• در این قسمت جک ریچر (تام کروز) متوجه می شود که دوست قدیمی اش سوزان (کوبی اسمالدرز) متهم به جاسوسی شده و در واقع برای او پاپوشی دوخته شده است. از این رو برای پی بردن حقیقت، پس از یافتن سوزان با او همراه شده و متوجه می شود که هم او و هم سوزان در یک توطئه پیچیده گرفتار شده اند که ...

  • در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      " بیوگرافی Misha Collins بازیگر نقش Angel Castiel در سریال Supernatural "

      Misha Collins


      متولد:20 آگوست 1974
      در Boston
      حرفه :بازیگر
      فعالیت از سال1998 تاکنون

      Misha Collins با نام اصلی Misha Dmitri Tippens Krushnic بازیگر امریکایی ست که برای بازی نقش angel Castiel در سریال Supernatural شهرت پیدا کرده.کالینز در بوستون ،Massachusetts به دنیا آمد . او در مدرسه ی North Field Mount Hermon و دانشگاه chicago تحصیل کرد.
      او در سال 2012 با Victoria Vantoch که همکلاسی دوران دبیرستانش بود ازدواج کرد و صاحب یک پسر شد.او در دورانی از زندگی اش به دوچرخه سواری می پرداخت اما طی حادثه ای مجروح شد و این کار را رها کرد.در شعر و داستان هم علاقه نشان می داد.از کتاب شعر های او "baby pants "و "Old bones " را می توان نام برد.

      او در دانشگاه جامعه شناسی خوانده و از این رو قدرت تحلیل و فن بیان او بسیار زیاد است.اما در دورانی به بازیگری علاقه مند میشود و فلسفه و جامعه شناسی را رها کرده و به سوی هنر می رود.
      او یک برادر به نام Sasha و دو خواهر دارد.
      برای نقش خود در سریال Supernatural بخش هایی از کتاب مقدس را خواند.
      پدرش یک روسی است.

      میشا در مدلینگ،کارگردانی و نویسندگی هم فعالیت داشته است.
      در سریال 24 هم بازی کرده است.
      درزمان هایی نجاری یاد گرفته و تمام وسایل خونش رو خودش ساخته.
      او الان مدیتیشن بودایی کار می کند.


      Filmography

      Year Title Role Notes
      1998 Legacy Andrew Episode: "The Big Fix"
      1999 Liberty Heights Guy Uncredited
      Girl, Interrupted Tony
      Charmed Eric Bragg Episode: "They're Everywhere"
      2000 NYPD Blue Blake DeWitt Episode: "Welcome to New York"
      2001 Seven Days Sergei Chubais Episode: "Born in the USSR"
      2002 24 Alexis Drazen 7 Episodes (13–17,22–23)
      Par 6 Al Hegelman
      2003 Moving Alan Tony Derrick
      Finding Home Dave
      2004 The Crux Man Hanging from the Rope
      2004 CSI: Crime Scene Investigation Vlad Episode: "Nesting Dolls"
      2005–2006 ER Bret Episode: "Alone in a Crowd"
      Episode: "Here and There"
      Episode: "If Not Now"
      2006 NCIS Justin Ferris Episode: "Singled Out"
      Monk Michael Karapov Episode: "Mr. Monk and the Captain's Marriage"
      Close to Home Todd Monroe Episode: "There's Something About Martha "
      Karla Paul Bernardo
      2007 Without a Trace Chester Lake Episode: "Run"
      CSI: NY Morton Brite Episode: "Can You Hear Me Now?"
      Reinventing the Wheelers Joey Wheeler TV Pilot
      2008 Over Her Dead Body Brian
      The Grift Buster
      Loot Associate Producer[8]
      2008 – present Supernatural Castiel; Jimmy Novak, Himself, God, Leviathan, Emmanuel Recurring: Seasons 4 & 7
      Series Regular: Seasons 5,6 and 9
      Special Guest Star: Season 7- Present
      2009 Nip/Tuck Manny Skerritt Episode: "Manny Skerritt"
      2010 Stonehenge Apocalypse Jacob TV movie
      2011 Divine: The Series Father Christopher; Producer Web Series[9]
      2012 Ringer Dylan Episode: "Whores Don't Make That Much"



      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۳:۱۴ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................