• در این قسمت جک ریچر (تام کروز) متوجه می شود که دوست قدیمی اش سوزان (کوبی اسمالدرز) متهم به جاسوسی شده و در واقع برای او پاپوشی دوخته شده است. از این رو برای پی بردن حقیقت، پس از یافتن سوزان با او همراه شده و متوجه می شود که هم او و هم سوزان در یک توطئه پیچیده گرفتار شده اند که ...

  • در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      13
      نوشته ها
      920
      محل زندگی
      IRAN
      پسندیده : 216
      مورد پسند : 397 بار در 100 پست

      بیوگرافی Ksenia Solo بازیگر نقش Kenzi در سریال Lost Girl

      بیوگرافی Ksenia Solo بازیگر نقش Kenzi در سریال Lost Girl



      کسنیا سولو (متولد 8 اکتبر، 1987) لتونی متولد بازیگر کانادایی، بهترین راه حل برای نقش خود را به عنوان تاشا در زندگی غیر مترقبه و به عنوان کنزی در دختران از دست رفته شناخته شده است.


      نقش Zoey جونز در APTN سری renegadepress.com. در سال 2005 و 2006، او برنده جایزه جمینی برای بهترین عملکرد را کودکان و یا برنامه جوانان یا سری برای کار خود را در تاریخ نشان می دهد. او رفت و در در دیگر سری های تلویزیونی کانادایی و فیلم، مانند فیلم ظاهر می شود عشق همسایه و Mayday تو، و همچنین به عنوان یک مهمان با بازی در مجموعه تلویزیونی Kojak.



      در سال 2010، سولو بازی یک نقش کوچک در قوی سیاه دارن Aronofsky بازیگران ناتالی پورتمن و میلا Kunis است.
      انفرادی در حال حاضر همکاری با بازی در مجموعه نمایشگاه به عنوان دختر Kenzi از دست داده است. او یک نقش در محدوده زمانی معین را به عنوان ناتاشا "تاشا" Siviac در زندگی غیر منتظره بود. او به عنوان دوج در قسمت خلبان از لاک و کلید بازیگران، اما این مجموعه بود برداشت نمی شده توسط فاکس.




      کسنیا سولو اکتبر 8، 1987 در لتونی متولد شد. او در کانادا مطرح شد و از میراث روسیه است، اما در حال حاضر در لس آنجلس زندگی می کند. انفرادی باله تا سن 14 سالگی، زمانی که یک آسیب به عقب او را مجبور به متوقف کردن مادرش بالت سابق تبدیل بازیگر تئاتر است.


      Filmography

      Year Title Role Notes
      2001 A Man of Substance Hannah Short film
      2003 The Republic of Love Micheline
      2010 Black Swan Veronica
      2011 The Factory Emma

      Year Title Role Notes
      2000 I Was a Sixth Grade Alien Xhanthippe Episode: "Bride of Pleskit!"
      2000 Earth: Final Conflict Kathy Simmons Episode: "Take No Prisoners"
      2001 My Louisiana Sky Abby Lynn Anders TV movie
      2001 What Girls Learn Girl TV movie
      2002 Sins of the Father Lucinda TV movie
      2002 Adventure Inc. Natalie Episode: "Village of the Lost"
      2003 Defending Our Kids: The Julie Posey Story Kristyn Posey TV movie
      2004 Missing Megan Hahn Episode: "Judgement Day"
      2004–2008 Renegadepress.com Zoey Jones 42 episodes
      2005 Kojak Angela Howard Episode: "All Bets Off: Part 1"
      2006 Love Thy Neighbor Erin Benson TV movie
      2007 Cold Case Lena Episode: "Cargo"
      2008 Moonlight Bonnie Morrow Episode: "Fated to Pretend"
      2009 Crime Stories Waitress Episode: "The Happy Face Killer"
      2009 The Cleaner Callie Bell Episode: "Cinderella"
      2010–present Lost Girl Kenzi Main Cast; Series Regular
      2010–2011 Life Unexpected Natasha Siviac 13 episodes
      2011 Nikita Irina Episode: "Alexandra"
      2011 Locke & Key Dodge TV movie, completed (Unaired Pilot)



      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۷:۱۸ بعد از ظهر