• داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Matthew Davis بازیگر نقش Alaric Saltzman در سریال The Vampire Diaries

      MATT DAVIS



      نام : MAtthew W.Davic
      متولد : 8 می 1987
      در Saltlake city , utah .US
      حرفه: بازیگر
      فعالیت از سال 2000 تاکنون


      مت دیویس بازیگر آمریکایی که برای بازی در سریال Vampire Diaries محصول شبکه ی CW ، سریال What about Brian محصول شبکه ی ABC و Cult سریال دیگری از شبکه ی CW شهرت یافته است.

      مت در Salt Lake City به دنیا آمد و در دبیرستان Woods Cross تحصیل کرد و سپس به دانشگاه Utah رفت.
      از دیگر بازی های او می توان به Legally Blond محصول سال 2001 و (Tigerland (2000 و (Bloodrayne (2005 اشاره کرد. او در کنار kate Bosworth و Michelle Rodrigues در Blue Crush ایفای نقش کرد.
      یکی از پررنگ تر بازی های او در سریال خاطرات یک خون آشام بوده است. او در 3 فصل از این سریال حضور داشت.



      Filmography

      Film
      Year Title Role Notes
      2000 Urban Legends: Final Cut Travis Stark / Trevor Stark
      Tigerland Private Jim Paxton
      2001 Pearl Harbor Joe As Matt Davis
      Legally Blonde Warner Huntington III
      2002 Below Odell
      Lone Star State of Mind Jimbo
      Blue Crush Matt Tollman
      2003 Something Better Skip
      2004 Seeing Other People Donald
      Shadow of Fear Harrison French As Matt Davis
      Heights Mark As Matt Davis
      2005 Into the Sun Sean Mack
      BloodRayne Sebastian As Matt Davis
      2006 Bottoms Up Johnny Cocktail As Matt Davis
      Mentor Carter
      2007 Wasting Away Mike
      2009 Finding Bliss Jeff Drake As Matt Davis
      S. Darko Pastor John Wayne
      2010 Waiting for Forever Aaron
      Television
      Year Title Role Notes
      2006–2007 What About Brian Adam Hillman Regular role: 24 Episodes
      2008 Law & Order: Special Victims Unit PJ Season 9 - Episode 18: "Trade"
      2009 Limelight David TV Movie
      2009 In Plain Sight Lewis Folwer Episode: "Rubble With A Cause", As Matt Davis
      2009–2012 The Vampire Diaries Alaric Saltzman TV Series - 47 episodesRecurring Cast - Season 1 : Episodes 9 - 13
      Regular Cast - Season 1 : Episode 14 - Season 3 : Episode 22 Special Guest Star - Season 4: Episode 2
      Damages Josh Reston 5 episodes
      2013–present Cult Jeff Sefton Regular Cast[2]




      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۳-۰۴-۲۵ در ساعت ۱۲:۳۱ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................