• "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • فیلم بر اساس داستان واقعیِ یک مخالف جنگ و پزشک ارتش آمریکا به نام دزموند داس (اندرو گارفیلد) است که حاضر نمی شود سلاحی حمل کند، اما طی نبرد اوکیناوا در جنگ جهانی دوم با وجود شلیک های بی وقفه ی دشمن، یک تنه جان بیش از ۷۵ نفر از هم رزمانش را نجات می دهد...

  • کانر (لویس مک دوگان) پسربچه ای است که مشکلات زیادی را تحمل می کند. مادر او (فلیسیتی جونز) در حال دست و پنجه نرم کردن با سرطان است و در مدرسه نیز قلدرها دست از سرش بر نمی دارند. با اینحال یک شب هیولای درختی غول پیکری نزد او می آید و معامله ای را با کانر انجام می دهد که...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Paul Wesley بازیگر نقش Stefan Salvatore در سریال The Vampire Diaries

      بیوگرافی Paul Wesley

      005-jpg

      paul wesilewski
      متولد:23 جولای 1982
      در Newbrunswick ,new Jersey, US
      حرفه: بازیگری
      سال های فعالیت: 1999 تا کنون
      همسرش: Torrey Devitto
      014-jpg



      Paul Wesley بازیگر آمریکایی که به خاطر بازی در نقش Stefan Salvatore در سریال the Vampire Diaries و نقش Aaron Corbett در مینی سریال Fallen شهرت پیدا کرده ست.
      Paul در نیوجرسی و از یک خانواده ی لهستانی متولد شده است. او یک خواهر بزرگتر به نام مونیکا و دو خواهر کوچکتر به نام های Julia و Leah دارد.
      او تا سن 16 سالگی 4 ماه هر سال را در لهستان می گذرانده ست به همین دلیل به این زبان تسلط دارد.
      او در اکادمی Christian Brothers در Lincroft و دبیرستان Marlboro برای سال های کوتاهی تحصیل کرده است.
      او در سال های دبیرستان خود در نقش Max Nickerson در اپرای Guiding Light بازی کرد. او در سال 2000 از LakeWood Prep School فارغ التحصیل شد.
      در سال 2005 او نام اصلی خود را به Paul Wesley تغییر داد.او علت این تغییر نام را تلفظ دشوار نام اصلیش گفته است.
      یکی از سرگرمی های محبوب او هاکی روی یخ است.
      به نوشتن هم علاقه دارد.
      در آپریل 2009 او و Torrey در یک مراسم کوچک و اختصاصی ازدواج کردند.


      http://tvnz.co.nz/the-vampire-diarie...-video-3592821
      http://tvnz.co.nz/the-vampire-diarie...-video-4286414

      Filmography


      Year Title Role Notes
      2004 The Last Run Seth
      2005 Roll Bounce Troy
      2006 Cloud 9 Jackson Fargo
      Peaceful Warrior Trevor
      Lenexa, 1 Mile Rick Lausier
      2008 Killer Movie Jake Tanner
      2009 Elsewhere Billy
      2010 Beneath the Blue Craig Morrison
      2013 The Baytown Outlaws Anthony Reese
      Year Title Role Notes
      1999 Another World Sean McKinnon
      1999–2001 Guiding Light Max Nickerson #2
      2000–2005 Law & Order: Special Victims Unit Danny Burrell/Luke Breslin 2 episodes: "Wrong Is Right" and "Ripped"
      2001 Shot in the Heart Gary (Age 15–22) Television film
      2001–2002 Wolf Lake Luke Cates 9 episodes
      2002 Young Arthur Lancelot Television film
      Law & Order: Criminal Intent Luke Miller 1 episode: "Malignant"
      2002–2005 American Dreams Tommy DeFelice 10 episodes
      2003 The Edge Himself Television film
      Smallville Lucas Luthor 1 episode: "Prodigal"
      The O.C. Donnie 1 episode: "The Outsider"
      2003–2004 8 Simple Rules Damian 2 episodes: "Premiere" and "Opposites Attract: Part 3: Night of the Locust"
      Everwood Tommy Callahan 9 episodes
      2004 CSI: Miami Jack Warner Bradford 1 episode: "Legal"
      2005 CSI: NY Steve Samprass 1 episode: "Grand Murder at Central Station"
      2006 Crossing Jordan Quentin Baker 1 episode: "Thin Ice"
      Fallen Aaron Corbett Television film
      2007 Fallen Aaron Corbett 3 episodes: "The Time of the Redeemer", "Mysterious Ways and All That" and "Someone Always Has to Die"
      Cane Nick 3 episodes: "Family Business", "Brotherhood" and "One Man Is An Island"
      Shark Justin Bishop 1 episode: "Shaun of the Dead"
      2008 The Russell Girl Evan Carroll Television film
      Cold Case Petey Murphy '08 1 episode: "Bad Reputation"
      2008–2009 Army Wives Logan Atwater 6 episodes
      2009–2010 24 Stephen 4 episodes
      2009–Present The Vampire Diaries Stefan Salvatore TV SeriesMain Role
      [edit]Awards

      Year Award Category Work Result
      2010 Teen Choice Awards Breakout Star Male The Vampire Diaries Won
      Actor Fantasy/Sci-Fi Won
      2011 Nominated
      Vampire Nominated
      2012 Actor Fantasy/Sci-Fi Nominated
      2013 People's Choice Awards Favorite Dramatic TV Actor Nominated



      003-jpg


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۳-۰۴-۲۵ در ساعت ۱۲:۲۲ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................