• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Matthew Davis بازیگر نقش Alaric Saltzman در سریال The Vampire Diaries

      MATT DAVIS



      نام : MAtthew W.Davic
      متولد : 8 می 1987
      در Saltlake city , utah .US
      حرفه: بازیگر
      فعالیت از سال 2000 تاکنون


      مت دیویس بازیگر آمریکایی که برای بازی در سریال Vampire Diaries محصول شبکه ی CW ، سریال What about Brian محصول شبکه ی ABC و Cult سریال دیگری از شبکه ی CW شهرت یافته است.

      مت در Salt Lake City به دنیا آمد و در دبیرستان Woods Cross تحصیل کرد و سپس به دانشگاه Utah رفت.
      از دیگر بازی های او می توان به Legally Blond محصول سال 2001 و (Tigerland (2000 و (Bloodrayne (2005 اشاره کرد. او در کنار kate Bosworth و Michelle Rodrigues در Blue Crush ایفای نقش کرد.
      یکی از پررنگ تر بازی های او در سریال خاطرات یک خون آشام بوده است. او در 3 فصل از این سریال حضور داشت.



      Filmography

      Film
      Year Title Role Notes
      2000 Urban Legends: Final Cut Travis Stark / Trevor Stark
      Tigerland Private Jim Paxton
      2001 Pearl Harbor Joe As Matt Davis
      Legally Blonde Warner Huntington III
      2002 Below Odell
      Lone Star State of Mind Jimbo
      Blue Crush Matt Tollman
      2003 Something Better Skip
      2004 Seeing Other People Donald
      Shadow of Fear Harrison French As Matt Davis
      Heights Mark As Matt Davis
      2005 Into the Sun Sean Mack
      BloodRayne Sebastian As Matt Davis
      2006 Bottoms Up Johnny Cocktail As Matt Davis
      Mentor Carter
      2007 Wasting Away Mike
      2009 Finding Bliss Jeff Drake As Matt Davis
      S. Darko Pastor John Wayne
      2010 Waiting for Forever Aaron
      Television
      Year Title Role Notes
      2006–2007 What About Brian Adam Hillman Regular role: 24 Episodes
      2008 Law & Order: Special Victims Unit PJ Season 9 - Episode 18: "Trade"
      2009 Limelight David TV Movie
      2009 In Plain Sight Lewis Folwer Episode: "Rubble With A Cause", As Matt Davis
      2009–2012 The Vampire Diaries Alaric Saltzman TV Series - 47 episodesRecurring Cast - Season 1 : Episodes 9 - 13
      Regular Cast - Season 1 : Episode 14 - Season 3 : Episode 22 Special Guest Star - Season 4: Episode 2
      Damages Josh Reston 5 episodes
      2013–present Cult Jeff Sefton Regular Cast[2]




      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۳-۰۴-۲۵ در ساعت ۱۲:۳۱ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................