• فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • فیلم بر اساس داستان واقعیِ یک مخالف جنگ و پزشک ارتش آمریکا به نام دزموند داس (اندرو گارفیلد) است که حاضر نمی شود سلاحی حمل کند، اما طی نبرد اوکیناوا در جنگ جهانی دوم با وجود شلیک های بی وقفه ی دشمن، یک تنه جان بیش از ۷۵ نفر از هم رزمانش را نجات می دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      13
      نوشته ها
      920
      محل زندگی
      IRAN
      پسندیده : 216
      مورد پسند : 397 بار در 100 پست

      بیوگرافی Ksenia Solo بازیگر نقش Kenzi در سریال Lost Girl

      بیوگرافی Ksenia Solo بازیگر نقش Kenzi در سریال Lost Girl



      کسنیا سولو (متولد 8 اکتبر، 1987) لتونی متولد بازیگر کانادایی، بهترین راه حل برای نقش خود را به عنوان تاشا در زندگی غیر مترقبه و به عنوان کنزی در دختران از دست رفته شناخته شده است.


      نقش Zoey جونز در APTN سری renegadepress.com. در سال 2005 و 2006، او برنده جایزه جمینی برای بهترین عملکرد را کودکان و یا برنامه جوانان یا سری برای کار خود را در تاریخ نشان می دهد. او رفت و در در دیگر سری های تلویزیونی کانادایی و فیلم، مانند فیلم ظاهر می شود عشق همسایه و Mayday تو، و همچنین به عنوان یک مهمان با بازی در مجموعه تلویزیونی Kojak.



      در سال 2010، سولو بازی یک نقش کوچک در قوی سیاه دارن Aronofsky بازیگران ناتالی پورتمن و میلا Kunis است.
      انفرادی در حال حاضر همکاری با بازی در مجموعه نمایشگاه به عنوان دختر Kenzi از دست داده است. او یک نقش در محدوده زمانی معین را به عنوان ناتاشا "تاشا" Siviac در زندگی غیر منتظره بود. او به عنوان دوج در قسمت خلبان از لاک و کلید بازیگران، اما این مجموعه بود برداشت نمی شده توسط فاکس.




      کسنیا سولو اکتبر 8، 1987 در لتونی متولد شد. او در کانادا مطرح شد و از میراث روسیه است، اما در حال حاضر در لس آنجلس زندگی می کند. انفرادی باله تا سن 14 سالگی، زمانی که یک آسیب به عقب او را مجبور به متوقف کردن مادرش بالت سابق تبدیل بازیگر تئاتر است.


      Filmography

      Year Title Role Notes
      2001 A Man of Substance Hannah Short film
      2003 The Republic of Love Micheline
      2010 Black Swan Veronica
      2011 The Factory Emma

      Year Title Role Notes
      2000 I Was a Sixth Grade Alien Xhanthippe Episode: "Bride of Pleskit!"
      2000 Earth: Final Conflict Kathy Simmons Episode: "Take No Prisoners"
      2001 My Louisiana Sky Abby Lynn Anders TV movie
      2001 What Girls Learn Girl TV movie
      2002 Sins of the Father Lucinda TV movie
      2002 Adventure Inc. Natalie Episode: "Village of the Lost"
      2003 Defending Our Kids: The Julie Posey Story Kristyn Posey TV movie
      2004 Missing Megan Hahn Episode: "Judgement Day"
      2004–2008 Renegadepress.com Zoey Jones 42 episodes
      2005 Kojak Angela Howard Episode: "All Bets Off: Part 1"
      2006 Love Thy Neighbor Erin Benson TV movie
      2007 Cold Case Lena Episode: "Cargo"
      2008 Moonlight Bonnie Morrow Episode: "Fated to Pretend"
      2009 Crime Stories Waitress Episode: "The Happy Face Killer"
      2009 The Cleaner Callie Bell Episode: "Cinderella"
      2010–present Lost Girl Kenzi Main Cast; Series Regular
      2010–2011 Life Unexpected Natasha Siviac 13 episodes
      2011 Nikita Irina Episode: "Alexandra"
      2011 Locke & Key Dodge TV movie, completed (Unaired Pilot)



      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۷:۱۸ بعد از ظهر