• "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • فیلم بر اساس داستان واقعیِ یک مخالف جنگ و پزشک ارتش آمریکا به نام دزموند داس (اندرو گارفیلد) است که حاضر نمی شود سلاحی حمل کند، اما طی نبرد اوکیناوا در جنگ جهانی دوم با وجود شلیک های بی وقفه ی دشمن، یک تنه جان بیش از ۷۵ نفر از هم رزمانش را نجات می دهد...

  • کانر (لویس مک دوگان) پسربچه ای است که مشکلات زیادی را تحمل می کند. مادر او (فلیسیتی جونز) در حال دست و پنجه نرم کردن با سرطان است و در مدرسه نیز قلدرها دست از سرش بر نمی دارند. با اینحال یک شب هیولای درختی غول پیکری نزد او می آید و معامله ای را با کانر انجام می دهد که...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      " بیوگرافی Misha Collins بازیگر نقش Angel Castiel در سریال Supernatural "

      Misha Collins


      متولد:20 آگوست 1974
      در Boston
      حرفه :بازیگر
      فعالیت از سال1998 تاکنون

      Misha Collins با نام اصلی Misha Dmitri Tippens Krushnic بازیگر امریکایی ست که برای بازی نقش angel Castiel در سریال Supernatural شهرت پیدا کرده.کالینز در بوستون ،Massachusetts به دنیا آمد . او در مدرسه ی North Field Mount Hermon و دانشگاه chicago تحصیل کرد.
      او در سال 2012 با Victoria Vantoch که همکلاسی دوران دبیرستانش بود ازدواج کرد و صاحب یک پسر شد.او در دورانی از زندگی اش به دوچرخه سواری می پرداخت اما طی حادثه ای مجروح شد و این کار را رها کرد.در شعر و داستان هم علاقه نشان می داد.از کتاب شعر های او "baby pants "و "Old bones " را می توان نام برد.

      او در دانشگاه جامعه شناسی خوانده و از این رو قدرت تحلیل و فن بیان او بسیار زیاد است.اما در دورانی به بازیگری علاقه مند میشود و فلسفه و جامعه شناسی را رها کرده و به سوی هنر می رود.
      او یک برادر به نام Sasha و دو خواهر دارد.
      برای نقش خود در سریال Supernatural بخش هایی از کتاب مقدس را خواند.
      پدرش یک روسی است.

      میشا در مدلینگ،کارگردانی و نویسندگی هم فعالیت داشته است.
      در سریال 24 هم بازی کرده است.
      درزمان هایی نجاری یاد گرفته و تمام وسایل خونش رو خودش ساخته.
      او الان مدیتیشن بودایی کار می کند.


      Filmography

      Year Title Role Notes
      1998 Legacy Andrew Episode: "The Big Fix"
      1999 Liberty Heights Guy Uncredited
      Girl, Interrupted Tony
      Charmed Eric Bragg Episode: "They're Everywhere"
      2000 NYPD Blue Blake DeWitt Episode: "Welcome to New York"
      2001 Seven Days Sergei Chubais Episode: "Born in the USSR"
      2002 24 Alexis Drazen 7 Episodes (13–17,22–23)
      Par 6 Al Hegelman
      2003 Moving Alan Tony Derrick
      Finding Home Dave
      2004 The Crux Man Hanging from the Rope
      2004 CSI: Crime Scene Investigation Vlad Episode: "Nesting Dolls"
      2005–2006 ER Bret Episode: "Alone in a Crowd"
      Episode: "Here and There"
      Episode: "If Not Now"
      2006 NCIS Justin Ferris Episode: "Singled Out"
      Monk Michael Karapov Episode: "Mr. Monk and the Captain's Marriage"
      Close to Home Todd Monroe Episode: "There's Something About Martha "
      Karla Paul Bernardo
      2007 Without a Trace Chester Lake Episode: "Run"
      CSI: NY Morton Brite Episode: "Can You Hear Me Now?"
      Reinventing the Wheelers Joey Wheeler TV Pilot
      2008 Over Her Dead Body Brian
      The Grift Buster
      Loot Associate Producer[8]
      2008 – present Supernatural Castiel; Jimmy Novak, Himself, God, Leviathan, Emmanuel Recurring: Seasons 4 & 7
      Series Regular: Seasons 5,6 and 9
      Special Guest Star: Season 7- Present
      2009 Nip/Tuck Manny Skerritt Episode: "Manny Skerritt"
      2010 Stonehenge Apocalypse Jacob TV movie
      2011 Divine: The Series Father Christopher; Producer Web Series[9]
      2012 Ringer Dylan Episode: "Whores Don't Make That Much"



      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۳:۱۴ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................