• یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • فیلم داستان واقعی دو مرد جوان به نام های دیوید و افریم است که برنده ی یک قرارداد 300 میلیون دلاری می شوند تا مهمات جنگی آمریکا را در افغانستان تامین کنند و...

  • مکس یک سگ خانگی است که به تازگی مجبور شده سگی دیگر به نام دوک را در کنار خود تحمل کند. اما جدال این دو و اشتباهاتشان باعث می شود به دام ماموران کنترل حیوانات بیافتند و...

  • "دوری" به یاد دارد که در گذشته یِ دور خانواده ای داشته و از همین رو جستجو را برای پیدا کردن خانواده خود آغاز می کند. "نمو" و "مارلین" هم از آنجا که حافظه کوتاه مدت دوری مشکل دارد، او را همراهی می کنند تا گم نشود. این جستجو آنها را به یک موسسه زیر دریایی می کشاند و...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      13
      نوشته ها
      920
      محل زندگی
      IRAN
      پسندیده : 216
      مورد پسند : 396 بار در 100 پست

      بیوگرافیMarsha Thomason بازیگر نقش Diana Berrigan در سریال White Collar

      بیوگرافیMarsha Thomason بازیگر نقش Diana Berrigan در سریال White Collar



      220px-marsha_thomason_-_white_collar_panel_crop-jpg

      مارشا لیزادر (متولد 19 ژانویه سال 1976) بازیگر انگلیسی که شده است در ایالات متحده برای بازی Nessa هولت در 2 1 فصل NBC سری لاس وگاس، نقش در محدوده زمانی معین او را ABC گم شده به عنوان نائومی Dorrit شناخته شده است، و برای بازیFBI عامل دیانا Berrigan یقه سفید شبکه USA.


      او در در Moston، منچستر، از دختر فیلیس (McCrae اصلیش)، کارمند شرکت الکترونیک جامائیکایی و پیتر Thomason در، که مشغول به کار در سیاست متولد شد. او در مدرسه ترینیتی مقدس اولیه در Blackley و منچستر شمالی مدرسه عالی دختران حضور داشتند،قبل از حضور در کالج اولدهام فرم ششم برای تحصیل سطوح در مطالعات رسانه ای، مطالعات تئاتر و هنرهای نمایشی. Thomason در حضور در دانشگاه متروپولیتن منچستر، دریافت مدرک لیسانس در رشته زبان انگلیسی است. از سن 13 سالگی، مارشا حضور اولدهام کارگاه آموزشی تئاتر که در آن او بود که قادر به شرکت در داخل تولید تئاتر جوانان که بعدها در اعتماد به نفس او را به سمت تبدیل شدن به یک بازیگر حرفه ای مشتاق کمک.


      او در برای اولین بار به برجسته در تلویزیون بریتانیا در سری بازی میدان و که در آن قلب است، و همچنین در اولین سری از سه درام BBC رایت بود. در ایالات متحده، او در دیزنی عمارت خالی از سکنه به نظر می رسد، بازی کردن همسر ادی مورفی. او براندی در فیلم بابا عزیز من ایفا کرده است، و ویکتوریا در BLACK KNIGHT بازی. او همچنین ویکی خالص ایفا کرده است. او در سریال تلویزیونی لاس وگاس ایالات متحده آمریکا به عنوان هولت Nessa در فصول 1 و 2، در مجموع از 47 قسمت ستاره دار.
      در 21 اکتبر 2004 او به عنوان مهمان از در رادیو نمایش Loveline بود. در ژانویه سال 2008 به نظر می رسد او در مسیح V: خلسه، در کنار مارک وارن. Thomason در در ماه اوت سال 2008 به عنوان یک مجموعه منظم در پول نشان می دهد آسان CW بازیگران.
      در سال 2009 ظاهر شد بر روی Thomason در بیمارستان عمومی، اولین حضور خود را 20 نوامبر پس از ظاهر می شود در قسمت خلبان برای یقه سفید به عنوان عامل دیانا Berrigan، او را برای آخر فصل اول بازگشت. اعلام شد که او را در زمان سری کامل فصل دوم ظاهر می شود او خواهد بود که صدای جدید از دیانا در هیتمن:. و دلباز هستند.


      او در محدوده زمانی معین بر ​​روی یک شخصیت نشان می دهد تلویزیون از دست داده به عنوان نائومی Dorrit بود. در حال از دوستان دومینیک موناگان (که در سری بازی پیس چارلی)، او طرفداران زیادی نشان می دهد و هیجان زده به بازیگران. او همچنین عدم شفافیت شخصیت به طراوت: "این نوع از مشکل به عنوان یک بازیگر، اما همچنین آزادی در راه است، چرا که شما فقط باید به بازی صحنه به عنوان آنها نوشته شده است و پس از آن اگر شما پیدا کردن اگر شما دوباره یک تبه کار بزرگ یا هر چیز دیگری، و سپس شما را به بازی که ... شما می دانید که هنگامی که مشغول به کار است که واقعا درخشان در 24 با نینا مایرز او نشانه ندارد -. سارا کلارک، بازیگر زن - و ساخته شده است که آن را واقعا درخشان، چرا که او با بازی نینا صادقانه واقعا صادقانه و پس از آن او یک تبه کار بود. نابغه که چنین بزرگ بود


      Filmography

      Year Title Role Notes
      1993 Safe Wendy TV film
      1994 Priest Nurse
      1996 Prime Suspect 5: Errors of Judgment Janice Lafferty
      Brazen Hussies Stripper with fire TV film
      2001 Swallow Tina Harford TV film
      Black Knight Chambermaid Number 7 / Victoria the Chambermaid / Nicole
      2002 Long Time Dead Lucy
      Pure Vicki
      2003 The Haunted Mansion Sara Evers / Elizabeth Henshaw
      2004 My Baby's Daddy Brandy
      2005 The Nickel Children Beatrice
      2006 The Package Melissa Short film
      Caffeine Rachel
      The Fast One Lucy Comedy short
      The Tripper Linda
      Tug of War Sam Comedy short
      2007 LA Blues Carla
      2008 Messiah V: The Rapture Mel Palmer TV film
      2009 Into the Blue 2: The Reef Azra Film
      [edit]Television

      Year Title Role Notes
      1996 Prime Suspect 1 Episode: Prime Suspect 5: Errors of Judgement
      1997 Pie in the Sky Sally 8 Episodes
      1998 Playing the Field Sharon 'Shazza' Pearce
      Where the Heart Is Jacqui Richards 3 Episodes: "The Final Curtain", "The Healing Game" & "Fresh"
      1999 Love in the 21st Century Louise Episode: "Threesome"
      2001 Table 12 Denie Episode: "Guess Who's Not Coming to Dinner"
      2003 Burn It Tina
      2003–2005 Las Vegas Nessa Holt Seasons 1-2 (Main cast: 47 Episodes)
      2007 Cane Miranda Sanfilipino Episode: "Family Business"
      2007–2010 Lost Naomi Dorritt 12 Episodes
      2008 Life Jill Abrahams Episode: "The Business of Miracles"
      2008 Easy Money Julia Miller series regular
      2009–2010 Make It or Break It MJ Martin 6 Episodes
      2009–present White Collar Diana Berrigan Season 1 (2 episodes: Pilot, Finale); Season 2+ (Main Cast)[4]
      2009 General Hospital Gillian Carlyle 2009
      2011 2 Broke Girls Cashandra Episodes: "And Hoarder Culture", "And The Really Petty Cash"


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۱۲:۵۷ بعد از ظهر