• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      " بیوگرافی Misha Collins بازیگر نقش Angel Castiel در سریال Supernatural "

      Misha Collins


      متولد:20 آگوست 1974
      در Boston
      حرفه :بازیگر
      فعالیت از سال1998 تاکنون

      Misha Collins با نام اصلی Misha Dmitri Tippens Krushnic بازیگر امریکایی ست که برای بازی نقش angel Castiel در سریال Supernatural شهرت پیدا کرده.کالینز در بوستون ،Massachusetts به دنیا آمد . او در مدرسه ی North Field Mount Hermon و دانشگاه chicago تحصیل کرد.
      او در سال 2012 با Victoria Vantoch که همکلاسی دوران دبیرستانش بود ازدواج کرد و صاحب یک پسر شد.او در دورانی از زندگی اش به دوچرخه سواری می پرداخت اما طی حادثه ای مجروح شد و این کار را رها کرد.در شعر و داستان هم علاقه نشان می داد.از کتاب شعر های او "baby pants "و "Old bones " را می توان نام برد.

      او در دانشگاه جامعه شناسی خوانده و از این رو قدرت تحلیل و فن بیان او بسیار زیاد است.اما در دورانی به بازیگری علاقه مند میشود و فلسفه و جامعه شناسی را رها کرده و به سوی هنر می رود.
      او یک برادر به نام Sasha و دو خواهر دارد.
      برای نقش خود در سریال Supernatural بخش هایی از کتاب مقدس را خواند.
      پدرش یک روسی است.

      میشا در مدلینگ،کارگردانی و نویسندگی هم فعالیت داشته است.
      در سریال 24 هم بازی کرده است.
      درزمان هایی نجاری یاد گرفته و تمام وسایل خونش رو خودش ساخته.
      او الان مدیتیشن بودایی کار می کند.


      Filmography

      Year Title Role Notes
      1998 Legacy Andrew Episode: "The Big Fix"
      1999 Liberty Heights Guy Uncredited
      Girl, Interrupted Tony
      Charmed Eric Bragg Episode: "They're Everywhere"
      2000 NYPD Blue Blake DeWitt Episode: "Welcome to New York"
      2001 Seven Days Sergei Chubais Episode: "Born in the USSR"
      2002 24 Alexis Drazen 7 Episodes (13–17,22–23)
      Par 6 Al Hegelman
      2003 Moving Alan Tony Derrick
      Finding Home Dave
      2004 The Crux Man Hanging from the Rope
      2004 CSI: Crime Scene Investigation Vlad Episode: "Nesting Dolls"
      2005–2006 ER Bret Episode: "Alone in a Crowd"
      Episode: "Here and There"
      Episode: "If Not Now"
      2006 NCIS Justin Ferris Episode: "Singled Out"
      Monk Michael Karapov Episode: "Mr. Monk and the Captain's Marriage"
      Close to Home Todd Monroe Episode: "There's Something About Martha "
      Karla Paul Bernardo
      2007 Without a Trace Chester Lake Episode: "Run"
      CSI: NY Morton Brite Episode: "Can You Hear Me Now?"
      Reinventing the Wheelers Joey Wheeler TV Pilot
      2008 Over Her Dead Body Brian
      The Grift Buster
      Loot Associate Producer[8]
      2008 – present Supernatural Castiel; Jimmy Novak, Himself, God, Leviathan, Emmanuel Recurring: Seasons 4 & 7
      Series Regular: Seasons 5,6 and 9
      Special Guest Star: Season 7- Present
      2009 Nip/Tuck Manny Skerritt Episode: "Manny Skerritt"
      2010 Stonehenge Apocalypse Jacob TV movie
      2011 Divine: The Series Father Christopher; Producer Web Series[9]
      2012 Ringer Dylan Episode: "Whores Don't Make That Much"



      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۳:۱۴ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................