 آپریل 1966
      در Seattle,Washington , US
      حرفه : بازیگر
      فعالیت از 1991 تاکنون
      Jeffrey dean Morgan بازیگر آمریکایی که در سریال های Grey's Anatomy و Supernatural و فیلم Watchmen و Magic City بازی کرده است.
      Morgan در سیاتل واشنگتن به دنیا آمد پدرش Richard Dean Morgan و مادرش Sandy Thomas نام دارند.او به ترتیب در مدرسه ی Ben Franklin Elementry و Rose Hill Junior و Lake Washington درس خوانده است. در سال های دبیرستان و دانشگاه عضو تیم بسکتبال بود.در زمان هایی هم به هنر و گرافیک مشغول شد.
      او در سال 2008 با Mary Louise Parker ازدواج کرد اما در آپریل همان سال انها نامزدیشان را به هم زدند.از سال 2009 او با Hilarie Burton در ارتباط بود انها یک پسر به نام Gus دارند.
      یکی از علاقه مندی های او مطالعه ی کتاب و نوشتن است....او یک سگ 9 ساله دارد.

      در سال 1991 او با بازی در فیلم Uncaged به بازیگری راه یافت و بعد از آن در 15 فیلم دیگر نیز ظاهر شد.قسمت عمده ی کارهای او شامل بازی های تلویزیونی است.او در سال های 1996 و 1997 ستاره ی سریال The Burning Zone بود. در ان سریال او نقش Dr.Edward Marcase را بازی می کرد.از سال 2000 او در سریال های تلویزیونی زیادی ایفای نقش کرد مثل: Monk ,Angel ,Walker ,Texas Ranger, Crime Scene Investigation...
      در سال های 2005 و 2006 او در 3 سریال تلویزیونی مجزا ظاهر شد. سریال Supernatural محصول شبکه CW. سریال Grey's Anatomy محصول شبکه ABC وسریال Weeds.
      از 2008 به بعد در THe Resident ، The Unblinking Eye ,Magic City ,miami ,و Days of wrath نیز بازی کرده است.




      Filmography

      [edit]
      Year Title Role Notes
      1991 Uncaged Sharkey
      1995 Dillinger and Capone Jack Bennett
      Undercover Heat Ramone
      1997 Legal Deceit Todd Hunter
      1999 Road Kill Bobby
      2003 Something More Daniel Short film
      2004 Dead & Breakfast The Sheriff
      Six: The Mark Unleashed Tom Newman Direct-to-DVD release
      2005 Chasing Ghosts Detective Cole Davies
      2006 Jam Dale
      2007 Live! Rick
      Fred Claus Man getting parking ticket Cameo
      Kabluey Brad
      PS, I Love You William Gallagher
      2008 The Accidental Husband Patrick Sullivan
      Days of Wrath Bryan Gordon
      2009 Watchmen Edward Blake/The Comedian
      Taking Woodstock Dan
      2010 Shanghai Connor
      The Losers Clay
      Jonah Hex Jeb Turnbull Uncredited
      2011 The Resident Max
      Peace, Love & Misunderstanding Jude
      Texas Killing Fields Brian Heigh
      The Courier The Courier
      2012 The Possession Clyde Brenek
      Red Dawn Sgt. Maj. Andrew Tanner USMC
      Film


      [edit]Television

      Year Title Role Notes
      1995, 2002 JAG Weapons Officer
      CIA Technician Wally
      CIA Technician Wally
      Episode: "Shadow"
      Episode: "Defending His Honor"
      Episode: "Enemy Below"
      1996 In the Blink of an Eye Jessie ABC television film
      Sliders Sid Episode: "El Sid"
      1996–97 The Burning Zone Dr. Edward Marcase
      2000 Walker, Texas Ranger Jake Horbart Episode: "Child of Hope"
      2001 ER Firefighter Larkin Episode: "The Crossing"
      2002 The Practice Daniel Glenn Episode: The Test"
      Angel Sam Ryan Episode: "Provider"
      The Division Father William Natali Episode: "Forgive Me, Father"
      2003 CSI: Crime Scene Investigation Undercover Agent #1 Episode: "All for Our Country"
      Star Trek: Enterprise Xindi-Reptilian Episode: "Carpenter Street"
      2004 The Handler Mike Episodes: "Give Daddy Some Sugar, "The Big Fall"
      Tru Calling Geoffrey Pine Episode: "Two Pair"
      Monk Steven Leight Episode: "Mr. Monk Takes Manhattan"
      2005 The O.C. Joe Zukowski Episode: "The Accomplice"
      Weeds Judah Botwin Episodes: "Free Goat", "Dead in the Nethers"
      2005–07 Supernatural John Winchester Recurring role (Season 1-2)
      2006–09 Grey's Anatomy Denny Duquette Recurring role
      2012–present Magic City Ike Evans Lead role



      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۳:۱۵ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................

    2. #2

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      47
      نوشته ها
      17
      پسندیده : 24
      مورد پسند : 0 بار در 0 پست
      توی سوپرنچرال واقعا بازیش در کنار دین و سم تناسب داشت. یه کم حیف شد که توی فصلهای بعدی نبود. یه جا توی مصاحبه جنسن و جرد ، جنسن گفته که یه ایده برای آخر سریال توی ذهن خودشون می تونه این باشه که جان برمی گرده به سریال و به پسراش می گه وقتشه بریم خونه. آخی ..... (فیلم هندی می شه ولی من می پسندم)
      از امضات هم خوشم اومد. چه عجب یه جمله مثبت و امیدوار کننده دیدم!!!!!!!!!!!