• داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 185 بار در 103 پست

      بیوگرافی Paul Wesley بازیگر نقش Stefan Salvatore در سریال The Vampire Diaries

      بیوگرافی Paul Wesley

      005-jpg

      paul wesilewski
      متولد:23 جولای 1982
      در Newbrunswick ,new Jersey, US
      حرفه: بازیگری
      سال های فعالیت: 1999 تا کنون
      همسرش: Torrey Devitto
      014-jpg



      Paul Wesley بازیگر آمریکایی که به خاطر بازی در نقش Stefan Salvatore در سریال the Vampire Diaries و نقش Aaron Corbett در مینی سریال Fallen شهرت پیدا کرده ست.
      Paul در نیوجرسی و از یک خانواده ی لهستانی متولد شده است. او یک خواهر بزرگتر به نام مونیکا و دو خواهر کوچکتر به نام های Julia و Leah دارد.
      او تا سن 16 سالگی 4 ماه هر سال را در لهستان می گذرانده ست به همین دلیل به این زبان تسلط دارد.
      او در اکادمی Christian Brothers در Lincroft و دبیرستان Marlboro برای سال های کوتاهی تحصیل کرده است.
      او در سال های دبیرستان خود در نقش Max Nickerson در اپرای Guiding Light بازی کرد. او در سال 2000 از LakeWood Prep School فارغ التحصیل شد.
      در سال 2005 او نام اصلی خود را به Paul Wesley تغییر داد.او علت این تغییر نام را تلفظ دشوار نام اصلیش گفته است.
      یکی از سرگرمی های محبوب او هاکی روی یخ است.
      به نوشتن هم علاقه دارد.
      در آپریل 2009 او و Torrey در یک مراسم کوچک و اختصاصی ازدواج کردند.


      http://tvnz.co.nz/the-vampire-diarie...-video-3592821
      http://tvnz.co.nz/the-vampire-diarie...-video-4286414

      Filmography


      Year Title Role Notes
      2004 The Last Run Seth
      2005 Roll Bounce Troy
      2006 Cloud 9 Jackson Fargo
      Peaceful Warrior Trevor
      Lenexa, 1 Mile Rick Lausier
      2008 Killer Movie Jake Tanner
      2009 Elsewhere Billy
      2010 Beneath the Blue Craig Morrison
      2013 The Baytown Outlaws Anthony Reese
      Year Title Role Notes
      1999 Another World Sean McKinnon
      1999–2001 Guiding Light Max Nickerson #2
      2000–2005 Law & Order: Special Victims Unit Danny Burrell/Luke Breslin 2 episodes: "Wrong Is Right" and "Ripped"
      2001 Shot in the Heart Gary (Age 15–22) Television film
      2001–2002 Wolf Lake Luke Cates 9 episodes
      2002 Young Arthur Lancelot Television film
      Law & Order: Criminal Intent Luke Miller 1 episode: "Malignant"
      2002–2005 American Dreams Tommy DeFelice 10 episodes
      2003 The Edge Himself Television film
      Smallville Lucas Luthor 1 episode: "Prodigal"
      The O.C. Donnie 1 episode: "The Outsider"
      2003–2004 8 Simple Rules Damian 2 episodes: "Premiere" and "Opposites Attract: Part 3: Night of the Locust"
      Everwood Tommy Callahan 9 episodes
      2004 CSI: Miami Jack Warner Bradford 1 episode: "Legal"
      2005 CSI: NY Steve Samprass 1 episode: "Grand Murder at Central Station"
      2006 Crossing Jordan Quentin Baker 1 episode: "Thin Ice"
      Fallen Aaron Corbett Television film
      2007 Fallen Aaron Corbett 3 episodes: "The Time of the Redeemer", "Mysterious Ways and All That" and "Someone Always Has to Die"
      Cane Nick 3 episodes: "Family Business", "Brotherhood" and "One Man Is An Island"
      Shark Justin Bishop 1 episode: "Shaun of the Dead"
      2008 The Russell Girl Evan Carroll Television film
      Cold Case Petey Murphy '08 1 episode: "Bad Reputation"
      2008–2009 Army Wives Logan Atwater 6 episodes
      2009–2010 24 Stephen 4 episodes
      2009–Present The Vampire Diaries Stefan Salvatore TV SeriesMain Role
      [edit]Awards

      Year Award Category Work Result
      2010 Teen Choice Awards Breakout Star Male The Vampire Diaries Won
      Actor Fantasy/Sci-Fi Won
      2011 Nominated
      Vampire Nominated
      2012 Actor Fantasy/Sci-Fi Nominated
      2013 People's Choice Awards Favorite Dramatic TV Actor Nominated



      003-jpg


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۳-۰۴-۲۵ در ساعت ۱۱:۲۲ قبل از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................