• ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      13
      نوشته ها
      920
      محل زندگی
      IRAN
      پسندیده : 216
      مورد پسند : 397 بار در 100 پست

      بیوگرافی Ksenia Solo بازیگر نقش Kenzi در سریال Lost Girl

      بیوگرافی Ksenia Solo بازیگر نقش Kenzi در سریال Lost Girl



      کسنیا سولو (متولد 8 اکتبر، 1987) لتونی متولد بازیگر کانادایی، بهترین راه حل برای نقش خود را به عنوان تاشا در زندگی غیر مترقبه و به عنوان کنزی در دختران از دست رفته شناخته شده است.


      نقش Zoey جونز در APTN سری renegadepress.com. در سال 2005 و 2006، او برنده جایزه جمینی برای بهترین عملکرد را کودکان و یا برنامه جوانان یا سری برای کار خود را در تاریخ نشان می دهد. او رفت و در در دیگر سری های تلویزیونی کانادایی و فیلم، مانند فیلم ظاهر می شود عشق همسایه و Mayday تو، و همچنین به عنوان یک مهمان با بازی در مجموعه تلویزیونی Kojak.



      در سال 2010، سولو بازی یک نقش کوچک در قوی سیاه دارن Aronofsky بازیگران ناتالی پورتمن و میلا Kunis است.
      انفرادی در حال حاضر همکاری با بازی در مجموعه نمایشگاه به عنوان دختر Kenzi از دست داده است. او یک نقش در محدوده زمانی معین را به عنوان ناتاشا "تاشا" Siviac در زندگی غیر منتظره بود. او به عنوان دوج در قسمت خلبان از لاک و کلید بازیگران، اما این مجموعه بود برداشت نمی شده توسط فاکس.




      کسنیا سولو اکتبر 8، 1987 در لتونی متولد شد. او در کانادا مطرح شد و از میراث روسیه است، اما در حال حاضر در لس آنجلس زندگی می کند. انفرادی باله تا سن 14 سالگی، زمانی که یک آسیب به عقب او را مجبور به متوقف کردن مادرش بالت سابق تبدیل بازیگر تئاتر است.


      Filmography

      Year Title Role Notes
      2001 A Man of Substance Hannah Short film
      2003 The Republic of Love Micheline
      2010 Black Swan Veronica
      2011 The Factory Emma

      Year Title Role Notes
      2000 I Was a Sixth Grade Alien Xhanthippe Episode: "Bride of Pleskit!"
      2000 Earth: Final Conflict Kathy Simmons Episode: "Take No Prisoners"
      2001 My Louisiana Sky Abby Lynn Anders TV movie
      2001 What Girls Learn Girl TV movie
      2002 Sins of the Father Lucinda TV movie
      2002 Adventure Inc. Natalie Episode: "Village of the Lost"
      2003 Defending Our Kids: The Julie Posey Story Kristyn Posey TV movie
      2004 Missing Megan Hahn Episode: "Judgement Day"
      2004–2008 Renegadepress.com Zoey Jones 42 episodes
      2005 Kojak Angela Howard Episode: "All Bets Off: Part 1"
      2006 Love Thy Neighbor Erin Benson TV movie
      2007 Cold Case Lena Episode: "Cargo"
      2008 Moonlight Bonnie Morrow Episode: "Fated to Pretend"
      2009 Crime Stories Waitress Episode: "The Happy Face Killer"
      2009 The Cleaner Callie Bell Episode: "Cinderella"
      2010–present Lost Girl Kenzi Main Cast; Series Regular
      2010–2011 Life Unexpected Natasha Siviac 13 episodes
      2011 Nikita Irina Episode: "Alexandra"
      2011 Locke & Key Dodge TV movie, completed (Unaired Pilot)



      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۱۸ بعد از ظهر