• در این قسمت جک ریچر (تام کروز) متوجه می شود که دوست قدیمی اش سوزان (کوبی اسمالدرز) متهم به جاسوسی شده و در واقع برای او پاپوشی دوخته شده است. از این رو برای پی بردن حقیقت، پس از یافتن سوزان با او همراه شده و متوجه می شود که هم او و هم سوزان در یک توطئه پیچیده گرفتار شده اند که ...

  • در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Zach Roerig بازیگر نقش Matt Donovan در سریال The Vampire Diaries

      ZACH ROERIG
      005-jpg

      نام کامل: Zachary George Roerig
      متولد: 22 فوریه1985
      در Motpelier , Ohio , US
      حرفه : بازیگر
      فعالیت از 2004 تاکنون


      Zach بازیگر آمریکاییست که به خاطر بازی در نقش Casey Hughes در As the word turns و نقش Hunter atwood در one life to live و نقش Matt Donovan در سریال مشهور the vampire diaries شهرت یافته است.Zach یک خواهر کوچکتر به نام Emily دارد. او در مدرسه مدلینگ Barbizon تحت نظارت مدیران برجسته تحصیل کرد.در زمانی که او به فوتبال و کشتی مشغول بود از دبیرستان Montpelier فارغ التحصیل شد.او هم چنین چندین بار نزد پدر و پدر بزرگش که به ساخت سنگ قبر مشغول بودند ، مشغول کار شده بود.
      زک بازی در نقش Casey Hughes در As the word turns را در 18 ژانویه ی 2005 آغاز کرد.
      کمی بعد از as the word turns او در کمدی the assassination of a high school president بازی کرد که در آن بازیگر معروف Bruce Wilise ایفای نقش کرده است.

      Filmography

      Year Title Role Notes
      2004 Mean Girls -
      2005 Flutter Kick Jason Matthews
      2006 The Prince Taft Television film
      Split Decision Grady Love Television film
      2007 Tie a Yellow Ribbon Teenage Joe
      2008 Dear Me Adam
      Assassination of a High School President Matt Mullen
      Official Selection The American Soldier
      2009 Strawberry Wine Jason Gabel
      Year Title Role Notes
      2004 Law & Order Rollerblade Messenger Episode: "All in the Family"
      2006 Reba Man at wedding Episode: "Two Weddings and a Funeral"
      2007 One Life to Live Hunter Atwood 13 episodes
      Guiding Light Alex Episode: "#1.15105"
      2005–2007 As the World Turns Casey Hughes 274 episodes
      2007–2008 Friday Night Lights Cash 6 episodes
      2009–present The Vampire Diaries Matt Donovan TV SeriesRegular cast

      001-jpg


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۳-۰۴-۲۵ در ساعت ۱۲:۳۰ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................

    2. #2

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      297
      نوشته ها
      244
      پسندیده : 0
      مورد پسند : 36 بار در 15 پست
      دوسش دارم نقشش تو ومپایر خیلی منحصر به فرد و جالبه