• داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      13
      نوشته ها
      920
      محل زندگی
      IRAN
      پسندیده : 216
      مورد پسند : 396 بار در 100 پست

      بیوگرافی Zoie Palmer بازیگر نقش Lauren Lewis در سریال Lost Girl

      بیوگرافی Zoie Palmer بازیگر نقش Lauren Lewis در سریال Lost Girl




      Zoie Palmer
      (متولد 28 اکتبر، 1977) یک بازیگر کانادایی است، بهترین شناخته شده برای نقش خود را به عنوان دکتر لورن لوئیس در مجموعه تلویزیونی از دست داده دختر است.



      متولد در ویلتشایر انگلستان، از پدر و مادر انگلیسی و ایرلندی، Zoie پالمر در سن 9 سالگی به همراه خانواده اش به کانادا نقل مکان کرد. او در Newmarket، انتاریو در قلب مقدس مدرسه کاتولیک به مدرسه بالا رفت، و BFA خود را به دست آورده در دانشگاه یورک در تورنتو، کانادا.



      Zoie پالمر قبلا در سپاه پاسداران به عنوان کارلی Greig، یک متخصص نجات که در یک قایق ماهیگیری بزرگ ظاهر شد، و نقش مهمان در محدوده زمانی معین به عنوان فاضلاب پتسی در ستاره مسنجر. فیلم های دیگر و حضور در تلویزیون، فیلم تلویزیون Reagans (2003) عنوان پتی ریگان، و به عنوان یک زن مبتلا به سرطان در ترمینال زهره (2003). او بهترین بازیگر نقش اول مرد در جشنواره فیلم باخا کالیفرنیا برای نقش دوم اهدا شد. پالمر نیز مهمان عزیز CW درام نیکیتا در قسمت ستاره دار "بهترین دختر دوست" به عنوان آنیا، تروریستی که تلاش می کند به مختل اجلاس صلح، و نشان می دهد تلویزیون من فیتز به عنوان لورا، قطع عضو unhinged با طرح هایی را برای شروع سرویس اسکورت برای افراد معلول.



      پالمر به نظر می رسد در فیلم 2010 کانادا بدون عنوان کار پل شپرد با کریستن، هولدن-Ried یکی از خود را با همکاری ستاره در مجموعه تلویزیونی از دست داده دختر است. او یک نامزدی ACTRA برای نقش او را در این فیلم دریافت کرد. پالمر در حال حاضر فیلمبرداری فیلم کانادایی "جنسی بعد از بچه ها" که در آن او با دو نفر از او دختر گمشده شرکت ستاره کریس هولدن Ried و پل ستاره.





      Filmography

      Year Title Role Notes
      2003 Bar Life Ryan Short film
      2003 Terminal Venus Annabelle Short film
      2004 Godsend Susan Pierce
      2006 Snapshots for Henry Angie Short film
      2010 The Untitled Work of Paul Shepard Hayley
      2010 Devil Cheryl
      2011 Cold Blooded Frances Jane
      2013 Sex After Kids Lou

      Year Title Role Notes
      2002 Odyssey 5 Researcher Episode: "Skin"
      2002 The Scream Team Rebecca Kull TV movie
      2003 Adventure Inc. Luisa Episode: "Plaque Ship of Val Verde"
      2003 Out of the Ashes Didi Goldstein TV movie
      2003 The Reagans Patti Reagan TV movie
      2004 Bliss Donna Episode: "Badness"
      2004 Missing Tracy Somers Episode: "Mr. Nobody"
      2004 Doc Tracey Briant Episode: "The Family Tree"
      2005 Devil's Perch Abby TV movie
      2005 Martha Behind Bars Amy TV movie
      2006 Gospel of Deceit Tracy Duggins TV movie
      2006-2007 Instant Star Patsy Sewer 12 episodes
      2008-2009 The Guard Carly Greig 22 episodes
      2010 Bloodletting & Miraculous Cures Female Cop Episode: "Unhappy Endings"
      2010 Murdoch Mysteries Katie Powers Episode: "Victor, Victorian"
      2011 Degrassi: The Next Generation Officer Episode: "Jesus, Etc.: Part 2"
      2011 XIII: The Series Moira Episode: "The Irish Version"
      2011 King Angela Gilbert Episode: "Lori Gilbert"
      2011 Nikita Anya Vimer Episode: "Girl's Best Friend"
      2011 Call Me Fitz Laura Episode: "Don of the Differently Abled"
      2010–Present Lost Girl Lauren Lewis
      2012 The Listener Staff Sgt McCoy Season 3 Episode 13: "The Shooting"



      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۷:۱۹ بعد از ظهر