• یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • فیلم داستان واقعی دو مرد جوان به نام های دیوید و افریم است که برنده ی یک قرارداد 300 میلیون دلاری می شوند تا مهمات جنگی آمریکا را در افغانستان تامین کنند و...

  • مکس یک سگ خانگی است که به تازگی مجبور شده سگی دیگر به نام دوک را در کنار خود تحمل کند. اما جدال این دو و اشتباهاتشان باعث می شود به دام ماموران کنترل حیوانات بیافتند و...

  • "دوری" به یاد دارد که در گذشته یِ دور خانواده ای داشته و از همین رو جستجو را برای پیدا کردن خانواده خود آغاز می کند. "نمو" و "مارلین" هم از آنجا که حافظه کوتاه مدت دوری مشکل دارد، او را همراهی می کنند تا گم نشود. این جستجو آنها را به یک موسسه زیر دریایی می کشاند و...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Katerina Graham بازیگر نقش Bonnie Bennet در سریال The Vampire Diaries

      Katernia Graham


      نام کامل: katerine Alexandre Graham
      متولد : 5سپتامبر 1989
      در geneva, Switzerland
      سبک :Pop,R&B ,hip hop , dance
      فعالیت در: خواننده.بازیگر.مدل.رقصنده
      خواننده از 2008 تاکنون
      بازیگر از 1998 تاکنون

      Kat Graham بازیگر،مدل،خواننده و رقصنده ی آمریکایی-سوئیسی است. او به خاطر بازی در نقش Bonnie Bennet در سریال The vampire diaries بسیار شهرت یافت.

      او در Los Angeles بزرگ شد،پدرش جوزف یک آفریقایی-آمریکایی و مادرش ناتاشا روسی-لهستانی است. پدرش یک روزنامه نگار است و دو کودک را به فرزندی پذیرفته است. پدربزرگ پدریش هم سفیر سازمان ملل متحد بوده است.زمانی که او 5 سال داشت پدر و مادرش از هم جدا شدند و او یک برادر ناتنی دارد.
      به انگلیسی ،فرانسوی و اسپانیایی تسلط دارد.
      هم چنین او از حامیان حقوق هم*جنس*بازان است.
      در سال 2012 او با یک مدل و بازیگر به نام Cottrell Guidry نامزد شد.

      او از سن 6 سالگی فعالیت در حرفه ی تبلیغات را آغاز کرد. تا 8 سال بعد از ان هم هم چنان در تبلیغات معروفی ظاهر شد.او در ابتدا به عنوان رقصنده در موزیک ویدئو های دیگر خواننده ها حضور داشت.در سن 17 سالگی در تبلیغ Coca Cola بازی کرد.
      در سال 2002 او اولین حضور تلویزیونی خود را در سریال Lizzie Mcguire تجربه کرد.و بعد از ان در نمایش های تلویزیونی زیادی ظاهر شد.در سال 2008 او در 3 اپیزود سریال Hannah Montana بازی کرد.هم چنین در فیلم های 17 again و Roommate هم دیده شد.در سال 2009 هم او در سریال خاطرات یک خون اشام بازی خود را آغاز کرد.




      Filmography

      Year Title Role Notes
      1998 The Parent Trap Jackie Theatrical Film
      2004 Johnson Family Vacation Dancer Theatrical Film
      2007 Hell on Earth Felicia Television Movie
      2008 Our First Christmas Bernie Television Movie
      2009 17 Again Jamie Theatrical Film
      2011 The Roommate Kim Johnson Theatrical Film
      Honey 2 Maria Ramirez Straight-to-DVD
      Dance Fu Chaka Lovebell Straight-to-DVD
      2012 Boogie Town Ingrid Post-Production
      Bleachers Melanie Pre-Production
      Year Title Role Notes
      2002 Lizzie McGuire Posse Member #2 Episode: "You're a Good Man, Lizzie McGuire"
      2003 Strong Medicine Ashley Collins Episode: "Degeneration"
      Malcolm in the Middle Actress Episode: "Watching the Baby"
      2004 Joan of Arcadia Angela Episode: "No Bad Guy"
      Like Family Girl Episode: "Romancing the Home"
      Grounded for Life Laura Episode: "Psycho Therapy"
      2006 The O.C. Kim Episode: "The Undertow"
      CSI: Crime Scene Investigation Tisha Episode: "Poppin' Tags"
      2007 Greek Dancer Episode: "The Rusty Nail"
      2008 Hannah Montana Allison Episode: "No Sugar, Sugar" (canceled)
      Episode: "You Never Give Me My Money"
      Episode: "Jake... Another Little Piece of My Heart"
      Episode: "Uptight (Oliver's All Right)"
      2009–present The Vampire Diaries Bonnie Bennett TV SeriesRegular Cast
      [edit]Discography

      [edit]EP's

      Title Year Peak chart positions
      US Heat
      Against the Wall 4
      [edit]Singles

      Year Song Peak chart positions Album
      US US Dance
      2010 "I Want It All" Non-album single
      "Sassy"
      "Cold Hearted Snake"
      2012 "Put Your Graffiti On Me" 5 Against the Wall
      [edit]Featured singles

      Year Song Peak chart positions Album
      US UK PT
      2007 "I Got It from My Mama"
      (will.i.am featuring Katerina Graham) 1
      31 38 Songs About Girls
      "One More Chance"
      (will.i.am featuring Katerina Graham) 1
      36
      "The Donque Song"
      (will.i.am featuring Katerina Graham and Snoop Dogg) 1
      2011 "Sure Thing (Remix)"
      (Miguel featuring Katerina Graham)
      Non-album single
      2012 "Dog Day Afternoon"
      (Ras Kass & Doc Hollywood featuring Katerina Graham and Dirt Nasty)
      Spit No Evil





      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۳-۰۴-۲۵ در ساعت ۱۲:۳۱ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................