• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      13
      نوشته ها
      920
      محل زندگی
      IRAN
      پسندیده : 216
      مورد پسند : 396 بار در 100 پست

      بیوگرافی Ksenia Solo بازیگر نقش Kenzi در سریال Lost Girl

      بیوگرافی Ksenia Solo بازیگر نقش Kenzi در سریال Lost Girl



      کسنیا سولو (متولد 8 اکتبر، 1987) لتونی متولد بازیگر کانادایی، بهترین راه حل برای نقش خود را به عنوان تاشا در زندگی غیر مترقبه و به عنوان کنزی در دختران از دست رفته شناخته شده است.


      نقش Zoey جونز در APTN سری renegadepress.com. در سال 2005 و 2006، او برنده جایزه جمینی برای بهترین عملکرد را کودکان و یا برنامه جوانان یا سری برای کار خود را در تاریخ نشان می دهد. او رفت و در در دیگر سری های تلویزیونی کانادایی و فیلم، مانند فیلم ظاهر می شود عشق همسایه و Mayday تو، و همچنین به عنوان یک مهمان با بازی در مجموعه تلویزیونی Kojak.



      در سال 2010، سولو بازی یک نقش کوچک در قوی سیاه دارن Aronofsky بازیگران ناتالی پورتمن و میلا Kunis است.
      انفرادی در حال حاضر همکاری با بازی در مجموعه نمایشگاه به عنوان دختر Kenzi از دست داده است. او یک نقش در محدوده زمانی معین را به عنوان ناتاشا "تاشا" Siviac در زندگی غیر منتظره بود. او به عنوان دوج در قسمت خلبان از لاک و کلید بازیگران، اما این مجموعه بود برداشت نمی شده توسط فاکس.




      کسنیا سولو اکتبر 8، 1987 در لتونی متولد شد. او در کانادا مطرح شد و از میراث روسیه است، اما در حال حاضر در لس آنجلس زندگی می کند. انفرادی باله تا سن 14 سالگی، زمانی که یک آسیب به عقب او را مجبور به متوقف کردن مادرش بالت سابق تبدیل بازیگر تئاتر است.


      Filmography

      Year Title Role Notes
      2001 A Man of Substance Hannah Short film
      2003 The Republic of Love Micheline
      2010 Black Swan Veronica
      2011 The Factory Emma

      Year Title Role Notes
      2000 I Was a Sixth Grade Alien Xhanthippe Episode: "Bride of Pleskit!"
      2000 Earth: Final Conflict Kathy Simmons Episode: "Take No Prisoners"
      2001 My Louisiana Sky Abby Lynn Anders TV movie
      2001 What Girls Learn Girl TV movie
      2002 Sins of the Father Lucinda TV movie
      2002 Adventure Inc. Natalie Episode: "Village of the Lost"
      2003 Defending Our Kids: The Julie Posey Story Kristyn Posey TV movie
      2004 Missing Megan Hahn Episode: "Judgement Day"
      2004–2008 Renegadepress.com Zoey Jones 42 episodes
      2005 Kojak Angela Howard Episode: "All Bets Off: Part 1"
      2006 Love Thy Neighbor Erin Benson TV movie
      2007 Cold Case Lena Episode: "Cargo"
      2008 Moonlight Bonnie Morrow Episode: "Fated to Pretend"
      2009 Crime Stories Waitress Episode: "The Happy Face Killer"
      2009 The Cleaner Callie Bell Episode: "Cinderella"
      2010–present Lost Girl Kenzi Main Cast; Series Regular
      2010–2011 Life Unexpected Natasha Siviac 13 episodes
      2011 Nikita Irina Episode: "Alexandra"
      2011 Locke & Key Dodge TV movie, completed (Unaired Pilot)



      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۷:۱۸ بعد از ظهر