• در این قسمت جک ریچر (تام کروز) متوجه می شود که دوست قدیمی اش سوزان (کوبی اسمالدرز) متهم به جاسوسی شده و در واقع برای او پاپوشی دوخته شده است. از این رو برای پی بردن حقیقت، پس از یافتن سوزان با او همراه شده و متوجه می شود که هم او و هم سوزان در یک توطئه پیچیده گرفتار شده اند که ...

  • در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      13
      نوشته ها
      920
      محل زندگی
      IRAN
      پسندیده : 216
      مورد پسند : 397 بار در 100 پست

      بیوگرافی Anna Silk بازیگر نقش Bo Dennis در سریال Lost Girl

      بیوگرافی Anna Silk بازیگر نقش بازیگر نقش Bo Dennis در سریال Lost Girl



      آنا سیلک (متولد 31 ژانویه، 1974) است که یک بازیگر در کانادا است. در ابتدا کار خود را در Nicoderm تجاری کانادا به عنوان دب، پرواز تلاش برای ترک سیگار شناخته شده است، او از ستاره مهمان در حال اریکا و نقش ستاره در دختران از دست رفته فرود آمد.

      او در فردریکتون، نیوبرانزویک، متولد شد دختر از سیلک ، بازیگر برجسته، کارگردان، تهیه کننده، نمایشنامه نویس و مربی در فردریکتون. برخی از آنا قدیمیترین خاطرات شد رفتن به بازی تمرینات و تماشایکار او و مادرش است. او از دانشگاه سنت توماس با کارشناسی در رشته هنر در سال 1997 فارغ التحصیل شد. او در حداقل دو تولید با تئاتر سنت توماس، هفت منوها و آشپزخانه ظاهر شد.

      او که در سراسر کانادا برای بازی دب، تلخی عصبانی و به اندازه پرواز تلاش برای ترک سیگار در NicoDerm نیکوتین پچ TV تجاری اشاره شده است.

      او به تورنتو نقل مکان کرد و برای پیشبرد حرفه بازیگری خود را در ماه نوامبر سال 1999 است. از حدود 2008، ابریشم در لس آنجلس اقامت، و از سال 2009 به تصویر می کشد شخصیت عنوان، جن یا دیو ماده ای که بصورت زن درامده وبا مردان همخواب میشود به نام بو دنیس، در سریال تلویزیونی کانادایی از دست داده دختر است.

      او بازیگر ست Cooperman در کارگاه بازیگر در لس آنجلس ملاقات کرد. آنها به در اوت 2009 می شود درگیر گزارش شد، و کرده اند از آنجایی که در مراسم برگزار شد، در فردریکتون ازدواج است. ابریشم، که شد با نه مطرح دین سازمان یافته، تبدیل به مذهب یهود شوهرش است.


      Filmography

      Year Title Role Notes
      2002 Confessions of a Dangerous Mind Headset Woman (uncredited)
      2005 Where the Truth Lies Gina (uncredited)
      2007 Do Not Bend Catye Short film
      2007 Breakfast with Scot Mia

      Year Title Role Notes
      1999 Daring & Grace: Teen Detectives Sabrina Episode: "1.112"
      2002 Undressed Becca Episode: "6.17"
      2003 Petits mythes urbains Wife Episode: "Sexes en eaux troubles"
      2003 Mutant X Asia Episode: "Within These Walls"
      2003 Missing Marilyn Janacek Episode: "Victoria"
      2004 Dead Lawyers Sonia Alexandropova TV movie
      2004 Puppets Who Kill Sperm Bank Nurse Episode: "Portrait of Buttons"
      2004 Love Rules! Lynn Hopp TV movie
      2004 Anonymous Rex Keri TV movie
      2005 Hate Woman TV movie
      2005 The Perfect Neighbor Ashley Marin TV movie
      2006 Deception Julie Video
      2006 Earthstorm Bryna TV movie
      2006 Angela's Eyes Sondra Episode: "The Camera's Eye"
      2006 Legacy of Fear Kathleen Coyne TV movie
      2007 The Jane Show Kathy Episode: "Shower Killer"
      2007 'Til Death Do Us Part Mindy Lohman Episode: "Storage Unit Murder"
      2007 The Company Stella Bledsoe TV miniseries
      2007 Voicemail Sandy TV series short
      2008 Ghost Whisperer Haylie Wayne Episode: "Big Chills"
      2008 Billable Hours Suzie Episode: "Pigeon Lawyer"
      2009–2010 Being Erica Cassidy Holland Episodes: "Everything She Wants", "The Importance of Being Erica" and "Bear Breasts"
      2010–present Lost Girl Bo Dennis Main cast (39 episodes)
      2011 Republic of Doyle Tania St. Croix Episode: "St. John's Town"



      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۷:۱۷ بعد از ظهر